Geocache stempel

Een stempel voor geocaching is een zeer persoonlijke stempel. 

Iedereen die aan geocaching doet, heeft een unieke nicknaam en dus ook een unieke geocache stempel nodig. Als u uw geocaching naam op de stempel voor geocache wilt hebben, dan laat u eenvoudig uw stempel op maat maken.

Handige zakstempel voor geocashing

  • Maak online je ontwerp
  • Of upload een eigen ontwerp
  • Zowel rechthoekig als ronde stempels
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen
  • Zelfinktende stempel

Alle stempels

Geocache stempel

Een geocaching stempel op maat? Bureaustempels zorgt ervoor!

U kiest de stempel uit die u het liefst heeft. Bekijk bijvoorbeeld eens onze stempels voor onderweg. Ze zijn perfect afgesloten zodat er geen inkt uit kan lekken. Denk bijvoorbeeld aan een stempelpen of een kleine zelfinktende stempel. Maar ook met andere soorten stempels kunt u perfect uw eigen geocaching stempel laten maken. Ga gerust eens kijken op onze webshop. U vindt talloze stempels die in aanmerking komen om te geocachen. Voor het ontwerp van uw persoonlijke stempel laadt u de afbeelding op die u wenst. En eventueel voegt u er een tekst aan toe. Voor de tekst kiest u zelf het lettertype en de grootte van de letters. Bij geocaching heeft u ook vaak een datum nodig. Daarom bieden wij u bij Bureaustempels de mogelijkheid om zelf een geocaching stempel met datum te ontwerpen. Mocht u niet goed weten welke stempel voor geocaching te kiezen, vraag ons advies. Wij helpen u graag verder!

 

Kies voor kwaliteit voor geocaching stempel

Een geocaching stempel wordt overal meegenomen: op reis, bij wandelingen, bij fietstochten... Meestal belandt een geocach stempel in een rug- of sportzak, samen met nog ander materiaal om te geocachen. Daarom moet een stempel voor geocache uiterst sterk zijn. U moet namelijk op elk moment dat u uw geocache stempel nodig heeft, er ook op kunnen vertrouwen. 

Wij kiezen dan ook uitsluitend voor topmerken en bieden u de hoogste kwaliteit in geocaching stempels. Of u nu een kleine ronde of een grote vierkante geocache stempel, een geocaching stempel met datum of zonder datum kiest, u mag er zeker van zijn dat uw geocaching stempel nog jaren lang zal meegaan. 

 

Uw geocache stempel wordt snel geleverd

Misschien wilt u snel van start gaan eens u uw eerste geocaching activiteit hebt gepland. Dit kan perfect! Van zodra u uw geocaching stempel heeft ontworpen, stuurt u de bestelling online door. Uw stempel voor geocaching wordt onmiddellijk door ons geproduceerd en naar u toe gestuurd. Als u uw geocache stempel vandaag voor 15:00 uur bestelt, wordt hij ook vandaag nog opgestuurd. U hoeft er helemaal niet lang op te wachten. Twijfelt u nog over de keuze van uw geocache stempel of heeft u nog vragen over een bepaalde stempel voor geocaching of andere producten uit onze webshop? Laat het ons weten. U kunt ons via chat uw vragen stellen. Of u contacteert ons via mail of via het invulfomulier op onze website. Onze medewerkers helpen u graag om de juiste geocaching stempel te kiezen!