Trodat Printy 4822

Trodat Printy 4822

Trodat Printy 4822 bevat verschillende standaard woorden die doordraaibaar zijn.

15,99 Excl. btw
19,35 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Trodat Printy 4822. Stempelen met gebruiksgemak

Ontdek de Trodat Printy 4822, een krachtige zelf-inktende stempel die uitblinkt in precisie en gebruiksgemak. Dit innovatieve stempelapparaat is ontworpen met gebruiksgemak, met een transparant vlak aan de onderkant voor een nauwkeurige plaatsing van elke afdruk. Het wisselen van het inktkussentje is een schone en handige taak, waardoor u zich kunt concentreren op het creëren van perfecte afdrukken.

 

Trodat Printy 4822: Unieke Kenmerken

  • Slim Draaimechanisme: Het doordachte draaimechanisme van de Trodat Printy 4822 maakt het eenvoudig om tussen verschillende aanduidingen te schakelen. Met opties als REMBOURS, PRIOR, SPOED, AANGETEKEND, DUPLICAAT, BRIEF, PER EXPRES, LUCHTPOST, VERZ. Per FAX, ONTV. Per FAX, en DRINGEND heeft u altijd de juiste stempel binnen handbereik.
  • Nauwkeurige Plaatsing: Het transparante vlak onderaan de stempel biedt niet alleen een visuele controle, maar garandeert ook dat elke afdruk exact op de beoogde plek komt. Geen giswerk meer, alleen perfecte resultaten.
  • Milieuvriendelijke Inkt op Waterbasis: Trodat Printy 4822 maakt gebruik van hoogwaardige inkt op waterbasis, niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook voldoend aan de strenge archiveringsnormen van DIN ISO 11798. Geschikt voor diverse papiersoorten.
  • Supersnelle Levering: Met een indrukwekkende levertijd van slechts 1 werkdag is deze stempel snel operationeel in uw dagelijkse werkzaamheden. Geen lange wachttijden, maar directe efficiëntie.

 

Inktkleurkeuzes: Trodat 4822

Maak een statement met uw stempelafdruk door te kiezen uit de beschikbare inktkleuren: zwart, blauw, rood, of groen. Elke kleur is zorgvuldig samengesteld om levendige en scherpe afdrukken te garanderen. De inkt op waterbasis is niet alleen veelzijdig, maar ook geschikt voor een breed scala aan (niet gladde MC) papiersoorten.

 

Duurzaamheid en Milieubewustzijn

Trodat neemt niet alleen uw behoeften serieus, maar ook het milieu. Alle Trodat bestsellers, waaronder de Printy 4822, zijn CO2-neutraal. Dit betekent dat de productie en het gebruik van deze stempel geen negatieve impact hebben op onze planeet. Maak een bewuste keuze voor een groenere oplossing met Trodat.

 

Trodat 4822: Voor Professioneel Gebruik

Of u nu documenten moet markeren met diverse aanduidingen of dringende post moet voorzien van specifieke stempels, de Trodat Printy 4822 biedt flexibiliteit en betrouwbaarheid voor professioneel gebruik. Met een stevige constructie en goede materialen is deze stempel gebouwd om langdurig en consistent te presteren.

Met de Trodat Printy 4822 investeert u niet alleen in een kantoorhulpmiddel, maar ook in een stempel die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van precisie, duurzaamheid, en milieubewustzijn.

 

Wilt u een geheel ander woord op uw stempel? kies dan voor de Trodat Printy 4912 en ontwerp uw stempel zelf online

Wilt u afdrukken op gladde papiersoorten? Kies dan voor de:

Handstempel 50x20 en het StazOn stempelkussen 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.