Trodat stempel

De filosofie van Trodat.

Het doel van Trodat is om voor elke toepassing een Trodat stempel te kunnen bieden, en dit aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. En dit lukt hen nog altijd uitstekend. Bij Bureastempels zijn wij dan ook zeer trots om deze filosofie te kunnen volgen. U kunt bij ons Trodat stempels bestellen en zelf ontwerpen aan zeer voordelige prijzen. En wij leveren daarbij ook nog een uitstekende service. 

Ontdek al onze Trodat stempels in onze webshop, wij hebben voor elke toepassing een Trodat-stempel!

  • Kies de Trodat stempel met het juiste formaat en type stempel
  • Klik op de stempel en begin met uw ontwerp te maken
  • Controleer de uitgeprinte drukproef op fouten en het afdrukformaat
  • Bestel uw Trodat stempel: Levertijd 1 à 2 werkdagen

Stempels bestellen

Trodat stempel

Onze Trodat Printy-line, kwaliteit ten top!

De Printy stempel is een van onze paradepaardjes. Het is een stevige zelf-inktende stempel. Met één stempelkussentje doet u op zijn minst 4.000 afdrukken. Zoals bij elke Trodat stempel is het vervangen van het stempelkussentje zeer snel en eenvoudig gebeurd. Het ontwerp van de Trodat Printy stempel is ergonomisch gevormd. Deze stempel van Trodat ligt perfect in de hand. Het montuur is van kunststof gemaakt en is zeer sterk. U kiest voor een rechthoekige, vierkante of ronde stempel. Daarnaast kiest u het afdrukformaat. U heeft ook een enorme keuze in de grootte van de stempels.

 

ONZE TRODAT PROFESSIONAL-LINE, VOOR HET ZWAARDERE WERK

De Professional stempels zijn iets robuuster dan onze Printy stempels, ze voelen wat stoerder aan. Het montuur is gemaakt uit geborsteld roestvrij staal. Ook bij deze Trodat Professional stempel is het vervangen van het inktkussentje door een reservekussentje in een paar seconden gebeurd. Het verschil met de Trodat Printy line zit vooral in de grootte van de stempel. Onze Professionals zijn te verkrijgen in grotere afmetingen. Door hun robuustheid worden ze vaak in ateliers en op werven gebruikt. Ze kunnen zeker tegen een stootje!

 

KIES HET TYPE VAN DE TRODAT STEMPEL

Voor elke taak heeft u een specifieke stempel nodig. Wij bieden diverse types van stempels aan. In functie van wat u met de stempel precies wilt doet, kiest u één van onze stempels van topkwaliteit. Bij Bureaustempels kiest u uit de volgende Trodat-stempels:

  • Tekststempels met tekst en/of afbeelding
  • Datumstempels
  • Tekst + datumstempels


In elk type heeft u verschillende formaten en u kiest het aantal lijnen tekst. Onze tekststempels kunt u zelf online ontwerpen. U bepaalt welke tekst u wilt stempelen. Eventueel combineert u met een afbeelding. Onze datumstempels zijn zeer sterk. De datum zit bijna altijd in het midden van de stempel. Dit geeft een grote stabiliteit aan de stempel. We hebben ook stempels met een dubbele datum naast elkaar. En u kunt kiezen voor een stempel waarbij u datum én tekst én een afbeelding combineert. U merkt het: de mogelijkheden zijn enorm uitgebreid. Bekijk goed de specificaties van de stempel en kies de perfecte stempel voor u uit. Als u er niet goed uitkomt, laat het ons gerust weten. Wij staan voor u klaar!

 

PERSONALSIEER UW STEMPEL

Als u een Trodat stempel gaat bestellen, dan kunt u bij Bureaustempels een gepersonaliseerde Trodat stempel laten maken. U maakt hiervoor gebruik van onze online creator. U kiest het aantal lijnen tekst, de lettergrootte en het lettertype. U kunt dit combineren met een afbeelding. Voor de afbeelding gebruikt u onze template, ofwel laadt u een eigen ontwerp op. Dit kan in de gangbare formaten zoals tif, pdf, jpg... U kunt voor bepaalde toepassingen ook in een Excel-file uw ontwerp maken en dit opladen. U ziet rechtstreeks op het scherm hoe uw stempel er zal uitzien. U kunt op dat moment nog altijd wijzigen. Eens u akkoord gaat met het ontwerp, bestelt u gewoon online.

