Werkgeversverklaring stempel

Unieke en gepersonaliseerde werkgeversverklaring stempels vindt u bij Bureaustempels!

Een stempel op een werkgeversverklaring zorgt ervoor dat het document eenvoudig officieel gemaakt wordt. Op deze manier bespaart u erg veel tijd en verloopt de administratie dan ook heel wat vlotter. Bij Bureaustempels hebben we een mooie collectie stempels voor werkgeversverklaringen samengesteld en we beschikken dan ook zowel over handstempels als over zelfinktende stempels met een kunststof of met een metalen houder. Bovendien zijn al onze werkgeversverklaring stempels volledig gepersonaliseerd, zodat u er zeker van bent dat de stempels alle nodige informatie correct weergeven.

  • Kies de juiste werkgeversverklaring stempel uit
  • Klik op de stempel van uw keuze en start met het online ontwerpen
  • Print de drukproef uit en beoordeel deze op tekst en afdrukformaat
  • Bestel uw stempel
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

Stempels bestellen

Werkgeversverklaring stempel

Een stempel op een werkgeversverklaring is van essentieel belang

Een werkgeversverklaring is een document dat uw werknemers nodig hebben om een hypothecaire lening af te sluiten. In de verklaring geeft u aan hoe hoog het jaarinkomen is en in welk dienstverband de persoon in kwestie is aangenomen. De werknemer heeft dit document nodig om aan te tonen dat hij of zij voldoende inkomen heeft en de hypotheeklasten dan ook zonder problemen kan dragen. Elke werkgeversverklaring moet ondertekend worden met een werkgeversverklaring stempel. Deze bedrijfsstempel bevestigt de originaliteit van het document en zorgt er vaak voor dat de hypotheekverstrekker de leningaanvraag sneller afhandelt. Een werkgeversverklaring stempel is dan ook ontzettend belangrijk, zowel voor u als voor uw werknemers.

 

Welke informatie moet u op een bedrijfsstempel voor een werkgeversverklaring plaatsen?

Het is van essentieel belang dat u volledige en correcte informatie op een stempel voor een werkgeversverklaring plaatst. De stempel dient namelijk om het document officieel te maken en onvolledige of foute informatie kan uw werknemer dan ook in grote problemen brengen.


Naast uw bedrijfsnaam en het logo moet u de volgende informatie de stempel plaatsen:

- NAW-gegevens

- Rechtsvorm of juridisch staat van uw onderneming

- Naam van de afdeling waarvoor de persoon in kwestie werkt

- Telefoon- en faxnummer, e-mailadres en website

- Ondernemings- en Btw-nummer

 

EEN HANDSTEMPEL VOOR EEN WERKGEVERSVERKLARING

Bij Bureaustempels beschikken we over een ruim assortiment aan stempels voor een werkgeversverklaring. Afhankelijk van de grootte van uw onderneming en de regelmaat waarmee u de stempel gebruikt, kiest u best voor een bepaald model. Voor kleinere bedrijven die de bedrijfsstempel sporadisch gebruiken, raden we de authentieke handstempels aan. 

Onze handstempels komen met een prachtig houten montuur en een rubber stempelplaatje. We beschikken over diverse handstempels in alle vormen en maten. Het grote voordeel van handstempels is dat ze voor een duidelijke en gedetailleerde stempelafdruk zorgen. Een handstempel wordt met een afzonderlijk stempelkussen gebruikt. 

Bij ons vindt u verschillende stempelkussens in diverse kleuren. Kies voor een stempel voor werkgeversverklaringen echter steeds voor donkerblauwe of zwarte inkt. Andere kleuren worden meestal niet aanvaard en de hypotheekverstrekkers zullen het document dan ook afkeuren.

 

ZELFINKTENDE STEMPELS VOOR OP WERKGEVERSVERKLARINGEN

Voor grotere bedrijven die vaak met werkgeversverklaringen bezig zijn, hebben we zelfinktende stempels met een kunststof of metalen montuur. In onze collectie vindt u uiteenlopende stempels terug, voornamelijk van de bekende merken Colop en Trodat. Beide stempels voor werkgeversverklaringen zijn van een uitstekende kwaliteit en zijn zeer eenvoudig te gebruiken. De stempels hebben voldoende ruimte om tot 10 regels tekst op te plaatsen, zodat u zonder problemen alle nodige bedrijfsinformatie kan weergeven. De twee types zijn bovendien speciaal geproduceerd voor veelvuldig gebruik en gaan dan ook ontzettend lang mee.

 

EEN STEMPEL VOOR EEN WERKGEVERSVERKLARING KOOPT U BIJ BUREAUSTEMPELS!!

Een werkgeversverklaring stempel laten maken bij Bureaustempels is erg eenvoudig. In onze ontwerpmodule kan u namelijk het juiste formaat uitkiezen en alle nodige informatie uploaden. In onze stempelfabriek zorgen onze moderne lasermachines er vervolgens voor dat de stempels fijn en gedetailleerd bewerkt worden, zodat de stempelafdrukken steeds scherp en duidelijk zijn. De kleur van de inkt kan u zelf uitkiezen.

Kwaliteit staat centraal bij Bureaustempels. We werken dan ook enkel met hoogwaardige producten van de beste merken. Bovendien zorgen we voor een snelle levering en is onze klantendienst zeven dagen per week beschikbaar. Onze website is uiteraard 24/7 in de lucht. Twijfel dan ook niet langer en bestel nu uw bedrijfsstempel voor een werkgeversverklaring bij Bureaustempels!