Stempelfabriek

De Stempelfabriek voor alle soorten zakelijke en privé stempels

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede stempel voor uw bedrijf? Wij produceren alle soorten stempels voor zowel zakelijk gebruik als privé. Er is een ruim assortiment aan bureaustempels, maar wij hebben ook een groot aantal stempels voor speciale gelegenheden in de collectie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor allerlei accessoires voor uw stempels, variërend van een inktkussen tot ophangrekjes.

  • Maak een keuze welke stempel u wilt
  • Start vervolgens met het ontwerp of upload uw ontwerp
  • Print de aangeboden drukproef en beoordeel deze op tekstfouten en afdrukformaat
  • Bestel uw stempel
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

 

Tevens maken wij sjablonen:

Sjablonen

Stempelfabriek

Stempelmakers met jarenlange ervaring

Met ruim een kwart eeuw aan ervaring zijn onze stempelmakers in staat alle denkbare stempels voor u te produceren. Hiervoor maken wij gebruik van een kwaliteitslasermachine die haarscherpe afbeeldingen en teksten in het stempelrubber kan graveren. De oorsprong van de Stempelfabriek is gelegen in Nederland. Hier bleken onze stempels zo goed aan te slaan, dat wij in de loop der jaren onze klandizie hebben kunnen uitbreiden naar België, Duitsland, Engeland en Oostenrijk. Met het hele team wordt, vanaf dat u de order aan onze stempelfabriek doorgeeft tot het moment dat u de stempel in handen heeft, hard gewerkt aan een goede relatie. Dat merkt u aan alles. De communicatielijnen zijn kort, uw bestelling wordt vakkundig uitgevoerd door onze stempelmakers én u heeft de stempel meestal al de volgende werkdag in huis of op kantoor.

 

De stempelfabriek en hun samenwerking met kwaliteitsmerken

Onze Stempelfabriek werkt samen met producenten van topkwaliteit stempels, zoals Colop en Trodat. 
Colop is internationaal gezien een van de meest toonaangevende fabrikanten van stempels. Vanaf de oprichting in 1980 nabij het Oostenrijkse Wels, was het bedrijf een succes. Inmiddels wordt zo'n 98% van de productie geëxporteerd naar markten over de hele wereld. Bij ons vindt u bijna alle soorten stempels en accessoires van dit succesvolle merk. Wij hebben de diverse Colop Printer stempels, maar bijvoorbeeld ook de milieuvriendelijke Green Line serie en de Colop Printer Microban met antibacteriële werking. De EOS van Colop is een zogenaamde flash stempel en bijzonder geschikt voor gebruik op kantoor. De EOS inkt zit in de stempelplaat. Pas na 20.000 afdrukken hoeft de stempel nabeïnkt te worden.
Ook het topmerk Trodat heeft zijn wortels in Oostenrijk. Het bedrijf begon in 1912 in Wenen. In 1947 werd de overstap gemaakt naar het vervaardigen van plastic stempels. Hierna werden steeds weer nieuwe stempels op de markt gebracht en in 2005 werd patent gevraagd op de unieke Multi Color stempel. De jarenlange inzet voor het milieu wierp in 2011 zijn vruchten af, want sinds 2011 worden de stempels van dit merk klimaatneutraal vervaardigd. Inmiddels bestaat de Trodat Trotec Groep uit ruim veertig internationale dochterondernemingen. Bij de productie van stempels wordt continue ingespeeld op innovatieve ontwikkelingen. De productie van de speciale lasermachines is in handen van het zusterbedrijf Trotec. Trodat is wereldleider in de zelf-inktende stempels.

 

Voor elke gelegenheid een andere stempel

De stempelmakers binnen ons team kunnen vrijwel elk denkbare stempel voor u produceren. Wij hebben een ruime collectie aan bureaustempels, droogstempels, waxstempels, hobbystempels, ex libris stempels en brandstempels. Maar ook voor bijvoorbeeld een monogram stempel of een horeca stempel set kunt u bij ons terecht. 

De meeste stempels worden gebruikt op papier, bij de Stempelfabriek kunt u echter ook terecht voor speciale swing stempels om bijvoorbeeld grote afdrukken op papieren tassen te maken. Wilt u uw zakenrelaties verrassen met een geschenk dat gemaakt is van hout? Denk dan eens aan een brandstempel. Hiermee brandt u het logo van uw bedrijf, de bedrijfsnaam of een slogan in het hout. Wilt u leer, kurk karton, textiel of kunststof bewerken met een brandstempel? Dat kan, maar dan heeft u een warmteregelaar nodig. Deze is uiteraard ook in onze webshop verkrijgbaar. 
Niet alleen op kantoor wordt veel gebruik gemaakt van stempels, ook in magazijnen moeten kratten, producten en dozen gemarkeerde of gecodeerd worden. Daarvoor hebben zij de Telos profielsystemen. In het ribbelprofiel op de stempel drukt u de gewenste letter- en cijfercombinatie. Kortom, deze en andere soorten handstempels en zelf inktende stempels zijn allemaal in onze webshop verkrijgbaar. Heeft u een vraag, neem dan contact op met onze deskundige medewerkers.

 

Zelf een unieke stempel ontwerpen

Voor het stempelen van uw poststukken of andere belangrijke documenten kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld de stempels met standaardteksten of de Bpost stempel. Hoeft u alleen data te stempelen, dan is een D.I.Y. stempel handig. Wilt u echter liever uw eigen bedrijfsgegevens of logo gebruiken om papieren te stempelen? Maak dan gebruik van ons online ontwerpprogramma. Op een eenvoudige manier ontwerpt u in weinig tijd een unieke stempel voor uw bedrijf. Bepaal waar de stempel voor gebruikt gaat worden en of u een rond of rechthoekig ontwerp wilt. Vervolgens kunt u een bestaande template kiezen of zelf een sjabloon uploaden. Hierna vult u de stempel met tekst of cijfers, waarbij u de kleuren en de lettergrootte gemakkelijk kan aanpassen. Bekijk vervolgens de proefdruk en stuur daarna uw bestelling door.

 

Stempels op maat

Hoewel er heel veel stempels en stempelaccessoires op de website vermeld staan, kan het zijn dat u op zoek bent naar iets heel anders. Een afwijkende maat, een bijzondere kleurstelling of toepassing van de stempel. In dat geval kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee naar een oplossing. Onze gegeven kunt u vinden op de contactpagina, of mail uw vraag zo uitgebreid mogelijk naar verkoop@bureaustempels.be. Wij zullen snel contact met u opnemen. U kunt uw vraag natuurlijk ook telefonisch stellen. Bel naar 012600235. Lees ook eens onze blogs voor meer informatie, bekijk de instructiefilmpjes of kijk in de rubriek "meest gestelde vragen" of die van u erbij staat.