Goedgekeurd stempel

Zoekt u een stempel met goedgekeurd erop? Dan heeft u bij Bureaustempels een zeer grote keuze. Bekijk ons grote aanbod en kies die stempel met goedgekeurd, met datum of zonder datum, die het beste bij uw toepassingen past. Als u nog twijfels heeft of vragen rond onze stempels, contacteer ons en onze medewerkers helpen u verder!

  • Goedgekeurd stempels met alleen "GOEDGEKEURD"
  • Of een combinatie met een datum
  • Handstempel of zelfinktende stempel
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

Alle zelf-inktende stempels zonder datum

Alle zelf-inktende stempels met datum

Goedgekeurd stempel

Diverse stempels goedgekeurd

U kiest bij ons die goedgekeurd stempel die perfect aansluit bij uw werk. Heeft u bijvoorbeeld graag een zelf-inktende goedgekeurd stempel, zodat u nooit hoeft te zoeken naar een inktkussentje? Deze zijn ideaal als u op verschillende locaties moet werken. Denk bijvoorbeeld aan magazijniers die de ene keer bij een machine een goedgekeurd stempel moeten gebruiken, de andere keer op hun bureau waar ze een offerte willen goedkeuren. Als u graag een goedgekeurd stempel heeft die goed in de hand ligt en die u stevig kunt vasthouden, ga dan voor een houten stempel. Deze gebruikt u samen met een inktkussen. Ze zijn ideaal om altijd op dezelfde werkplek bij de hand te hebben. Maar kijk zeker ook eens bij onze stempels voor onderweg. Dit zijn kleine stempels die u makkelijk in uw zak of aktentas wegbergt. 

Ook onze stempelpennen zijn zeer praktisch voor onderweg: u krijgt een goedgekeurd stempel in combinatie met een pen. Onze EOS stempel is een flash stempel en speciaal ontwikkeld voor gebruik op kantoor. Deze stempels geven wel 20.000 haarscherpe afdrukken. Onze milieuvriendelijke stempels zijn zeer geliefd in bedrijven die voor ecologisch verantwoord ondernemen gaan. Ze zijn voor 80% gemaakt uit gerecycleerd materiaal. Ontdek nog andere types stempels op onze website of vraag ons naar meer informatie!

Maak zelf uw stempel met goedgekeurd

Bij Bureaustempels maakt u zelf het ontwerp van uw stempel. U gebruikt hiervoor onze online creator. Kies het lettertype en de grootte van de letters die u wilt. Eventueel kunt u er nog een afbeelding aan toevoegen. Deze laadt u eenvoudig op in de tool. U ziet op het scherm hoe uw goedgekeurd stempel er zal uitzien. Uw goedgekeurd stempel wordt in onze eigen stempelfabriek gemaakt. Op die manier houden wij de volledig controle over de productie en de kwaliteit. En anderzijds betaalt u geen kosten aan tussenpersonen.

 

Uw goedgekeurd stempel kopen bij Bureaustempels

Als u bepaald heeft welke goedgekeurd stempel u wenst en u heeft zelf uw ontwerp gemaakt, dan bestelt u eenvoudig via onze website. Als u uw stempel met goedgekeurd voor 15:00 uur bestelt, versturen wij hem dezelfde dag nog. Vraag ons gerust raad over de kwaliteit, de types en de mogelijkheden van onze stempels goedgekeurd. Wij gaan samen met u voor de perfecte keuze!