Online stempels

Stempels online bestellen

Bij Bureaustempels.be kunt u gemakkelijk uw stempels online bestellen. 

Hieronder vindt u alvast enkele mogelijkheden, maar wilt u alles zien klik dan op bureaustempels en maak een keuze uit onze stempelmodellen. Zowel zelfinktende stempels als handstempels met een los stempelkussen. Datumstempels, numeroteurs en stempels met speciale toepassingen. Wij maken het allemaal.

  • Kies uw stempels online uit
  • Start online met het ontwerp
  • Keur de drukproef goed
  • En bestel online uw stempel
  • Levertijd: indien op werkdagen voor 15.00 uur besteld versturen wij dezelfde dag

Stempels bestellen

Online stempels

Online stempels kopen, maak het uzelf makkelijker!

Hoe vaak gebeurt het niet dat u telkens weer hetzelfde moet schrijven: op brieven, op officiële documenten of gewoon tijdens uw dagdagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan uw naam, uw adres, het logo van uw firma, een datum of zaken zoals ‘afgehandeld’, ‘betaald’ of ‘geboekt’. Online stempels bestellen is een makkelijke manier om nog efficiënter te werken. U kunt online stempels kopen in diverse uitvoeringen en voor vele toepassingen. In ons gamma vindt u bijvoorbeeld zelfinktende stempels en stempels die u met een afzonderlijk inktkussen gebruikt. U kunt bij ons online stempels kopen in de vorm van een pen of een plaatje.

Denk ook aan een pocket stempel. En u kunt zelf uw eigen stempel ontwerpen online. Bekijk ook onze EOS stempels die online kunnen besteld worden. Deze stempels gaan veel langer mee dan andere stempels. Of wat dacht u van online stempels te bestellen voor onderweg? En misschien wilt u een doe-het-zelf set waarmee u heel wat flexibeler bent als het gaat om stempels maken. Ontdek in onze webshop hoe u een stempel online kunt aankopen.