Trodat Printy 4931

Trodat Printy 4931

Trodat Printy 4931 zelfinktende stempel. Max. 7 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 70 x 30mm

35,06 Excl. btw
42,42 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Trodat 4931 - Compact en Dynamisch

De Trodat Printy 4931 laat een onuitwisbare indruk achter. Met een maximale afdrukafmeting van 70x30mm of 7 regels biedt deze gestroomlijnde stempel een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om tekst of een logo, deze stempel onderscheidt zich door precisie en duurzaamheid.

 

Printy 4931 - Milieubewust en Duurzaam

Uw Voordelen Overzichtelijk:

  • Maximale Afdrukafmeting: 70x30mm of 7 regels
  • Inktkleuren: Zwart, Blauw, Rood, Groen
  • Op Waterbasis: Geschikt voor alle, niet gladde (MC), papiersoorten
  • Vervangbaar Tekstplaatje: Houd uw stempel up-to-date
  • Lange Levensduur: Goed voor vele duizenden afdrukken

 

Trodat 4931: Compacte Krachtbron

Dankzij zijn compacte ontwerp en hoogwaardige materialen biedt de Trodat Printy 4931 een robuuste en duurzame oplossing voor al uw stempelbehoeften. Het ingebouwde stempelkussentje staat garant voor duizenden scherpe afdrukken, terwijl het eenvoudig vervangbare tekstplaatje ervoor zorgt dat uw stempel altijd actueel blijft.

 

Kies Uw Tint, Maak Uw Markering

Kies de inktkleur die past bij uw stijl. Of het nu zwart, blauw, rood of groen is, de Trodat Printy 4931 biedt diversiteit zonder in te boeten aan kwaliteit. De op waterbasis gebaseerde inkt voldoet aan de archiveringsnormen van DIN ISO 11798 en is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten.

 

Simpel, Snel, Exact

Het verwisselen van het inktkussen is moeiteloos dankzij het doordachte ontwerp van de Trodat Printy 4931. Indicatoren en een doorzichtig frame zorgen voor nauwkeurige afdrukken en een foutloze uitlijning. Met de gebruiksvriendelijke opmaakmodule kunt u zelf de stempel vormgeven en een proefdruk bekijken voordat u bestelt.

 

Groen Stempelen, Klimaatneutraal als Standaard

Trodat Printy 4931 draagt bij aan een duurzamere wereld. Als een van Trodat's bestsellers is deze stempel klimaatneutraal vervaardigd. De onuitwisbare stempelinkt op waterbasis is niet alleen milieuvriendelijk maar voldoet ook aan de hoogste archiveringsnormen.

Kortom, de Trodat Printy 4931 biedt niet alleen krachtige prestaties en duurzaamheid, maar doet dit op een milieuvriendelijke en veelzijdige manier. Ontdek de wereld van efficiënt stempelen met Trodat Printy 4931!

 

Reserve Inktkussen voor de Trodat Printy 4941 6/4931 Trodat

Nieuw stempelplaatje Trodat Printy 4931

Zoekt u een groter model? Trodat Printy 4926 max. afdrukformaat 75x38mm 

Zoekt u een vergelijkbaar model van het topmerk Colop? Colop Printer 50

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.