Trodat Professional 5205

Trodat Professional 5205

Trodat 5205 zelfinktende stempel. Max. 6 regels met tekst en/of logo. Zeer stevige stempel.

59,09 Excl. btw
71,50 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Trodat Professional 5205 is een kunststof zelfinktende stempel die vaak gebruikt wordt indien u een logo met tekst wilt. Ook erg goed om te gebruiken als controle stempel. Het inktkussentje in deze stempel gaat duizenden afdrukken mee en kan worden vervangen indien dit nodig is. Wanneer uw plaatje niet meer de juiste gegevens heeft maar uw stempel nog wel goed is kunt u er ook voor kiezen alleen het tekstplaatje te vervangen. Maximaal afdrukformaat van deze stempel is 68 x 24 mm.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.