Stencils kopen

Onze stencils zijn zowel voor zakelijk als voor privé gebruik geschikt

De stencils kunt u online ontwerpen. Wilt u er een afbeelding bij kijk dan even naar de tekst helemaal onderaan deze pagina. Alle sjablonen maken wij van Mylar. Dit is een witte, dunne en flexibele kunststof die tevens heel gemakkelijk te reinigen is. Onze sjablonen zijn steeds weer opnieuw te gebruiken. Hierdoor kunt u decoratieve afbeeldingen steeds weer repeteren of een tekst op b.v. uw parkeerterrein steeds opnieuw aanbrengen. Maak na het gebruik uw stencil schoon, rol hem op in papier en berg hem goed op zodat hij niet kan beschadigen. Zo blijft dit duurzame product voor u ook duurzaam.

Sjablonen krijtspray

Sjablonen lijmspray

stencils kopen

Stencils kopen?

Voor zakelijk en privé doeleinden! Misschien heeft u wel zin om een eigen ontwerp te maken en hiermee uw woning te decoreren. Maar u bent geen schilder, tekenaar of beeldhouwer? Denk er dan eens aan om stencils te kopen en een eigen stencil te maken. Sjablonen stencils zijn ideaal om op een creatieve manier uw woning op te fleuren. Denk bijvoorbeeld ook aan stencils en sjablonen voor uw kantoorruimtes. U kunt een stencil laten maken om een wat koele vergaderzaal of een saaie kantoorgang een meer vrolijke uitstraling te geven. Of u voorziet in uw ontvangsthal enkele mooie spreuken dankzij een stencil. Met stencil art sjablonen creëert u blikvangers in uw slaapkamer, badkamer of bijvoorbeeld in uw keuken. Met een stencil sjabloon maakt u echte kunstwerken zonder echt een kunstenaar te zijn!

 

Uw eigen stencil maken, het kan bij Bureaustempels!

Bij een stencil sjabloon denkt u misschien aan een tekening van een dier of een bloem, of u ziet automatisch een geometrische figuur voor u. Maar onze stencil art sjablonen kunnen veel meer zijn dan dat. U ontwerpt namelijk zelf uw tekst stencils en sjablonen van a tot z. Wilt u bijvoorbeeld airbrush stencils kopen? Het kan bij ons! Of kiest u om stencils te kopen waarbij u een tekst met een figuur, symbool of logo combineert? Ook dit type van stencil maken wij. Daarom bieden wij u de kans om zelf uw stencil sjabloon te maken. Een eigen gemaakt stencil sjabloon is uniek en maakt uw project voor 100% persoonlijk. Wij bieden u oneindig veel mogelijkheden om stencils en sjablonen een eigen karakter te geven. Laat bijvoorbeeld uw kind samen met zijn of haar vriendjes een aantal sjablonen maken. Wedden dat uw kleintje enorm fier zal zijn als zijn of haar kamer met eigen stencils versierd is? Waarschijnlijk zullen de vriendjes binnenkort ook dergelijke sjablonen willen.
Zoekt online het stencil uit dat overeenkomt met het formaat dat u wilt. U kunt ook losse handige lettersjablonen gebruiken of losse cijfers om te sjabloneren bij ons kopen, maar in dit voorbeeld leggen wij u uit hoe u zelf een eigen stencil kan laten maken. Zodra u de keuze heeft gemaakt m.b.t. het formaat klikt u op het product en dat ziet u onze online ontwerptool. Hiermee gaat u aan de gang. Kies een lettertype uit en maak uw ontwerp. Vergroot deze voor het juiste formaat. Bent u helemaal tevreden print dan nog even een drukproef voor de verhoudingen en ter voorkoming van spelfouten. U kunt nu uw stencil kopen.
 

Uw stencil laten maken bij Bureaustempels

Wilt u stencils kopen die volledig gepersonaliseerd zijn? Met een paar muisklikken realiseert u een echt kunstwerk. Onze handige tool op onze website laat het toe om zonder problemen en op een makkelijke manier sjablonen en stencils online te creëren. Afbeeldingen kunt u uploaden, maar pas goed op dat alle delen, die bij het uitsnijden van een stencil eruit kunnen vallen, verbindingsstukjes krijgen van minimaal 2mm dikte. Stap voor stap gaat u de stencil maken. U krijgt onmiddellijk op uw scherm de stencils en sjablonen te zien die u zelf gemaakt of geupload heeft. Zo komt u bij het stencils kopen niet voor verrassingen te staan. Zoals uw drukproef eruit ziet zo wordt uw stencil! Airbrush stencils zijn vaak wat ingewikkelder. U kunt per kleur een apart stencil maken zodat u per kleur sjabloneert en zo uw ontwerp opbouwt. Uw persoonlijke airbrush stencils kopen vergt wat aandacht maar het resultaat is er dan ook naar. U maakt er één of meerdere en u maakt de tekening zo eenvoudig of zo ingewikkeld als u dat zelf wilt.
Behalve dat wij bij Bureaustempels.be snel werken kunt u tevens de allerbeste kwaliteit verwachten. Het steeds weer opnieuw kunnen gebruiken van uw verf- of spuitsjabloon levert extra voordeel op.

 

SJABLOON ACCESSOIRES

Uw stencils kopen doet u eenvoudig online. Een stencil maken duurt voor ons niet lang, u krijgt hem zeer snel geleverd. Zelf stencils maken is een heel mooie uiting van uw persoonlijkheid. Door zelf stencils te maken creëert u uw eigen stijl. Elk stencil sjabloon dat u zelf maakt is uniek. Stuur ons uw ontwerp door en wij zorgen dat u die sjablonen of stencils krijgt die u voor ogen had. Ga ook eens kijken bij onze andere producten voor sjablonen: krijtspray, permanente verf en rollers bijvoorbeeld. Ook dit zult u nodig hebben als u aan de slag gaat met uw stencil art sjablonen. Van zodra wij uw bestelling doorgestuurd krijgen, doen wij er alles aan om ze zo vlug mogelijk bij u thuis te leveren. Zo hoeft u niet lang te wachten om uw woning mooi te decoreren met stencils. Als u nog vragen mocht hebben over het zelf maken van uw stencils of sjablonen, laat het ons weten. Neem contact met ons op, onze experten helpen u verder.