Colop Pocket stempels

Met een Colop Pocket stempel van Bureaustempels kan u overal aan het werk.
De Colop Pocket stempels zijn kleine draagbare stempeltjes voor onderweg. Deze praktische zakstempels kan u overal opbergen en zijn erg eenvoudig te gebruiken. De stempels zijn zowel geschikt voor het zakenleven als voor het dagelijkse leven. Bij Bureaustempels vindt u verschillende Colop Pocket stempels in diverse uitvoeringen en formaten, waardoor u bij ons dan ook voor elke toepassing wel een geschikt stempeltje vindt.

Geocaching stempels Privé en zakelijk gebruik Levertijd 1 werkdag

Colop Pocket stempels

Met een Colop Pocket stempel van Bureaustempels kan u overal aan het werk.
De Colop Pocket stempels zijn kleine draagbare stempeltjes voor onderweg. Deze praktische zakstempels kan u overal opbergen en zijn erg eenvoudig te gebruiken. De stempels zijn zowel geschikt voor het zakenleven als voor het dagelijkse leven. Bij Bureaustempels vindt u verschillende Colop Pocket stempels in diverse uitvoeringen en formaten, waardoor u bij ons dan ook voor elke toepassing wel een geschikt stempeltje vindt.

Geocaching stempels Privé en zakelijk gebruik Levertijd 1 werkdag

Colop: een toonaangevende marktleider op het gebied van stempels.

Colop is al jarenlang een marktleider en een belangrijke trendsetter op het gebied van stempels, zowel standaard stempels als stempels met eigen tekst of logo. Ze ontwerpen namelijk steeds nieuwe producten van een erg hoge kwaliteit met moderne designs. Al hun stempels gaan bovendien ontzettend lang mee en zorgen voor een prachtige en duidelijke afdruk.

Het ruime assortiment van Colop omvat diverse stempels voor alle mogelijke toepassingen. Zo beschikken ze bijvoorbeeld over stevige Colop Expert stempels voor intensief gebruik, moderne EOS stempels voor haarscherpe afdrukken en praktische handmatige cijferbandstempels voor administratief werk. Bovendien gaan ze steeds milieuvriendelijk te werk en werken ze enkel met duurzame materialen.

Colop onderscheidt zich op deze manier duidelijk van de concurrentie en wordt dan ook niet voor niets als één van de beste stempelfabrieken ter wereld beschouwd.

 

WAT ZIJN COLOP POCKETSTEMPELS?

De Colop Pocket stempels zijn kleine draagbare stempels die erg goed in de hand liggen. Dankzij een handig kliksysteem wordt elke stempel eenvoudig met één hand geopend en gesloten. De stempels zijn dan ook erg eenvoudig en snel te gebruiken. Verder beschikken de stempels over een compacte en solide behuizing, waardoor ze ontzettend lang meegaan. Bovendien zien de stempels er leuk uit.

Colop heeft voor een elegant en modern design gekozen, waardoor de stempeltjes zelfs af en toe als decoratie gebruikt worden. Tenslotte zorgen de Pocket stempels voor een scherpe en duidelijke afdruk. De praktische stempels combineren kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid op een unieke manier en zijn dan ook onmisbaar voor zakenmensen die vaak onderweg zijn.

 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DEZE DRAAGBARE STEMPELS?

De Pocket stempels zijn handige gadgets voor onderweg. Het compacte formaat en het praktische kliksysteem zorgen ervoor dat u de stempels altijd en overal kan gebruiken. Na gebruik sluiten de stempeltjes bovendien perfect af, waardoor de inkt niet kan uitdrogen of uitlopen.

De stempels zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. U kan er zowel een datum als een logo of een eigen tekst op plaatsen. Afhankelijk van het model kan u wel 3-6 regels tekst op de stempels laten drukken. Verder zijn de stempels ook in diverse kleuren beschikbaar. De stempels beschikken trouwens over een handige clip, waardoor u ze eenvoudig aan uw broek of aan uw handtas kan bevestigen. Op deze manier hebt u de stempels altijd bij de hand en kan u ze dan ook op elk moment gebruiken.

 

EEN DRAAGBARE STEMPEL VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

Colop Pocket stempels worden vaak gebruikt als beroepsstempels door (vrachtwagen)chauffeurs, vertegenwoordigers en zakenmannen die vaak reizen. Deze leuke draagbare stempels kan u namelijk eenvoudig op maat laten maken en u kan er dan ook zonder problemen uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam en/of uw bedrijfsgegevens op plaatsen. 

De stempels worden dan ook erg vaak gebruikt om visitekaartjes te personaliseren, om documenten of pakketjes te ontvangen of om bonnen af te stempelen.

Ook vertalers en notarissen maken vaak gebruik van de stempels. Met een unieke stempelafdruk ondertekenen ze bepaalde dossiers of contracten en op deze manier bevestigen ze ook meteen de authenticiteit van de documenten.

 

EEN LOGSTEMPEL VOOR ONDERWEG

De stempels zijn verder ook erg populair als log stempel. Een log stempel is perfect voor wandelingen, loopwedstrijden en autorally’s waarbij u zich op bepaalde punten moet aanmelden. Telkens u een bepaald controlepunt bereikt, krijgt u een stempel in uw logboek en kan u naar het volgende checkpoint.

Ook duikers maken vaak gebruik van log stempels. Een duiker moet namelijk een bepaald aantal duiken achter de rug hebben om een bepaald certificaat te ontvangen. De log stempel is bovendien een mooie herinnering en mag dan ook niet in het duikboekje ontbreken. En dan vooral niet te vergeten, Geochashing. Deze nieuwe hobby maakt ook veel gebruik van de Pocketstempels.

 

EEN COLOP POCKETSTEMPEL BESTELLEN

Bij Bureaustempels beschikken we over een ruim en gevarieerd assortiment aan Pocket stempels. Bij ons vindt u zowel stempels met een rond als met een rechthoekig stempelplaatje terug. De ronde stempels hebben een doorsnee van 25, 32 of 40 mm en met drie of vier regels tekst verkrijgbaar. De rechthoekige stempels zijn beschikbaar in een formaat van 38 x 13 mm, 47 x 18 mm, 39 x 10 mm of 59 x 23 mm. Op de stempelplaatjes kan u 3-6 regels tekst plaatsen en op de grootste modellen kan u de tekst zelfs combineren met uw bedrijfslogo.

 

STEMPELS VOOR ONDERWEG OP MAAT KOOPT U BIJ BUREAUSTEMPELS.BE

Een Colop Pocket stempel laten maken bij Bureaustempels is erg eenvoudig. In onze webshop kiest u het gewenste model uit en in ons online ontwerptool kan u de gewenste afbeelding of tekst eenvoudig uploaden. Vervolgens controleert u de proefdruk en, indien het ontwerp is goedgekeurd, bevestigt u de bestelling. Orders die voor 15:00 geplaatst worden, sturen we trouwens dezelfde dag nog op.

Wilt u meer informatie over deze leuke stempels? Neem contact met ons op per chat of bel onze klantendienst even op. Profiteer van onze perfecte ondersteuning en kies een product uit dat aan al uw eisen voldoet!