Duikstempel

Duiken is een prachtige hobby, sommigen maken er hun beroep van. 

Bij zo'n prachtige activiteit hoort ook een prachtige duikstempel. Een duikstempel voor uw logboek mag niet ontbreken in uw duikuitrusting. Als duiker moet u een aantal duikuren achter de rug hebben om alleen te mogen duiken. U moet examens afleggen of u begeleidt andere duikers. Dit zijn allemaal momenten waarop u uw mooie logstempel gebruikt. Een stempel in uw logboek is bijna even veel waard als een handtekening. Het bewijst hoe toegewijd u bent aan het duiken. Ontwerp daarom uw eigen persoonlijke stempel!

  • Bepaal welke stempel je wilt bestellen
  • Geef de inktkleur aan
  • Upload je eigen ontwerp
  • Of ontwerp online je stempel
  • En bestel
  • Levertijd ca. 1 à 2 dagen

ALTERNATIEF:

Mouse stempels

 

Duikstempel

Maak uw persoonlijke duikstempel

Duiken is een prachtige hobby, sommigen maken er hun beroep van. Bij zo'n prachtige activiteit hoort ook een prachtige duikstempel. Een duikstempel voor uw logboek mag niet ontbreken in uw duikuitrusting. Als duiker moet u een aantal duikuren achter de rug hebben om alleen te mogen duiken. U moet examens afleggen of u begeleidt andere duikers. Dit zijn allemaal momenten waarop u uw mooie logstempel gebruikt. Een stempel in uw logboek is bijna even veel waard als een handtekening. Het bewijst hoe toegewijd u bent aan het duiken. Ontwerp daarom uw eigen persoonlijke stempel!

 

Welke duikstempel maken? De keuze is uitgebreid!

Voor het maken van een duikstempel hebt u een zeer uitgebreide keuze. Duikstempels zijn over het algemeen klein en compact. Bij onze stempels voor onderweg, onze pocketstempels vindt u een heel grote keuze. Stempels voor onderweg lekken geen inkt en zijn dus ideaal als logstempel. U neemt ze makkelijk overal mee. Kiest u voor een ronde, rechthoekige of een vierkante? Het kan allemaal.

UW DUIKSTEMPEL MAKEN ONLINE

Bij Bureaustempels kiest u zelf wat er op uw logstempel komt te staan. U kunt uw stempel gewoon online ontwerpen. Heeft u zelf geen afbeelding om uw duikstempel te maken? Dit is geen probleem! U kunt uit onze reeks afbeeldingen uw favoriete kiezen. Of u laadt zelf uw eigen afbeelding op. Daarbij voegt u een tekst: uw naam en/of de naam van uw duikclub bijvoorbeeld. Uw maakt een mooie combinatie van tekst en afbeelding en uw logstempel is klaar. Het enige wat u nog hoeft te doen is de bestelling doorsturen.


 

UW DUIKSTEMPEL SNEL NODIG? GEEN PROBLEEM!

Van zodra wij uw bestelling ontvangen, wordt uw stempel onmiddellijk gemaakt. Bestel nog voor 15:00 uur en uw stempel gaat vandaag nog bij ons de deur uit. U ontvangt hem snel. Als u nog vragen heeft over het soort stempel dat u best kiest als logstempel of u weet niet goed of uw ontwerp geschikt is voor uw duikstempel, laat het ons gerust weten. Wij zorgen er samen met u voor dat u een mooie gepersonaliseerde duikstempel kiest!