Juf stempels voor het onderwijs

Als juf of meester staat u voor de klas en wil u voortdurend uw leerlingen belonen. Wanneer u de taken nakijkt en verbetert, en daarna teruggeeft aan de kinderen, dan kan een juf stempel een enorme stimulans zijn. Het laat aan de leerling zien dat u iets speciaals doet voor de kinderen in uw klas.

De meest gevraagde van onze juf stempels zijn onze Woodies. Maar ook andere stempels zoals een handstempel, een zelf-inktende stempel of onze NIO Monogram stempel van Colop doen het heel erg goed. 

Maak uw keuze en maak de kinderen in uw klas blij!

  • Kies een Woodie uit
  • Of maak zelf je eigen juf stempel
  • Kijk naar onze Make 1 voor alle kindvriendelijke inkten

Alle andere stempels bestellen

Juf stempels

Waaraan herkent u een goede juf stempel?

Wanneer u een beloningsstempel wil maken voor de juf in de klas, dan moet deze aan verschillende eisen voldoen. Hij moet om te beginnen zeer sterk zijn. U zal hem waarschijnlijk talrijke keren willen gebruiken en u wil er kunnen op vertrouwen. Een stempel voor de juf moet compact zijn omdat u hem makkelijk wil meenemen naar school, maar ook thuis wil gebruiken. De afdruk moet zeer scherp zijn. Laat daarom bij Bureaustempels.be een stempel maken voor de juf.

Onze stempels zijn van hoge kwaliteit. De afdruk wordt met moderne lasertechnologie uitgesneden, wat een haarscherpe afdruk geeft. Naast de technische kant moet de afbeelding van een jufstempel ook prettig zijn. Met andere woorden: de afbeelding of tekst moet aangepast zijn aan de leefwereld van de kinderen. Bij Bureaustempels.be hebben wij diverse stempels die aan deze eisen voldoen. Ontdek ze in onze webshop! Raakt u er toch niet goed uit? Contacteer ons, wij helpen u bij uw keuze.

 

WELKE STEMPEL VOOR DE JUF KIEST U?

U heeft diverse mogelijkheden bij het kiezen van een stempel die speciaal voor de juf of meester bestemd is. Een Woodie is bijvoorbeeld een stempeltje dat zeer goed in de hand ligt. U gebruikt het met een afzonderlijk inktkussen, een Woodie inktkussen. We hebben inktkussens in diverse pittige kleuren zodat u, afhankelijk van de gelegenheid, de gepaste kleur kiest.

Dit juf stempeltje is gemaakt van hout en is zeer sterk. In deze juf stempels vindt u een keuze aan standaard boodschappen. 'Nice job', 'Wow!' of 'You did it' doen uw kinderen glinsteren wanneer ze dit op hun rapport of taak zien staan. Het zet hen aan om het de volgende keer even goed of nog beter hun best te doen!

Onze NIO Monogram stempels zijn leuke stempels waarbij u de afbeeldingen makkelijk zelf switcht. U krijgt meteen een heel ander ontwerp. Het zijn zelf-inktende stempels die zeer leuk zijn om te gebruiken. En ze ogen ook nog mooi!

 

UW EIGEN BELONINGSSTEMPEL MAKEN

Misschien heeft u al een aantal van onze standaard jufstempels. Maar misschien wil u toch nog een zeer unieke, persoonlijke boodschap aan de kinderen in uw klas geven? Dan wil u eigen een stempel laten maken als juf? Het kan perfect! U kiest een handstempel uit ons grote aanbod. Gepersonaliseerde stempels, zijn in onze webshop aangeduid met de knop 'ontwerp nu'.

Om een stempel te laten maken voor de juf, heeft u twee mogelijkheden. U gebruikt bijvoorbeeld onze template. In enkele bewegingen heeft u uw ontwerp samengesteld. Of heeft u al een eigen ontwerp gemaakt waarvan u een stempel wil laten maken? Dan laadt u dit ontwerp op via onze online creator. Dit ontwerp mag u in de gangbare formaten uploaden: tig, gif, jpg… Wanneer u een stempel gaat maken voor de juf, kiest u voor een tekst, een logo of een combinatie hiervan. U kunt bijvoorbeeld stempels laten maken rond bepaalde thema’s, voor bepaalde schoolvakken of u maakt een stempel met uw eigen naam en een unieke afbeelding of symbool erbij. Laat uw inspiratie de vrije loop. Welke stempel u ook ontwerpt, u geeft hiermee uw schooldocumenten gegarandeerd een zeer persoonlijke touch.

Zoekt u een bepaald type van stempel om een stempel te laten maken voor de juf maar vindt u niet precies wat u zoekt? Ons team van experten staat voor u klaar om u raad te geven. Een stempel laten maken als juf is bij ons zeer eenvoudig en gebeurt zeer snel. U zal niet lang moeten wachten op uw stempel voor de juf.

 

EEN BELONINGSSTEMPEL, MOTIVEREND EN PRETTIG

Als juf of leraar zal u met uw stempel heel wat succes hebben. De kinderen die in hun schoolboek of op hun rapport een stempel van de juf of de leraar krijgen, zullen heel fier zijn en er trots mee naar huis gaan. Een juf stempel heeft evenveel waarde als, of misschien zelfs een grotere waarde dan goede punten. En wie weet vinden de klasgenootjes deze stempels zo leuk dat ze, bijvoorbeeld als geschenk voor uw verjaardag, stiekem een stempel gaan maken voor de juf? Een prettiger cadeautje bestaat er toch niet?

 

EEN JUF EN BELONINGSSTEMPEL BESTELLEN BIJ BUREAUSTEMPELS.BE

Bij Bureaustempels bieden wij zowel onze standaard jufstempel als eigen ontworpen stempels voor de juf aan zeer voordelige prijzen aan. We hebben enkel stempels van gerenommeerde merken, zodat u altijd mag rekenen op topkwaliteit. U bestelt eenvoudig online en wij leveren zeer snel. Als u voor 15:00u op een werkdag uw order doorstuurt, gaat uw stempel diezelfde dag nog de deur uit. Heeft u plots een idee om een stempel te laten maken voor de juf? Laat het ons weten.

Wij zijn er voor u via chat, telefoon, mail of via het invulformulier op onze website. Aarzel niet, bestel nu uw jufstempel en u krijgt hem in zeer korte tijd bij u thuis geleverd.