Muursjablonen

Muursjablonen van Bureaustempel.be. Wat is er persoonlijker dan op de muur een boodschap, een mooie tekening, een naam of een logo aan te brengen? Met een muursjabloon van Bureaustempels kun u zelf sjablonen op de muur schilderen. U hoeft geen vakman te laten komen om bijvoorbeeld verfsjablonen in de kinderkamer of een muur sjabloon in uw kantoorruimte te laten aanbrengen. Met een muurverf sjabloon doet u dit eenvoudig zelf. 

Een muurschildering maken met een sjabloon is heel eenvoudig als u de juiste muursjablonen heeft. Bureaustempels biedt heel wat mogelijkheden om een sjabloon voor een muurschildering zelf te ontwerpen. Dankzij het juiste sjabloon wordt een muurschildering perfect! Wij bieden u de gelegenheid zelf uw muursjablonen online op onze website te ontwerpen en bestellen. Kijk hieronder naar onze collectie en de sjabloon accessoires.

Muursjablonen

Persoonlijk verfsjabloon voor de muur

Personaliseer met een sjabloon de muur die u wenst. Duurzaam en steeds weer herbruikbaar. Maar hoe gaat u een muurschildering maken met sjabloon? Om te beginnen hebben wij in onze webshop een aantal standaard sjablonen voor op de muur. Denk hierbij aan lettersjablonen, cijfersjablonen, symbolen of tekens op een sjabloon. Zo is bijvoorbeeld een 'verboden te parkeren' een populair muur sjabloon. Kies voor sjablonen voor de kinderkameer bijvoorbeeld de naam van het kindje of stel zelf een mooie tekst samen. Nog veel prettiger en vooral persoonlijker wordt het als u zelf een muurschildering kan maken met een muursjabloon. Eigen gemaakte tekeningen, logo's, geometrische vormen, enz. Het zijn allemaal mogelijkheden voor een muurschildering sjabloon. Verfsjablonen voor de kinderkamer, sjablonen voor op de muur van uw keuken of een sjabloon muurschildering in uw vergaderzaal kunnen sfeer creëren en inspirerend werken.
Uiteraard bepaald u op een muursjabloon zelf welke tekst of afbeelding u erop wilt hebben. Om te voorkomen dat er "open gaten" vallen in het sjabloon moet u ervoor zorgen dat lijnen en teksten verbonden blijven met elkaar. Met onze speciale sjabloon lettertypes gaat dat automatisch maar indien u er een logo op wilt hebben moeten er wel verbindingen zijn of gemaakt worden. Een sjabloon laten maken voor thuis of b.v. de muur van uw restaurant of ander horeca gelegenheid is een origineel idee. Direct sjabloneren op steen geeft een industriële look terwijl op de muren van de kinderkamer of in de keuken dit weer een hele andere uitstraling geeft. Gebruik voor het sjabloneren van muur of stoep onze kalk spuitbussen of speciale sjabloneerinkt. Een opvallende aan de buitenzijde of de binnenkant van uw bedrijfspand valt op bij uw klanten en zakenrelaties. Met een zelf ontworpen muurverf sjabloon zorgt u voor een eigentijdse en unieke uitstraling van kantoor, winkel of werkplaats.
Een alternatief voor muursjablonen zijn muurstickers. De uitstraling is dan veel strakker en er zijn meer mogelijkheden omdat er niets aan elkaar hoeft blijven te zitten wat wel het geval is met de muursjablonen. Stickers kunnen in allerlei maten en kleuren besteld worden. De bevestiging hiervan is niet moeilijk. Onze stickers worden gemaakt van hoogwaardige zelfklevende folie en met een plotter of een sticker drukmachine gesneden. Een muurdecoratie gemaakt met een sjabloon is mooi maar zal er nooit zo strak uitzien als een lasergesneden muurdecoratie sticker, maar dat is nou juist ook net de bedoeling vaak niet. Wat u ok zoekt, bij ons vindt u mooie straat- en muursjablonen met de grootste keuze uit formaten. Onze producten worden in België op onze vestiging gemaakt en leveren aan bedrijven, instellingen, scholen, winkels en uiteraard ook aan particulieren. Ook voor wederverkoop kunt u bij ons terecht.

 

SJABLONEN HERGEBRUIKEN

Misschien wilt u afbeeldingen op de muur schilderen die voor een hele tijd moeten blijven bestaan. Maar het kan ook zijn dat u nu een muurschildering met sjabloon wilt maken die binnenkort niet meer nodig is. In functie van wat u met de sjablonen op de muur van plan bent, kiest u voor ofwel krijtspray, ofwel permanente muurverf. Vraag gerust raad aan onze medewerkers als u twijfelt hoe u een permanente of tijdelijke muursjabloon aanbrengt. Al onze muursjablonen zijn uitstekend zelf te reinigen en daardoor herbruikbaar
Hier leggen we nog een andere toepassing uit die super is voor speciale, tijdelijke gelegenheden! Ontwerp online uw tekst voor het sjabloon, leg het sjabloon gewoon op de stoep- of straatstenen en spuit je tekst en/of afbeelding met behulp van onze kalkspuitbus. Omdat dit slechts kalk is verdwijnt dit weer van de straat in 1 a 2 regenbuien of met een emmer water. Ideaal voor activiteiten zoals een opening van een winkel, een muziekfestival, een trouwerij en andere tijdelijke festiviteiten. Dit noemen ze guerrilla marketing straatreclame en is tevens een hele goedkope wijze van reclame maken die de aandacht vestigt.

