Trodat Professional 5203

Trodat 5203 zelfinktende stempel. Max. 7 regels met tekst en/of logo. Zeer stevige stempel.

€ 46,94 excl. B.T.W.


Upload uw eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind u hier.

Kies een template

 

De Trodat Professional 5203 is een zelfinktende stempel van de Professional serie. Deze duurzame stempel heeft een afdrukformaat van 49x28 mm. Deze stempel kunt u zelf via onze ontwerp module eenvoudig samen stellen naar eigen wens. Denk hierbij aan een logo maar ook tekst behoort zeker tot de mogelijkheden. Dit stempelautomaat gaat vele jaren mee. Het inktkussen gaat enkele duizenden afdrukken mee en kan worden vervangen indien dit nodig is. Levertijd slechts 1 werkdag.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.