Verfsjabloon

Een sjabloon voor verf maakt het u mogelijk om telkens dezelfde tekst, tekens, symbolen of figuur snel en eenvoudig op oppervlakken aan te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een verfsjabloon met letters waarmee u uw bedrijfsnaam op kisten schildert. Of u wilt bijvoorbeeld verfsjablonen maken met de boodschap 'verboden te parkeren' die u tijdelijk of permanent op uw bedrijfsterrein kunt aanbrengen. Het resultaat is altijd mooi, consequent en voor iedereen duidelijk.

  • Snel en gemakkelijk online uw verfsjabloon ontwerpen
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen
  • Kijk hier ook voor sjabloneerinkten
  • Tevens sjabloneer accessoires

Sjabloneer krijtspray

Sjabloneer lijmspray

Verfsjabloon

Welk schildersjabloon kiest u?

Als u in onze webshop kijkt, ziet u dat wij een zeer grote keuze hebben. U kiest voor uw verfsjabloon de afmetingen en het afdrukformaat. En u kiest ook het lettertype voor uw schildersjabloon. Misschien wilt u een sjabloon schilderen met een tekst. Denk bijvoorbeeld aan een naam sjabloon. Of u wilt voor al uw houten verpakkingen een verfsjabloon met letters die moeten aangebracht worden bij elke verzending. Wij maken het schildersjabloon voor u, precies zoals u dat wenst. Naast een sjabloon met tekst, hebben wij in ons gamma ook sjablonen sets van cijfers van 0 tot 9. En misschien zoekt u extra leestekens: uitroepteken, vraagtegen, euro-symbool... Ook daarvan hebben wij sets van verfsjablonen. En last but not least hebben wij sjablonen met letters in verschillende formaten.

 

KIES VOOR EEN VLOER SJABLOON VAN HOGE KWALITEIT BIJ BUREAUSTEMPELS

Uit ervaring weten wij dat een vloer sjabloon heel wat te verduren krijgt. Vloeren, straattegels of asfalt van parkings kan het vloer sjabloon snel beschadigen. Daarom kiezen wij bij Bureaustempels enkel de beste kwaliteit. Het materiaal waaruit wij elk verfsjabloon maken is dan ook van de hoogste kwaliteit. Zo kunt u uw verfsjabloon telkens weer gebruiken.

 

UW EIGEN VERFSJABLOON MAKEN

In ons aanbod vindt u al heel wat types en afmetingen voor uw verfsjabloon: verfsjablonen voor muur of vloer, schildersjabloon met een tekst, cijfers of symbolen. Maar Bij Bureaustempels kunt u ook uw gepersonaliseerde verfsjabloon laten maken. Denk bijvoorbeeld aan verfsjablonen voor de muur met bepaalde symbolen die eigen zijn aan uw bedrijf. Of wat denkt u van een vloer sjabloon met uw bedrijfslogo en een mooie tekst gecombineerd? 

Wilt u voor uw verfsjabloon letters, symbolen, tekens... toevoegen? Het kan perfect. U maakt uw verfsjabloon precies zoals u dat wilt. Schilderen met sjablonen kent geen grenzen. Let bij het creëren van uw sjabloon er op dat de tussenstukjes tussen de verschillende onderdelen minimum 2 mm zijn. Anders is het schildersjabloon niet stevig genoeg. Eens uw creatie klaar is, worden uw verfsjablonen voor muur of vloer, voor houten kisten of andere oppervlakken met de meeste zorg door ons gemaakt.

 

Wij LEVEREN OOK AAN PARTICULIEREN

Als u als particulier graag een naam sjabloon of een eigen gemaakt sjabloon wenst, dan kunnen wij ook voor u een sjabloon maken voor verf. Schilderen met sjablonen is een aangename activiteit voor kinderen of u wilt bijvoorbeeld een naam sjabloon voor op de muur of de deur van de kinderkamer. Laat het ons weten als u met een sjabloon gaat schilderen, wij maken het voor u!

 

SCHILDERSSJABLOON BESTELLEN BIJ BUREAUSTEMPELS.BE

Wanneer u uw keuze van verfsjabloon heeft gemaakt of van zodra uw gepersonaliseerde verfsjablonen voor muur of vloer door u ontworpen zijn, stuurt u eenvoudig uw bestelling door via onze website. Een sjabloon maken voor verf neemt voor ons niet veel tijd in beslag. Wij gaan onmiddellijk aan de slag om uw verfsjabloon te maken en naar u toe te sturen. Als u vandaag nog voor 15:00 uur bestelt, wordt het vandaag nog verstuurd. Ga ook eens kijken bij onze krijtspray, inkten en rollers. Zij zijn onontbeerlijk voor een mooi resulttaat. Moest u nog vragen hebben over onze standaard sjablonen of over een persoonlijk sjabloon maken voor verf, laat het ons gerust weten. Ons team experten staat voor u klaar.