 

EEN STEMPEL VAN TRODAT VOOR ELKE TOEPASSING

Wat u ook wilt stempelen, er bestaat een stempel van Trodat voor. Denk bijvoorbeeld aan een naamstempel, een stempel met de gegevens van uw bedrijf en/of logo. 

Of denk aan boekhoudstempels met vakjes voor datum, dossiernummer... Heeft u een bepaalde toepassing en u weet niet goed welke stempel te kiezen? Vraag ons gerust raad!

 

OOK PARTICULIEREN KUNNEN BIJ ONS TERECHT

Heeft u als privé persoon een stempel van Trodat nodig? Dan kunt u die gerust bij ons bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een stempel voor geocache, een stempel voor tijdens wandeltochten of autorally's. Schrijft u vele brieven en wil u deze een persoonlijke touch geven met uw eigen adresstempel? Dit kan perfect! Een Ex Libris stempel! De mogelijkheden zijn talloos. Vraag ons gerust raad als u twijfelt over welke Trodat stempel te bestellen.

 

KIES VOOR TOPKWALITEIT MET TRODAT-STEMPELS

Bij Bureaustempels kiezen wij enkel voor topkwaliteit. Onze stempelplaatjes zijn gemaakt van rubber en niet van polymeer, zoals sommige conculega’s wel eens gebruiken. Rubber is zeer sterk en de randen van het stempelplaatje brokkelen niet af. Bij de productie van uw stempelplaatje gebruiken wij de laatste lasertechnologieën. De afbeelding wordt door middel van laser uitgesneden. Hierdoor krijgt u een haarscherpe afdruk. Daarbij komt dat de stempels zelf zeer sterk en duurzaam zijn. Met Trodat stempels krijgt u topkwaliteit en service in één.

 

STEMPELPLAATJE VERSLETEN? UW HELE TRODAT STEMPEL VERVANGEN HOEFT NIET!

Vindt u dat, na een tijd, uw stempelplaatje van tekst moet veranderen? Dan hoeft u geen nieuwe Trodat stempel te laten maken. U bestelt enkel het stempelplaatje en inktkussentje en vervangt dit in uw oude stempel. Bij een stempel van Trodat is dit in een mum van tijd gebeurd. Dankzij deze manier van werken bespaart alweer op uw budget.


Trodat stempels, pure wereldklasse onder de stempels

Trodat bestaat al meer dan een eeuw. In 1912 stichtte Franz Just in Wenen zijn stempelbedrijfje. Het Trodat-label verscheen slechts later toen het bedrijf in 1947 de eerste plastic datumstempel op de markt bracht. Pas in 1960 werd Trodat officieel als label geregistreerd. In 1976 produceerde Trodat de eerste zelf-inktende stempel, welke een icoon in de geschiedenis van de stempels werd. De vormgeving van deze stempel is ondertussen wat veranderd, maar het principe bleef hetzelfde. 
Sinds de oprichting groeide Trodat enorm. Trodat heeft op dit moment filialen wereldwijd en de Trodat stempels zijn dan ook wereldberoemd. U ziet ze overal: in privé ondernemingen, in overheidsinstellingen en ook bij particulieren. Trodat is een wereldbekende naam geworden. Iedereen kent dit merk. Voor veel van onze klanten is het dan ook vanzelfsprekend. Als ze een stempel bestellen, is het van dit merk.

 

Uw Trodat stempel laten maken bij Bureaustempels

Wij hebben onze eigen stempelfabriek en daardoor kunnen wij zeer snel leveren. Als u vandaag nog bestelt voor 15:00 uur, dan versturen wij vandaag nog uw stempel. Heeft u nog vragen over de kwaliteit of de toepassingen van onze Trodat-stempels? Contacteer ons en wij geven u professioneel advies.