Trodat Professional 5466/PL

Trodat Professional 5466/PL

Zelfinktende datumstempel met 2 data's langs elkaar.

Afdrukformaat: 56 x 33mm

101,72 Excl. btw
123,08 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Trodat Professional 5466/PL: Een Overzicht

De Trodat Professional 5466/PL is een geavanceerde stempel die speciaal is ontworpen voor diverse administratieve omgevingen. Met een reeks handige functies biedt deze stempel gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor een breed scala aan taken.

 

Voordelen van de Trodat 5466/PL

  • Dubbele datumstempel: De Trodat Professional 5466/PL beschikt over twee dubbele datums naast elkaar, waardoor gebruikers efficiënt twee datums tegelijk kunnen markeren, wat handig is voor verschillende toepassingen.
  • Afdrukhoogte van 4 mm: Met een afdrukhoogte van 4 mm biedt de Trodat Professional 5466/PL heldere en goed leesbare stempels, waardoor documenten er professioneel en georganiseerd uitzien.
  • Gebruiksgemak: Deze stempel is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, waardoor zowel beginners als ervaren gebruikers moeiteloos nauwkeurige afdrukken kunnen maken.
  • Langdurige inktkussentjes: Het ingebouwde inktkussentje van de Trodat Professional 5466/PL gaat tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden, waardoor langdurig gebruik zonder onderbrekingen mogelijk is.
  • Topkwaliteit: Met zijn hoogwaardige constructie staat de Trodat 5466/PL 5466/PL bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs bij frequent en intensief gebruik.
  • Verwisselbare stempelkussen: Het stempelkussen van de Trodat Professional 5466/PL kan eenvoudig worden vervangen, waardoor gebruikers tijd en geld besparen.
  • Flexibele datuminstelling: De datums van de Trodat Professional 5466/PL kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingesteld, waardoor gebruikers verschillende combinaties van datums kunnen markeren zonder de stempel telkens opnieuw te moeten aanpassen.

 

Met inktkussentjes beschikbaar in verschillende kleuren - zwart, blauw, rood en groen - biedt de Trodat Professional 5466/PL een scala aan opties om aan individuele voorkeuren te voldoen. Of het nu gaat om coderen, markeren of organiseren, deze stempel kan worden aangepast aan diverse toepassingen.

 

Met een tekstplaat van maximaal 56x33mm biedt de Trodat 5466/PL  voldoende ruimte om naast de datums ook andere relevante informatie te stempelen. Deze aanpasbaarheid maakt de stempel veelzijdig en geschikt voor diverse administratieve doeleinden.

 

Al met al is de Trodat Professional 5466/PL een betrouwbare en veelzijdige stempel die uitblinkt in gebruiksgemak, duurzaamheid en functionaliteit. Met zijn hoogwaardige constructie, eenvoudig vervangbare inktkussentjes en flexibele datuminstellingen, is deze stempel een waardevolle aanwinst voor elke kantooromgeving of administratieve setting.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.