Stempels bestellen

Maak een keuze uit de datum stempels hieronder. U kunt kiezen voor alleen een datumstempel, een datumstempel met uw eigen tekst, een handmatige nummerstempel of een volledig geautomatiseerde numeroteur.

Incl logo en tekst Dezelfde dag nog op de post Helpdesk 7 dagen per week

Stempels bestellen

Maak een keuze uit de datum stempels hieronder. U kunt kiezen voor alleen een datumstempel, een datumstempel met uw eigen tekst, een handmatige nummerstempel of een volledig geautomatiseerde numeroteur.

Incl logo en tekst Dezelfde dag nog op de post Helpdesk 7 dagen per week

Stempel online bestellen

Gemakkelijk stempels bestellen!
Zoekt u een zelf-inktende stempel met uw bedrijfsgegevens. Of zoek u een datumstempel met “ontvangst” er op? Een stempel bestellen met een los stempelkussen? Sneldrogend of langzaam drogend? Alles m.b.t. stempels kunt u hier bestellen. Wij maken alle soorten stempels in onze eigen stempelfabriek. Dit hoofdstuk gaat over stempels bestellen zonder doordraaibare nrs. of datum maar wel met uw eigen bedrijfsgegevens en of logo. Dit zijn de meest voorkomende stempels.

De meest verkochte stempels zijn de kunststof en metalen tuimelstempels. Dit zijn stempels met een ingebouwd stempelkussen dat ca 4.000 a 7.000 afdrukken meegaat. Het inktkussentje maar ook het stempelplaatje zijn te vernieuwen. De handstempels zijn er in vele formaten en hebben altijd een los inktkussen nodig. Handstempels zijn gemakkelijk indien u wilt stempelen op speciaal materiaal zoals MC (machine coated) glad papier, craft papier, kunststof, hout e.d. U kunt dan kiezen voor een speciaal stempelkussen met speciale sneldrogende inkt erin. De EOS stempels zijn gemaakt met een flash techniek. Dat maakt dat ze kwetsbaarder zijn (de te stempelen ondergrond moet vlak zijn) maar het voordeel is dat ze zeer scherp afdrukken en ca 20.000 afdrukken meegaan.

Zodra u uw keuze gemaakt kunt u uw stempel bestellen door te klikken op “meer info” en vervolgens kiest u de kleur inkt uit (dit geldt alleen voor de zelf-inktende modellen). Dan kiest u het aantal en klikt u op “ontwerp stempel” en u komt in de ontwerpmodule, de creator. Onze creator hebben wij zo gemaakt dat hij heel gemakkelijk is om mee om te gaan. U volgt de instructies en ontwerpt uw stempel. Daarna kiest u voor een drukproef en beoordeeld u deze. Is alles goed dan bestelt u de stempel.
Stempelfabriek


Hier kunt u direct uw stempel online bestellen bij de stempelfabriek.

Stempels online kopen direct bij de producent, wat is nu gemakkelijker? Dit betekent uw gepersonaliseerde stempel bestellen met eigen ontwerp zonder extra levertijd i.v.m. tussenhandel of wederverkoop. Rechtstreekse lijnen snel en goedkoop. In onze stempelfabriek maken wij alle stempels van hoogwaardig rubber en met een laser. Hierdoor garanderen wij de allerbeste kwaliteit stempels en geschikt voor alle inktsoorten. Heeft u een speciale toepassing, b.v. een speciale ondergrond, voor uw stempel? Vraag ons dan altijd eerst om een advies m.b.t. de inkt. De inkt in een zelf-inktende stempel is bijna altijd op waterbasis en droogt niet op gladde ondergronden. U kunt zowel de inkt als uw stempel online bestellen via deze website.


Online stempel bestellen bij onze stempelfabriek