Spuitsjabloon

Als u bepaalde oppervlakken van een tekst, cijfers, tekens of symbolen wilt voorzien, dan hebben wij voor u de oplossing op maat: spuitsjablonen. 

Met een spuitsjabloon plaatst u de boodschap waar u ook maar wilt. U kunt bijvoorbeeld hout, muren, straattegels of andere oppervlakken sjabloneren c.q. markeren. U bepaalt zelf wat de boodschap is die u wilt aanbrengen. Wij helpen u graag om op een eenvoudige manier te sjabloneren. Ons aanbod spuitmallen is groot!

  • Spuitsjabloon online ontwerpen
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

 

Sjablonen Krijtspray

Sjablonen Lijmspray

Spuitsjabloon

NIET PARKEREN sjabloon of andere teksten?

Het is heel handig om zelf uw spuitsjabloon te kunnen aanbrengen waar u maar wilt. Denk bijvoorbeeld aan een niet parkeren sjabloon dat u tijdelijk aanbrengt wanneer u het nodig vindt: bij een verhuis, het lossen van goederen of een evenement dat zal plaatsvinden. Naast niet parkeren sjablonen hebben wij nog vele andere in ons aanbod. Denk bijvoorbeeld aan spuitsjablonen met de boodschap 'afstand houden', 'inrit vrijhouden' of 'welkom'. Er bestaan enorm veel standaard sjablonen. Doorzoek rustig onze webshop. Dankzij de handige filters kiest u precies het afdrukformaat, de afmetingen en het aantal regels en ook de prijs die u zoekt. Zo krijgt u precies die spuitmal die bij uw project past.

 

Ontwerp uw eigen spuitsjabloon

Wij hebben heel wat standaard spuitmallen zoals bijvoorbeeld het "niet parkeren" sjabloon. Cijfersjablonen en lettersjablonen in verschillende afmetingen en heel wat standaard spuitmallen zitten in ons assortiment. Vindt u niet wat u zoekt? Dan kunnen wij voor u uw eigen spuitsjabloon maken. Om uw spuitmal te maken, hebben wij uw ontwerp nodig. U kunt bijvoorbeeld een spuitsjabloon laten maken in een door u gewenste afmeting met uw logo, een tekst, of een combinatie hiervan. Wilt u een persoonlijk spuitsjabloon laten maken en bijvoorbeeld houten kisten mee sjabloneren, of wilt u een spuitmal maken om specifieke boodschappen op de muren van uw magazijn duidelijk te maken? Laat bij ons uw spuitsjabloon maken met tekst of logo, precies zoals u dat wilt. 

U bent zelf de ontwerper van uw spuitmal, bij Bureaustempels maken wij uw sjablonen zoals u dit wenst.

 

VOOR TIJDELIJKE EN PERMANENTE SJABLONERING!

Soms heeft u slechts een tijdelijke aanduiding nodig. In andere gevallen wilt u dat het sjabloon voor een hele tijd aanwezig blijft. Een permanent sjabloon brengt u aan met sjabloneerinkt. Tijdelijk sjabloneren doet u met krijtspray. Het krijt verdwijnt eenvoudig na enkele regenbuien.

 

Uw spuitsjabloon kopen bij Bureaustempels

Zoekt u een standaard spuitmal, een niet parkeren sjabloon, een sjabloon met symbolen of wilt u een eigen spuitsjabloon maken? Doe dan een beroep op onze services! Heeft u een bepaald idee voor een spuitmal? Laat het ons weten, wij helpen u verder. Als u vragen heeft over een standaard of gepersonaliseerd spuitsjabloon, contacteer ons gerust. Onze klantenservice staat voor u klaar! Wij zijn te bereiken via e-mail, telefoon of via live chat. Of stel uw vraag via ons invulformulier. Bij Bureaustempels bestelt u uw spuitsjabloon eenvoudig online. Als u voor 15:00u bestelt, wordt uw spuitsjabloon dezelfde dag nog verstuurd.