Inktstempel

Inktstempels van de beste kwaliteit vindt u bij Bureaustempels. 

Welke inktstempel u ook gebruikt, en voor welke toepassing ook, u wilt uiteraard de beste inkt stempel die er bestaat. U vindt deze bij ons! Wij zijn al jaren lang dé expert op gebied van inktstempels en dat willen wij graag zou houden. Wij kiezen dan ook uitsluitend voor gerenommeerde merken zoals Colop en Trodat. Deze hebben ruim hun kwaliteiten bewezen.

 Wij nemen in ons aanbod ook altijd de nieuwste modellen en technologieën op. Zo bent u als klant zeker dat u inkt stempels van topkwaliteit aankoopt.

  • Maak een keuze welke stempel u wilt hebben
  • Ontwerp vervolgens uw afdruk online of upload een afbeelding
  • Beoordeel de drukproef
  • En bestel
  • Levertijd  1 à 2 werkdagen

 

Kijk hier voor alle stempels bestellen

Inktstempel

Kies uw inkt stempel in functie van de toepassing

In ons gamma van inkt stempels hebben wij twee grote categorieën: zelfinktende stempels en handstempels met afzonderlijk inktkussen. De eerste is zeer praktisch wanneer u op verschillende locaties werkt of als u niet altijd achter uw inktkussen wilt zoeken. De tweede is ideaal voor als u op een vaste kantoorplek werkt en u als vaak moet stempelen. Daarnaast hebben we ook nog cijferstempels en datumstempels, al dan niet automatisch doordraaiend. Al deze populaire types van stempels kunt u bij ons in diverse afmetingen krijgen.

 

ONTDEK ONZE BIJZONDERE STEMPELS

Naast deze veelgevraagde types van inkt stempels, hebben wij een aantal zeer unieke stempels. Denk bijvoorbeeld aan stempels voor onderweg. Het zijn kleine en compacte stempels die u makkelijk overal meeneemt. Of denk aan een stempelpen waarmee u zowel kunt schrijven als stempelen. Onze Woodies zijn kleine, zeer praktische stempeltjes. En wat denkt u van onze wiegstempels? Voor zeer grote teksten en/of afbeeldingen zijn deze ideaal! Voor boekenliefhebbers hebben wij unieke ex libris stempels. Ecologische stempels, stempels met sneldrogende inkt of handstempels: het is slechts een kleine greep uit ons grote aanbod. Als u specifieke toepassingen heeft en u twijfelt over welke inkt stempel u hiervoor het beste kiest, contacteer ons gerust. Onze experten staan voor u klaar, wij geven u professionele raad.

 

Uw inktstempel personaliseren

Bij Bureaustempels kunt u snel en zeer eenvoudig uw eigen inktstempel personaliseren. Bij de meeste van onze inkt stempels vindt u een knop 'personaliseer'. 

Met deze online creator maakt u de opbouw van uw stempel. Dit kan een of meerdere lijntjes tekst zijn, gecombineerd met cijfers. U kiest zelf de grootte en het lettertype. En u kunt er ook een afbeelding, bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, aan toevoegen. U laadt de afbeelding op in een formaat zoals pfd, tif... Op het scherm krijgt u onmiddellijk het resultaat van uw ontwerp. U bestelt en uw inkt stempel wordt zeer snel geleverd.

 

ONZE EIGEN STEMPELFABRIEK, KWALITEIT GEGARANDEERD

Bij Bureaustempels hebben wij onze eigen stempelfabriek. Omdat wij niet met tussenpersonen werken, kunnen wij de prijzen zeer laag houden. En bovendien hebben wij voor 100% controle over de kwaliteit. Zo maken wij onze stempelplaatjes altijd in rubber en niet in polymeer, wat bij sommige andere producenten wel gebeurt. Uw inktstempel wordt uitgesneden door middel van lasertechnologie. Rubber is zeer sterk, de kanten brokkelen niet af en daardoor krijgt u haarscherpe afdrukken.
Wilt u meer weten over onze vele soorten inktstempels, het gebruik ervan of heeft u assistentie nodig bij het ontwerpen van uw persoonlijke stempel? Wij helpen u bij uw keuze. Hoe beter uw inktstempel bij uw activiteiten past, hoe efficiënter en aangenamer u werkt.