Colop Classic alleen cijfers

Deze verstelbare cijferstempels hebben 6, 8 of 10 cijferbanden naast elkaar en een schrifthoogte van 4 mm. U kunt met uw vingers de kleine radertjes verdraaien en zodoende de cijfers in de afdruk wijzigen.

 

Nummerstempels TOPmerk Colop voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
 1. Colop Classic 2010
  Colop Classic 2010

  Colop Classic 2010 cijferbandstempel met 10 banden. Schrifthoogte 4 mm. (Topkwaliteit)

  39,41 Excl. btw 47,69 Incl. btw
 2. Colop Classic 2008
  Colop Classic 2008

  Colop Classic Line 2008, cijferbandstempel 5 mm hoog, met 8 banden. Topkwaliteit.

  37,87 Excl. btw 45,82 Incl. btw
 3. Colop Classic 2106
  Colop Classic 2106

  Colop Classic 2106 cijferbandstempel met 6 banden. Schrifthoogte 4 mm. (Topkwaliteit)

  28,72 Excl. btw 34,75 Incl. btw

Colop Classic alleen cijfers

Deze verstelbare cijferstempels hebben 6, 8 of 10 cijferbanden naast elkaar en een schrifthoogte van 4 mm. U kunt met uw vingers de kleine radertjes verdraaien en zodoende de cijfers in de afdruk wijzigen.

 

Nummerstempels TOPmerk Colop voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd

DIVERSE STEMPELS COLOP CLASSIC MET ALLEEN CIJFERS

De Colop Classic cijferbandstempels zijn ideaal voor administratief kantoorwerk. De stempels liggen goed in de hand en u kan de cijfers zelf eenvoudig wijzigen. Bij Bureaustempels beschikken we over verschillende Colop Classic stempels met cijfers in diverse formaten. Bovendien kunnen we bepaalde leestekens op de cijferbanden plaatsen, waardoor de stempels dan ook voor verschillende doeleinden ingezet kunnen worden.

Colop Classic stempels staan bekend om hun stevig en stabiel montuur en hun moderne design. Het zijn verder erg betrouwbare stempels die voortdurend voor een scherp en gedetailleerd resultaat zorgen. Het ingebouwde inktkussen van de Colop Classic is tenslotte goed voor meer dan 3.000 afdrukken. Bovendien kan u het stempelkussen eenvoudig zelf vervangen en kan u de stempels dan ook ontzettend lang gebruiken.


Het Colop Classic assortiment omvat verschillende soorten stempels. U hebt de keuze uit Colop Classic stempels met tekst en cijfers, exemplaren met enkel een tekst of cijferbandstempels. De Colop Classic cijferstempels bestaan uit verschillende banden die u handmatig kan verdraaien. Op deze manier kan u zelf de cijfers in de afdruk wijzigen en kan u de stempels dan ook voor diverse toepassingen gebruiken.

 

WAARVOOR WORDEN CIJFERBANDSTEMPELS VOORNAMELIJK GEBRUIKT?

De Colop Classic cijferbandstempels zijn ergonomisch ontworpen en zijn erg eenvoudig en vlot te gebruiken. De radertjes waarmee u de cijfers aanpast, lopen erg soepel en u heeft maar enkele seconden nodig om de hele stempel in te stellen. Deze handige cijferstempels worden dan ook voornamelijk gebruikt door drukke boekhoudkundige en administratieve afdelingen waar er veel en snel gestempeld wordt.

De stempels zijn bijvoorbeeld ideaal om dossiers te klasseren of om documenten te nummeren. Ook in de productie ziet u de stempels echter vaak opduiken. Met de cijferstempels wordt er een unieke code op het materiaal of het product gedrukt, waardoor de fabrikant het artikel op elk moment kan traceren.

DE RUIME COLLECTIE COLOP CLASSIC CIJFERSTEMPELS VAN BUREAUSTEMPELS

Bij Bureaustempels hebben we verschillende Colop Classic cijferbandstempels in ons assortiment opgenomen. U hebt bij ons de keuze uit verstelbare cijferstempels met 6,8 of 10 cijferbanden. Alle stempels zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een schrifthoogte van 4 mm. De cijferbanden zijn voorzien van de nummers 1 tot en met 9, 0 en de leestekens . , /.

We hebben bovendien de mogelijkheid om andere leestekens op de stempels te plaatsen. Neem in dit geval even contact met ons op en we bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u.

 

BUREAUSTEMPELS: EEN SPECIALIST IN STEMPELS OP MAAT

Kwaliteit en een goede dienstverlening staan centraal bij Bureaustempels. We werken dan ook enkel met de beste merken samen en bewerken alle stempels in onze eigen stempelfabriek.

Verder zorgen we voor een zeer snelle levering. Stempels die voor 15:00 besteld worden, gaan namelijk dezelfde dag nog de deur uit. Tenslotte staat onze klantendienst zeven dagen op zeven voor u klaar. U kan op elk moment contact met ons opnemen en we staan u steeds met persoonlijk en professioneel advies bij.