Zegelstempels

Zegelstempels zeggen veel over uw bedrijf. 

Een stempel met zegel heeft altijd al een mysterieus kantje gehad. Het doet denken aan oude perkamenten. Zegelstempels hadden vroeger de bedoeling om brieven te verzegelen. Nu worden zegelstempels gebruikt om extra allure aan een document, een brief of een oorkonde te geven. Een stempel met zegel valt op en trekt onmiddellijk de aandacht naar het document. U zet uw bedrijf dan ook extra in de schijnwerpers door een eigen zegel stempel te maken en hem op documenten toe te passen.

  • Zoek het juiste formaat lakzegel stempel uit
  • Ontwerp uw stempel online of upload een design
  • Levertijd 1 à 5 werkdagen

Bekijk onze zegelstempels
 

VERSIER UW DIPLOMA'S, CERTIFICATEN OF ANDERE DOCUMENTEN MET EEN LAKZEGEL

Zegelstempels

Uw eigen zegelstempel laten maken

Denkt u er aan om een lakstempel te gebruiken voor uitnodigingen voor klanten of bepaalde documenten voor evenementen? Het geeft in ieder geval een zeker allure aan uw documenten. Een eigen zegel laten maken is bij Bureaustempels niet moeilijk. U kiest welk type van zegelstempel u wilt. U kiest de afmetingen en dan gaat u zelf de zegel stempel maken. Dit doet u met onze online creator. Bij elke zegelstempel vindt u deze praktische tool. Daarmee laadt u een afbeelding of bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op en zo gaat u uw zegelstempel zelf maken. U krijgt het resultaat onmiddellijk te zien. Zolang u uw order nog niet hebt doorgestuurd, kunt u uw zegel nog altijd wijzigen.

 

Uw zegelstempel kopen bij Bureaustempels

Eens u tevreden bent over het ontwerp, dan bestelt u uw zegelstempel online. Als u een zegelstempel wilt kopen en u heeft nog twijfels, laat het ons weten. Wij helpen u graag verder. Als u uw stempel voor 15:00 uur bestelt, versturen wij hem nog dezelfde dag. Zo heeft u snel uw stempel bij u thuis geleverd.

 

HOE BRENGT U EEN ZEGELSTEMPEL AAN?

Als u een zegel stempel gaat laten maken, dan wilt u ook weten hoe u de stempel aanbrengt? Wij leveren zegellak in verschillende kleuren zodat u een zeer persoonlijk zegel kunt gebruiken. Het is zeer makkelijk om een stempel met lak aan te brengen. Als tip geven we mee dat u de lakstempel vooraf in de koelkast kunt laten afkoelen. Dit bevordert het contact met de warme lak. U verwarmt de lak op b.v. een lepel boven een brandende kaars. De lak gaat smelten en u laat het op het te zegelen oppervlak druppen. Als u denkt voldoende lak op het document te hebben, blaast u even op de lak om het smelten te stoppen. U duwt vervolgens de koude lakzegel stempel in de lak. Even wachten tot de lak is gestold en u bent klaar. Zo eenvoudig gaat dit. Een zegel laten maken is het begin van een ontdekkingstocht. Experimenteer en na enige tijd wordt u een echte expert!

OOK PARTICULIEREN KUNNEN BIJ ONS ZEGELSTEMPELS KOPEN

Wij merken dat niet alleen ondernemingen, maar ook privé personen dol zijn op onze lakstempels. Tieners geven hun verjaardags- of vriendschapskaartje graag een extra persoonlijke toets. Verenigingen vinden het leuk om hun eigen logo in een lakzegel te gebruiken. Of u decoreert er allerlei zaken mee. Daarom leveren wij dit type van zegels ook aan privépersonen. Vraag ons gerust meer informatie!

 

Uw zegelstempel laten maken kan goedkoop bij Bureaustempels

Een zegel stempel maken doet u zelf online. U maakt het ontwerp zelf en dit bespaart al heel wat ontwerpkosten. Ten tweede laten wij al onze stempels in onze eigen stempelfabriek maken. Dit bespaart alweer kosten omdat wij geen tussenpersonen gebruiken. De prijs om een zegel stempel te maken wordt hierdoor sterk gedrukt. Kies er voor om een zegel te laten maken bij Bureaustempels en u bespaart geld uit.

 

WIJ LEVEREN KWALITEIT, SERVICE EN ZORGEN VOOR SNELLE LEVERING

Wil u een zegelstempel zelf maken en bestellen? Dit kan perfect via onze webshop. Van zodra wij uw bestelling doorgestuurd krijgen, gaan wij aan de slag om uw stempel te maken. Wilt u een zegelstempel kopen maar weet u nog niet goed hoe u dit moet gebruiken? Onze medewerkers staan voor u klaar. Via chat, telefoon of mail leggen wij u uit wat u moet doen om uw zegelstempel zelf te maken. Bent u benieuwd hoe uw lakstempel uw documenten meer allure geven?