Trodat stempels

Wij hebben in ons assortiment 2 wereldmerken zijnde Trodat en Colop. 

Beide fabrikanten uit Oostenrijk. Een Europees product!. Trodat stempels zijn van uitstekende kwaliteit. Wij bieden gegenoeg het gehele Trodat assortiment n.l. datumstempels, zelfinktende stempels, handstempel enz. Kijk hieronder of boven in het menu voor alle Trodat stempels.

  • Kies een model naar keuze
  • Ga naar onze ontwerp-tool
  • Ontwerp uw stempel
  • Print de drukproef en beoordeel deze
  • Bestel uw stempel
  • Bestellingen op werkdagen voor 15.00 uur gaan bijna altijd dezelfde dag op de post

 

ALTERNATIEF VOOR TRODAT:

Colop Printer

Colop Classic

Colop Expert

Trodat stempels

Trodat stempels, een lange traditite aan kwaliteit

Trodat stempels zijn al heel lang gekend als uitstekende stempels voor kantoorwerk. Trodat stempels zijn zelfinktende stempels die zeer goed in de hand liggen. Ze zijn oersterk en ze leveren altijd perfect resultaat. Trodat stempels hebben twee grote voordelen: u kunt het Trodat stempelkussen snel en makkelijk vervangen maar u kunt ook het Trodat stempelplaatje vervangen. U hoeft echt geen andere stempel te kopen om een andere tekst te kunnen stempelen. Met een kleine ingreep zullen uw Trodat stempels dan ook veel langer meegaan. Het montuur van een stempel van Trodat heeft een modern design en past perfect bij hedendaagse werkplekken. Sinds de oprichting van ons bedrijf gaan wij voor kwaliteit en service. Wij luisteren dan ook graag naar de ideeën suggesties van onze klanten. Wij vullen ons assortiment van stempels aan in functie van de vragen van onze klanten. Als u iets specifieks zoekt, laat het ons weten, wij zoeken de gepaste oplossing.

 

TRODAT STEMPELS BESTELLEN

Het bestellen van uw Trodat stempel kunt u perfect online doen. U bepaalt zelf wat er op de stempel komt te staan. Wilt u een logo, een tekst, een combinatie van deze twee of een specifieke afbeelding? Het kan! Moest u twijfels hebben over de mogelijkheden die u heeft met stempels van Trodat, dan contacteert u onze klantendienst en wij helpen u graag verder. Om uw Trodat stempels te bestellen laadt u uw ontwerp op in een van de gekende formaten zoals jpg of tif. Dan voegt u eventueel een tekst toe. Ofwel gebruikt u de template om uw Trodat stempels te bestellen. Met de handige tool op onze website is uw stempel in een paar minuten ontworpen en besteld.

Trodat stempels vervangen

Het kan zijn dat na verloop van tijd uw stempel wat slijtage vertoont. Het Trodat stempelkussen kan wat ingedrukt zijn. Of door het veelvuldig gebruik zijn de letters of uw afbeelding misschien niet meer zo duidelijk. Of misschien wilt u gewoon een andere tektst gebruiken maar niet onmiddellijk een andere stempel aankopen. Dit kan perfect met stempels van Trodat! In dat geval kunt u eenvoudig uw Trodat stempelplaatje vervangen. Uw Trodat stempel vervangen is zeer makkelijk en snel gebeurd. Om uw Trodat stempel te vervangen heeft u geen speciaal werkmateriaal nodig. Het klikt er gewoon uit en u plaatst het nieuwe exemplaar in uw stempel. Het is ook aangeraden om tegelijk met uw stempel ook uw inktkussentje te vervangen. De tekst staat waarschijnlijk fel ingedrukt in het kussentje. Enkel een nieuw inktkussentje garandeert terug voor 100% kwaliteit met uw nieuwe stempelplaatje. Als u stempelplaatjes vervangt, doet u aan ecologisch verantwoord werken. De afvalberg is veel minder dan wanneer u de hele stempel zou moeten vervangen. Ook dit is een argument om voor stempels van Trodat te kiezen.

 

UW TRODAT STEMPELS AANKOPEN VIA ONZE WEBSITE

Om het u makkelijk te maken in uw keuze, gebruikt u de filters op onze website. Wilt u een ronde of rechthoekige stempel van Trodat en hoeveel regels wenst u? Wij hebben stempels van Trodat van 1 tot wel 14 regels! En welk formaat wenst u? Wij hebben van kleine ronde tot grote vierkante stempels. U kiest ook de kleur van het montuur: zwart, chroom of roze bijvoorbeeld. Zo kunt u uw eigen stijl aanhouden wanneer u uw kantoor inricht. Heeft u nog andere zaken nodig zoals stempelkussentjes of een nieuw stempelplaatje? Doe uw bestelling online. Wij leveren zeer snel. Mocht u nog vragen hebben of suggesties voor stempels van Trodat, laat het ons gerust weten. Onze klantendienst staat klaar voor u!