 

SJABLONEN SCHOONMAKEN

Leg na het gebruik het sjabloon plat op een vlakke ondergrond. Vooral indien uw slabloon kwetsbaar is omdat het veel dunne tekst of bruggen (hetgeen de tekst verbind) heeft is het belangrijk hier even goed aandacht aan te besteden. Verwijder de verf of krijt voorzichtig met een zacht sponsje. U mag hierbij zeep gebruiken maar dat is vaak niet nodig. Beweeg daarbij met de richting van het de openingen mee zodat de fijne tekst en bruggen niet ombuigen. Bent u klaar met het schoonmaken, rol dan het stencil in papier, plak de rol vast en bewaar deze ergens waar hij niet kan beschadigen.

Hoe zelf een muurschildering maken met sjabloon?

Als u kiest voor een gepersonaliseerd muurverf sjabloon, dan kunt op onze website uw muursjabloon zelf maken. Met onze tool kun u uw ontwerp voor uw muur sjabloon gewoon uploaden. Dit kan in verschillende gekende formaten zoals .pfd of .tif. U voegt in het sjabloon lijnen en kaders toe en u schrijft zelf de tekst. Met andere woorden: u ontwerpt zelf uw muursjablonen zoals u dat wilt. U krijgt onmiddellijk te zien hoe uw muursjablonen er zullen uitzien. Sjablonen op de muur maken wordt een kinderspel. Het is misschien een toffe activiteit om samen met uw kinderen sjablonen op de muur aan te brengen. Laat ze hun eigen verfsjabloon voor de muur ontwerpen. Een muursjabloon zelf maken is dubbel zo prettig en hun kamer wordt helemaal persoonlijk dankzij hun eigen sjabloon voor de muurschildering. Ze zullen nog heel lang fier zijn op hun sjablonen aan de muur. Laat u, indien u verf gebruikt, wel eerst goed voorlichten in de verfwinkel. Niet iedere verf is geschikt om mee te sjabloneren. Een dekkende verf is aan te raden. Bij een transparante verf blijft de ondergrond enigszins zichtbaar.
TIP: zorg dat het te sjabloneren oppervlak en het sjabloon goed schoon is. Plaats dan het sjabloon op de juiste plaats en zet het vast met wat schilders-tape of spuit de achterzijde in met onze lijmspray voor sjablonen. Dit voorkomt dat de verf of spuitkrijt nagenoeg niet onder het kunststof van het sjabloon kruipt. Spuit dan voorzichtig met krijtspray of verf met een beweging van links naar recht over het sjabloon. Blijf niet op dezelfde plek hangen want dan krijgt u al snel teveel op 1 plek. Zo nodig herhaalt u deze handeling enkele malen. Maak na gebruik uw slabloon weer schoon zodat u deze steeds weer kunt hergebruiken. Het best is dat u van te voren even een testje doen om te kijken wat het mooiste resultaat geeft. Een sjabloon afdruk geeft altijd een geheel ander effect dan een tekst gemaakt van een sticker. Deze laatste zal veel strakker zijn en sjabloneren heeft meer een ambachtelijke uitstraling. Bovendien zijn stickers maar 1x te gebruiken.
Een ander leuk idee is om grote cijfersjablonen te laten maken, of degene die we reeds in ons standaard assortiment hebben, en op de gevel van je huis je huisnummer te sjabloneren. Of je telefoonnummer op het pand van je bedrijf. Zo zijn er vele mogelijkheden om op te vallen.

 

Uw muursjablonen bestellen bij Bureaustempels

Bureaustempels is dé specialist in muur sjablonen. Als u een muur sjabloon wilt laten maken, dan bestelt u het gewoon online bij ons. U krijgt het zeer snel toegestuurd. Gaat u voor een eigen muurschildering met een sjabloon of wilt u zelfontworpen verfsjablonen voor de kinderkamer? U ontwerpt de sjablonen voor de kinderkamer zelf online op onze website en u bestelt deze muursjablonen. Ga ook eens kijken naar onze accessoires. Naast een sjabloon voor de muurschildering heeft u misschien ook inkt, verf, rollers of krijtspray nodig. Heeft u nog vragen rond zelf een muurschildering maken met een sjabloon, u weet niet goed welke verfsjabloon voor uw muur te kiezen of u heeft vragen over de kwaliteit van sjablonen voor de kinderkamer? Laat het ons weten. Contacteer ons en wij helpen u verder! Samen zoeken wij naar het perfecte verfsjabloon voor de muur. Onze stencils maken wij van Milar. Milar is dun wit kunststof dan niet gemakkelijk scheurt of breekt. Omdat onze sjablonen zo dun zijn, zijn ze gemakkelijk in gebruik. Ze sluiten goed aan op de ondergrond waardoor u geen schaduweffecten of vlekken krijgt. Tevens zijn onze stencils duurzaam en kunt u ze iedere keer weer opnieuw gebruiken.

 

GRATIS VERZENDEN

Helaas moeten wij een deel van de verzendkosten voor de sjablonen aan u doorberekenen. Voor brievenbuspost is dat € 3,50 en voor pakketpost berekenen wij € 5,95. Bij pakketpost ontvangt u altijd een Track & Trace. Onze levertijd is snel. Indien u voor 15.00 uur tijdens werkdagen een online bestelling bij ons plaatst gaat uw sjabloon nog dezelfde dag op de post. Meestal zal dit vanuit onze Belgische vestiging zijn maar het kan voorkomen dat dit incidenteel vanuit Nederland verzonden gaat worden. Dit kan b.v. indien België een nationale feestdag heeft en Nederland niet.