Stempel alfabet

Als u wilt stempelen en daarbij de vrijheid wilt hebben om telkens een andere tekst te stempelen, dan gaat u voor alfabet stempels. 

We hebben diverse soorten letterstempels waarbij u zelf de tekst instelt. U plaatst de letters eigenhandig in het ribbelprofiel van de stempel en u bouwt op die manier de tekst op die u wilt. Zo hoeft u niet voor elke andere naam of tekst een andere stempel te kopen.

  • Ontdek onze stempels met alfabet hieronder.
  • Bepaal het aantal regels dat u wilt maken
  • Kies de daarbij behorende stempel uit
  • De stempel wordt geleverd met letterset en pincet
  • U kunt extra losse lettersets aanschaffen

ALTERNATIEF:

Handstempels om zelf het alfabet te maken

Stempel alfabet

Stempel met alfabet

In ons gamma vindt u letterstempels waarbij u de letters zelf in de rubber stempelplaat plaatst. Dit gaat snel en makkelijk. In stempels met alfabet hebben we bijvoorbeeld zelfinktende letterstempels. U heeft hierbij geen los inktkussen nodig. Wij hebben ook pocket letterstempels. Deze zijn zeer praktisch als u veel op stap bent. Ze zijn compact en ze lekken niet wanneer u ze meeneemt in een tas of in uw jaszak. Ze zijn dan ook zeer geliefd bij vertegenwoordigers, werfleiders en koeriers bijvoorbeeld. En daarnaast hebben we ook textiel stempels met alfabet. Ze zijn ideaal voor het merken van kleding: bedrijfskledij, schorten voor horeca personeel of voor verplegend personeel bijvoorbeeld. Bij al onze alfabet stempels zijn de letters zeer makkelijk in de printplaat te plaatsen en terug uit te nemen. En wat dacht u van onze elektronische full color stempel? Ook deze mogen we tot onze alfabet stempels rekenen. Met deze stempels stelt u ook telkens weer een andere tekst in, maar dan digitaal.

 

Alfabet stempels als set

Als u letterstempels gaat maken, dan heeft u een stempel nodig met een stempelplaat waarin u de letters kan plaatsen. Daarnaast heeft u een reeks letters nodig en eventueel een pincetje om de letters makkelijk vast te nemen. Wij hebben sets waarbij u alles ineens geleverd krijgt.

 

WIJ VERKOPEN OOK AAN PARTICULIEREN

Een stempel met alfabet is ook zeer populair bij scholieren. Met een stempelset met alfabet kunnen ze boeken en schriften markeren. 

Ook jonge kinderen vinden het leuk om letterstempels te maken en te knutselen met een stempelset met alfabet. Voor degene die aan scrapbooking doen is dit ook een zeer welkom product.

 

KIES UW STEMPEL MET ALFABET BIJ BUREAUSTEMPELS

Al onze stempels, zowel alfabet stempels als onze andere stempels, zijn van hoge kwaliteit. Wij werken met gerenommeerde merken en gaan voor duurzaamheid. Letterstempels maken is zeer makkelijk met onze doe-het-zelf alfabet stempels. U kiest de stempel die u wilt. U kunt kiezen voor een stempelset met het alfabet of met cijfers. Kijk ook goed hoeveel regels u wilt en wat de grootte van de letters is. Wij hebben alfabet stempels in verschillende groottes. Eventueel kiest u een extra stempelset met alfabet of cijfers.

 

UW STEMPEL MET ALFABET ONLINE BESTELLEN

Als u uw keuze heeft gemaakt voor een stempel en/of een stempelset met alfabet, dan bestelt u het eenvoudig via onze website. Als u voor 15:00 uur bestelt, wordt uw stempel nog diezelfde dag verstuurd. Wenst u graag meer informatie over het gebruik van een stempel met alfabet of heeft u extra stempelsets met alfabet nodig? Laat het ons weten. Contacteer ons en wij geven u advies. Binnenkort kunt u uw eigen letterstempels maken en een naam of tekst stempelen zoals u het wenst.