Stempel kopen

Juiste stempel kopen voor het bedrijf. Bureaustempels zijn eigenlijk onmisbaar om het werk efficiënt en snel te kunnen uitvoeren. Op bepaalde documenten wordt nogal eens een officiële stempel verplicht gesteld. Denk bijvoorbeeld aan werkgeversverklaringen of contracten. Maar ook als dat niet verplicht is, dan heeft een gestempelde brief toch een meer zakelijke en chique uitstraling dan een brief zonder stempel. Een stempel online kopen is dus helemaal niet zo'n gek idee. 

Wij hebben een groot assortiment stempels, zodat u altijd de juiste stempel vindt voor uw zakelijke doeleinden.

 • Kies de juiste stempel uit
 • Ontwerp vervolgens online uw afdruk of upload een ontwerp
 • Controleer de drukproef door deze uit te printen
 • Bestel uw stempel online
 • Levertijd 1 à 2 werkdagen

 

Alle stempels bestellen

Stempel kopen

Passende stempel online kopen

Stempels worden vaak gebruikt om officiële documenten te markeren. Een mooie droogstempel met het logo of bedrijfsgegevens erop maakt zo'n officieel stuk helemaal af. Maar ook bij de boekhouding of in het magazijn zijn stempels onmisbaar. Moeten er veel documenten ondertekend worden? Dan mag een handtekening stempel natuurlijk niet ontbreken. En bij het verzenden van een pakket is een gestempelde datum noodzakelijk. Met behulp van ons gratis online ontwerpprogramma kunt u altijd een passende stempel maken. Met de ontwerptool kunt u afbeeldingen downloaden, teksten of cijfers toevoegen en de grootte, kleur en positie van uw logo of tekst bepalen. Op deze manier is een stempel kopen online een goede manier om snel en eenvoudig een passende stempel te maken. Pas wanneer u helemaal tevreden bent en uw bestelling heeft doorgegeven, gaan wij voor u aan de slag.


 

Stempels van hoge kwaliteit voor elk zakelijk doeleinde

Een stempel kopen online lijkt een hele klus, maar dat is het niet. Waarschijnlijk heeft u al bepaald waar u de stempel voor gaat gebruiken. Vervolgens beslist u of u handstempels wilt of een zelf inktende stempel. Houdt er bij laatstgenoemde rekening mee, dat deze niet geschikt zijn om te stempelen op glad papier. Wij hebben een grote collectie stempelkussens en soorten inkt, datumstempels en houten stempels in verschillende formaten. Wilt u eigenlijk een exclusieve stempel kopen? Bij ons kunt u kiezen uit een groot aantal exclusieve stempels, onder andere brandstempels, wieg- en leerstempels. Alle stempels zijn gemaakt van een hoge kwaliteit rubber en een laser.


 

Stempel kopen met een snelle levertijd

Door een stempel online te kopen bespaart u zichzelf tijd. Ten eerste kunt u het ontwerp eenvoudig en snel online aanpassen totdat u tevreden bent. Maar, misschien nog belangrijker voor u, is dat u bij ons uw stempel kunt kopen met een snelle levertijd. Bestelt u de stempel vóór 15.00 uur, dan versturen wij deze dezelfde dag nog. Omdat wij in onze stempelfabriek de door u gevraagde stempel direct zelf fabriceren, zijn de lijnen kort. Hierdoor heeft u de stempel snel in huis en kunt u direct gebruik maken van uw kantoor- of bedrijfsstempel. Het loont dus zeker om een stempel online te kopen.

Voordelen stempel kopen online

Wanneer u een bedrijf heeft, dan heeft u het waarschijnlijk vaak druk. Het maakt hierbij niet uit of u een eenmanszaak heeft, of een groot bedrijf met veel afdelingen. Wanneer u tijd kunt besparen op de bedrijfsvoering, dan levert u dat uiteindelijk vrijwel altijd winst op. Het gebruik van stempels kan hierbij zeker een steentje bijdragen. De tijd die u nodig hebt voor het telkens zetten van uw handtekening onder een document of het invoeren van bedrijfsgegevens, kan bespaard worden door hiervoor stempels te gebruiken. Een stempel kopen via bureaustempels.be levert u tijdswinst en een groot aantal andere voordelen op. We zetten ze hier voor u op een rijtje:

 • Overzichtelijke website. U heeft in een oogopslag een duidelijk beeld van alle bedrijfs- en kantoorstempels die wij aanbieden. Staat de stempel die u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.
 • Gemakkelijk. De online creator helpt u op een eenvoudige manier door het hele ontwerpproces heen.
 • Ontspannen kiezen. U kunt net zolang uw ontwerp verschuiven, veranderen en verplaatsen tot u helemaal tevreden over de proefdruk bent.
 • Tijdwinst. Een stempel online kopen levert tijdwinst op. U bestelt vanuit huis, wij ontvangen de order en gaan er direct mee aan de slag.
 • Stempels kopen met snelle levertijd. Bestelt u op werkdagen vóór 15.00 uur, dan verzenden wij meestal de stempel nog dezelfde dag.
 • Ruime keuze. Bij ons heeft u de keuze uit heel veel modellen en formaten stempels voor uw kantoor of in uw werkplaats.