Kleding stempel

Wilt u stempelen op kleding / textiel? Met onze kleding stempels is dat geen probleem. 

Hieronder vind u meerdere mogelijkheden. Let er wel altijd op dat u speciale textielinkt gebruikt en de voorschriften volgt. U kunt stempelen op bedrijfskleding, gewone kleding b.v. spijkerbroeken, een label in de kleding voorzien van naam en zo zijn er toepassingen genoeg te bedenken voor deze stempels. Hieronder staan enkele handstempel maar wilt u alle formaten zien klik dan hier op houten stempels of voor meer Woodies.

  • Ontwerp online je eigen stempel
  • of schaf een stempel met losse lettertjes aan
  • Levertijd in beide gevallen 1 à 2 werkdagen
  • Gebruik altijd textielinkt en kijk naar de mogelijkheden

Andere stempels voor op papier

Kleding stempel

Markeer eenvoudig en snel met onze kleding stempel

Als u als bedrijf met bedrijfskleding werkt, dan kunt u deze kleding makkelijk personaliseren met een naamstempel voor kleding. Denk er bijvoorbeeld aan om de naam van de werknemer in de kleding te stempelen. Sportclubs en ziekenhuizen bijvoorbeeld maken frequent gebruik van naamstempels. Dankzij deze stempels is kleding makkelijk uit elkaar te houden en raakt er ook veel minder makkelijk kleding kwijt. Iedereen krijgt zonder problemen na de wasbeurt altijd zijn eigen kleding terug. Of u wilt bijvoorbeeld op schorten of stofjassen de naam van uw firma duidelijk zichtbaar aanbrengen? Dit kan ook door middel van een kledingstempel. Bij Bureaustempels maakt u zelf uw eigen kleding stempel en geeft u aan de kledingstukken een eigen cachet.

 

Uw naamstempel voor kleding kiezen

Wij bieden verschillende types van kleding stempels aan. Ontdek ze in onze webshop. Heeft u een ronde of een rechthoekige kledingstempel nodig? U kiest bijvoorbeeld voor een zelfinktende stempel of u gaat voor een handstempel met daarbij een afzonderlijk inktkussen. Kijk ook eens naar onze woodies. Deze liggen zeer goed in de hand en zijn ook bij particulieren zeer geliefde kledingstempels. Namen stempelen in de kleding van uw kinderen verhindert dat ze kleding kwijt raken. Anderzijds kan kleding stempelen een leuke activiteit zijn om met de kinderen te doen. Weet u niet goed welke kledingstempel met naam u gaat kiezen? Vraag ons gerust raad, onze experts vertellen u alles over onze verschillende soorten van kleding stempels.

UW KLEDING STEMPELEN MET DE JUISTE INKT

Voor de naamstempel voor uw kleding heeft u speciale kledinginkt nodig. U vindt deze ook in onze webshop. Inkt voor een naamstempel voor kleding is watervast en is vrij snel droog. U heeft dan ook een speciaal inktkussentje nodig. Als u inkt voor uw kledingstempel zoekt, kijk dan goed naar de specificaties van de inkt. Sommige textielinkten zijn bijvoorbeeld niet geschikt voor synthetische weefsels. En u moet misschien eerst het kledingstuk wassen om de was-echtheid van de inkt voor uw kledingstempel te garanderen. Deze informatie vindt u allemaal in de beschrijving van de textielinkt. Als u twijfelt, stel gerust uw vraag aan een van onze medewerkers.

 

UW KLEDING MET NAAM PERSONALISEREN

Kleding stempelen is persoonlijk. Daarom bieden wij u bij Bureaustempels de mogelijkheid om uw kledingstempel met naam te personaliseren. Kies het type van stempel dat u wenst. Daarna gaat u de stempel personaliseren. Op onze website vindt u hiervoor de tool. U kunt kiezen voor een van onze eigen ontwerpen of u laadt zelf een afbeelding op. U voegt er eventueel een tekst aan toe en uw naamstempel voor kleding is helemaal volgens uw wensen. Als u nog andere ideeën heeft voor uw naamstempel voor kleding, u wilt meer informatie of u heeft nog vragen, contacteer ons en wij helpen u graag verder. Van zodra u uw bestelling online doorstuurt, maken wij uw stempel aan. Als u voor 15:00 uur bestelt, is uw stempel dezelfde dag nog klaar en wordt hij dezelfde dag ook opgestuurd.