Pocketstamp R30 Indigo

Pocketstamp R30 Indigo

Pocketstamp R30 met montuur kleur indigo. Max. 5 regels tekst en/of logo.

Afdrukformaat: Ø32mm

28,41 Excl. btw
34,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Pocketstamp R30 Indigo Stempel - Elegante Efficiëntie: 

Ontdek de Handige Pocketstamp R30 Indigo Stempel - Een Samenspel van Stijl en Functionaliteit

De Pocketstamp R30 Indigo stempel verenigt slimme functionaliteit met een eigentijds ontwerp, wat het tot een onmisbare metgezel maakt voor degenen die voortdurend onderweg zijn en behoefte hebben aan een handige stempeloplossing. Het diepe indigo montuur voegt een vleugje verfijning toe aan deze praktische tool.

 

Belangrijkste Kenmerken:

  • Geraffineerd Design: Het stijlvolle donkerblauwe montuur van de Pocketstamp R30 Indigo stempel levert zowel een professionele look als bruikbaarheid in één.
  • Optimale Afdruk Formaat: Met een royale maximale afdrukdiameter van Ø30mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor uw tekst en logo's.
  • Ingebouwd Inktkussentje: Het ingebouwde inktkussentje herbergt hoogwaardige inkt op waterbasis, speciaal ontworpen voor gebruik op standaard papier met een niet-gladde textuur.
  • Ruimte voor 4 Regels: Pas de stempel aan met maximaal 4 regels tekst, waarmee u alle benodigde informatie kunt toevoegen.

 

Praktische Toepassingen:

  • Ultieme Draagbaarheid: Met zijn compacte formaat en geringe gewicht is de Pocketstamp R30 Indigo de ideale partner voor professionals die regelmatig onderweg zijn. Stempel moeiteloos essentiële gegevens op documenten, formulieren en notities, waar u zich ook bevindt.
  • Kantoor Efficiëntie: Maak een blijvende indruk op collega's en klanten door professioneel ogende documenten te creëren. Voeg snel en gemakkelijk adresgegevens, datums, handtekeningen en meer toe.
  • Een Onmisbare Geocaching Tool: Deze stempel overstijgt zijn kantoorgebruik en is evenzeer een waardevolle aanvulling voor geocaching liefhebbers. Geef een uniek stempelaccent aan uw geocache-logboeken en maak uw ontdekkingen extra memorabel.

 

De Pocketstamp R30 Indigo stempel biedt de perfecte combinatie van draagbare veelzijdigheid en de mogelijkheid om een persoonlijk element toe te voegen aan diverse documenten. Het stijlvolle design en de hoogwaardige inkt versterken uw professionele voorkomen, terwijl de functionele eigenschappen uw efficiëntie verhogen. Of u nu onderweg bent, op kantoor werkt of de natuur verkent, deze stempel is uw betrouwbare metgezel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.