Wax stempel

Een gepersonaliseerde wax stempel zorgt voor een unieke toets. Wax stempels werden ontzettend veel gebruikt in de Oudheid. Een onaangetaste zegel betekende namelijk dat een brief nog niet eerder geopend werd. In het huidige elektronische tijdperk is een wax stempel niet meer noodzakelijk, maar wordt deze stempel toch nog vaak gebruikt. Tegenwoordig wint de wax stempel zelfs weer aan populariteit en kiezen steeds meer bedrijven ervoor een wax stempel te kopen. Bij ons kan u verschillende wax stempels ontwerpen en kan u zelfs een wax stempel met logo laten maken!

  • Kies het juiste formaat voor uw wax stempel uit
  • Start met uw ontwerp of upload een ontwerp
  • Maak de bestelling af
  • Levertijd 1 à 5 werkdagen

 

Alternatief:

Droogstempels

Wax stempels

Waarom een wax stempel kopen?

Brieven werden vroeger verzegeld door wat kaarsvet te smelten en dit vet op de opening te druppelen. Vervolgens werd er een afdruk met een wax stempel gemaakt. Dit zorgde voor een zekere en stevige sluiting van de brief. Tegenwoordig wordt een wax stempel met een lakstaaf gebruikt. Het principe is gelijk. U smelt de lakstaaf en laat een druppel stempel wax op de brief vallen. Met een gepersonaliseerde wax afdruk op de stempel geeft u bovendien een zeer authentieke look aan brieven.

 

Wax stempel met logo

Een gepersonaliseerde wax afdruk op de stempel is iets uniek. De afdruk kan een korte tekst zijn of u kan kiezen voor een eigen ontwerp. Het enige waar u wel op moet letten is dat de designs niet te veel fijne details bevatten. Een afdruk wordt namelijk al snel onduidelijk als de lijntjes te dicht bij elkaar staan. Bent u niet zeker of uw ontwerp geschikt is voor een wax stempel, kan u ons altijd contacteren. We zullen dit dan eerst grondig bestuderen voordat we de wax stempel maken.

 

Wax stempel ontwerpen

Het is erg gemakkelijk om een gepersonaliseerde wax stempel bij onze stempelfabriek te bestellen. Kiest u voor een bepaalde letter of een korte tekst, hoeft u deze alleen maar in te geven en het lettertype te bepalen. Verkiest u een logo of een afbeelding op de stempel, dan kan u deze makkelijk uploaden. In het ontwerpmodule vindt u namelijk een zeer gebruiksvriendelijke creator met duidelijke instructies. Zelfs een beginneling kan zo makkelijk een wax stempel laten maken. 

Voordat u de bestelling plaatst, ontvangt u eerst een proefdruk. Deze proef kan u rustig nakijken en beoordelen. Zo weet u zeker dat de wax stempel aan al uw wensen voldoet!

 

Kies voor een volledige wax stempel set

U vindt bij ons niet alleen gepersonaliseerde wax stempels, we bieden ook verschillende wax stempel sets aan. Deze sets bestaan uit een stempel en lakstaven. De staven komen in verschillende kleuren en zijn van het topmerk Gutenberg. Lakstaven zijn eenvoudig op te warmen. Om eventuele roetvorming te voorkomen, kan u best een lepeltje gebruiken. Door een vlammetje onder de lepel te houden, warmt u de stempel wax op. U laat deze op de ondergrond druppelen en u maakt een afdruk met de gepersonaliseerde stempel.

 

Maak een eigen wax stempel bij onze stempelfabriek

Kies voor authentiek en maak een eigen wax stempel. Onze stempelfabriek werkt enkel met ervaren professionals. Wax stempels ontwerpen is kinderspel voor ons en we produceren dan ook enkel stempels van de hoogste kwaliteit. Ons team staat op elk moment voor u klaar en antwoordt met plezier op al uw vragen. Een mooi eindresultaat staat bij ons centraal. Elk ontwerp kan geoptimaliseerd worden, zodat u de ideale wax stempel kan laten maken. Met de hulp van ons team is een wax stempel maken dan ook erg eenvoudig. Twijfel dus niet langer en koop nu ook een authentieke wax stempel met logo om uw brieven een klassieke toets te geven!