Stempel approved

Maak uw eigen stempel approved bij Bureaustempels. 

Hoe vaak moet u niet schrijven dat een of ander document goedgekeurd is. Of denk aan momenten dan er bij een offerte of een voorstel wordt er overlegd en goedgekeurd. Op dat moment is een stempel approved zeer praktisch. U maakt bij ons uw eigen approved stempel en daarmee heeft u meteen een tool die voor u het kantoorleven makkelijker maakt.

  • Kies  de juiste stempel uit
  • Ontwerp uw afdruk of upload een afbeelding
  • En bestel uw APPROVED stempel
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

Alle stempels bestellen

Stempel approved

Kies uw stempel approved van hoge kwaliteit

In ons aanbod vindt u uitsluitend approved stempels van hoge kwaliteit. De stempelplaatjes zijn van rubber. Dit brokkelt niet af. En de stempel wordt met lasertechnologie uitgesneden. Daardoor krijgt u een zeer duidelijke, fijn afgelijnde stempel approved.

 

Welke approved stempel kiest u?

De meest geschikte stempels voor approved zijn onze handstempels met afzondelijke inktkussen. Ze liggen goed in de hand, zijn duurzaam en gaan zeer lang mee. Bij onze handstempels heeft u de mogelijkheid om zeer grote lettertypes te kiezen. Dit is vaak nodig om de approved stempel goed tot uiting te laten komen op een document of op een dossier. Moet u bij het woord 'approved' ook een datum kunnen voegen? Dan kiest u voor een van onze datumstempels en u voegt er een tekst aan toe. Vraag ons gerust raad over de verschillende mogelijkheden. Wij kiezen samen met u de beste oplossing.

Ontwerp uw eigen stempel approved

U kiest op onze website de geschikte stempel. Deze kunt u personaliseren dankzij onze online tool. In een paar minuten tijd heeft u uw approved stempel ontworpen zoals u dat wilt. U ziet meteen online het resultaat. U kunt op dat moment nog altijd correcties aanbrengen. Van zodra uw ontwerp klaar is, hoeft u enkel nog uw stempel te bestellen.

 

Snel besteld, snel geleverd

Als u uw stempel voor 15:00 uur bestelt, sturen wij hem dezelfde dag nog op. Wij werken namelijk met ons eigen stempelfabriek en houden daardoor volledige controle over de kwaliteit en de verzending. U krijgt uw stempel approved snel geleverd.
Als u nog vragen heeft over dit type van stempels of andere producten uit onze webshop, laat het ons gerust weten. Wij beantwoorden uw vragen!