Trodat Printy 4941

Trodat Printy 4941 zelfinktende stempel. Max. 6 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 41 x 24mm

23,14 Excl. btw
28,00 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Trodat Printy 4941: Uw Ultieme Stempeloplossing

Maak kennis met de veelzijdige Trodat Printy 4941, de ultieme partner voor al uw stempelbehoeften. Met een indrukwekkend afdrukformaat van 41x24 mm biedt deze stempel u de ruimte om tot zes regels tekst te plaatsen, waardoor het ideaal is voor het stempelen van zowel tekst als logo's.

Laat de Printy 4941 uw waardevolle aanvulling zijn in uw kantoor of bedrijf. Het compacte ontwerp en de duurzame materialen garanderen een krachtige en langdurige prestatie. De indicatoren en het transparante frame zorgen voor nauwkeurige afdrukken en een consistente professionele uitstraling.

 

Uw Voordelen met de Printy 4941

Maximaal Afdrukformaat: 41x24 mm Geniet van de royale ruimte om tot zes regels tekst te plaatsen, waardoor uw boodschap duidelijk en professioneel wordt overgebracht.

Inktkleur naar Uw Voorkeur: Zwart, Blauw, Rood, of Groen Kies uit verschillende inktkleuren die perfect passen bij uw stijl. De op waterbasis gebaseerde inkt is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten, waardoor u flexibel bent in het gebruik van verschillende documenten. Reserve Inktkussen voor de Trodat Printy 4941 6/4750 Trodat

Duurzame Inkt op Waterbasis De stempelinkt voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798 en is onuitwisbaar. Maak een milieubewuste keuze terwijl u geniet van hoogwaardige afdrukken op diverse papiersoorten.

Eenvoudig Tekstplaatje Vervangen Als uw boodschap verandert, vervangt u moeiteloos het tekstplaatje. Houd uw stempel relevant en pas deze aan aan de dynamiek van uw bedrijf. Nieuwe stempelplaatje Trodat Printy 4941

Gebruiksvriendelijke Opmaak Module Maak gebruik van onze handige opmaakmodule om uw stempel zelf vorm te geven. Bekijk een drukproef voordat u bestelt en personaliseer uw stempel op de manier die het beste bij uw behoeften past.

 

Aanvullende Informatie en Bestelmogelijkheden Trodat 4941

  • Het ingebouwde stempelkussentje van de Trodat Printy 4941 is goed voor duizenden afdrukken, en een extra inktkussentje (E/4941) is altijd los te bestellen.
  • Kussentjes zijn beschikbaar in meerdere inktkleuren, waardoor u de stempel perfect kunt afstemmen op uw specifieke voorkeur.
  • Maak een bewuste keuze voor het milieu, aangezien alle Trodat bestsellers, inclusief de Printy 4941, klimaatneutraal zijn.

De eenvoudige en schone verwisseling van het inktkussen minimaliseert onderhoudstijd, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is in uw werk. Bestel vandaag nog de Trodat Printy 4941 en ontdek zelf de efficiëntie en betrouwbaarheid die deze stempeloplossing te bieden heeft.

 

Zoek u een iets groter formaat: Trodat Printy 4929 (max. afdrukformaat 50x30m)

Zoekt u een vergelijkbaar model van het topmerk Colop? Colop Printer S200

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.