Tekststempels

Zoek u een tekststempel met een standaard tekst of wilt u een gepersonaliseerde tekststempel laten maken? Voor beide tekststempels bent u hier op de juiste plek. Maak een keuze uit één van onderstaande stempels of kijk hierboven in het menu naar de andere mogelijkheden. Wij hebben het grootste assortiment tekststempels.

  • Kies uw tekststempel uit
  • Start online met het ontwerp
  • Keur de drukproef goed
  • En bestel uw tekststempel
  • Levertijd: indien op werkdagen voor 15.00 uur besteld versturen wij dezelfde dag

Stempels bestellen

Tekststempels

Met tekststempels werkt u netjes en efficiënt

Als u eens goed nagaat, dan zijn er heel wat dezelfde woorden of teksten die u telkens weer moet neerpennen. Denk bijvoorbeeld aan de alom bekende stempels met 'afgehandeld', 'confidentieel' of 'drukwerk'. Of kent u het 'gelezen en goedgekeurd' of 'factuur reeds voldaan' formules? Als u dit vaak met de hand moet schrijven, is dit zeer tijdrovend. Of denk maar eens aan een adresstempel. Als u een functie heeft waarbij u uw adres vaak moet invullen, dan kunnen dergelijke tekststempels een perfecte oplossing zijn.

 

Uw stempel met eigen tekst maken

Voor standaard tekststempels of formule stempels kiest u uit ons gamma met een vaste tekst. Maar u kunt zelf ook uw stempel met eigen tekst maken. Hiervoor heeft u enorm veel mogelijkheden. Bij elke stempel uit ons aanbod waarbij u zelf uw tekst kunt bepalen, vindt u een handige tool. In een paar stappen zet u de gewenste tekst in het systeem en u bepaalt de grootte en het lettertype van de tekst. Bij een groot aantal van onze stempels kunt u ook een logo of een afbeelding toevoegen. U kunt ook kiezen voor een doe-het-zelf set waarbij u de letters zelf in de stempel kunt plaatsen. Deze stempels laten u toe om telkens andere teksten te vormen. Of denk eens aan onze elektronische full color stempels. U stelt digitaal in wat u wilt stempelen en u krijgt de tekst die u wenst. 

 

VOOR ELKE TOEPASSING EEN TEKSTSTEMPEL

Onze zelfinktende tekststempels zijn zeer gewild. Maar misschien heeft u liever de traditionele houten stempel en daarbij een afzonderlijk inktkussen?

Ook die hebben wij in ons gamma. Maar er bestaan ook toepassingen waarbij u misschien wel een andere tekststempel wilt. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarbij u veel op de baan bent. Als verkoper zit u vaak bij klanten, als werfopziener zit u op verschillende locaties en als bedrijfsleider zit u ook niet altijd in uw bureau. Dan zijn onze pocket tekststempels ideaal voor u. Ze zijn compact, goed afgesloten zodat de inkt niet lekt en u heeft ze altijd bij de hand wanneer u ze nodig heeft. Met onze stempelpennen kunt u zowel stempelen als schrijven. Voor milieubewuste klanten hebben wij onze ecologische stempels. Onze EOS stempels gaan veel langer mee dan andere stempels. U merkt het al: wij hebben voor elke situatie een tekststempel. Of u nu een stempel met eigen tekst of een standaard stempel met tekst wenst, wij hebben ze in ons gamma! Ga zeker ook kijken bij onze exclusieve stempels. Zo hebben wij bijvoorbeeld wiegstempels voor heel grote teksten. U vindt bij ons brandstempels om bepaalde materialen zoals hout, kurk of kunststof te merken. Of zoekt u een zeer specifieke stempel zoals droogstempels of ex libris stempels? Bij ons vindt u deze soorten stempels en maakt u ze met uw eigen tekst!

 

UW STEMPEL MET EIGEN TEKST ONLINE BESTELLEN

Als u uw bestelling voor tekststempels online doorstuurt voor 15:00 uur, dan gaat uw stempel met tekst nog vandaag (op werkdagen) de deur uit. U kunt ze zeer binnenkort verwachten en onmiddellijk gebruiken. Heeft u nog vragen over stempels met tekst of andere soorten stempels? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar!