Bedrijfsstempels laten maken

Bij het verwerken van bepaalde officiële documenten heeft u vaak een bedrijfsstempel nodig. Er zijn namelijk nog altijd een reeks administratieve handelingen die een bedrijfsstempel eisen. Denk maar aan douanedocumenten of boekhoudkundige documenten. Niet alles gebeurt immers via computer. Handtekeningen en stempels zijn vaak nog vereist. Bedrijfsstempels laten maken zoals u dat wenst bespaart u enorm veel tijd en de kans op fouten maken wordt aanzienlijk kleiner. Op veel officiële formulieren moet u immers stempels zetten die aan bepaalde normen moeten voldoen. Daarom zijn deze stempels ook zeer belangrijk voor uw bedrijf.

  • Kies een model naar keuze
  • Ga naar onze ontwerp-tool
  • Ontwerp uw stempel
  • Print de drukproef en beoordeel deze
  • Bestel uw stempel
  • Bestellingen op werkdagen voor 15.00 uur gaan bijna altijd dezelfde dag op de post

Stempels bestellen

Bedrijfsstempels laten maken

Bedrijfsstempels kopen, diverse mogelijkheden

Bij bedrijfsstempels denken wij aan bedrijfsstempels met logo, bedrijfsstempels met uw adres of met logo én adres. Als leverancier van bedrijfsstempels zien wij nog vaak documenten die niet alleen een handtekening, maar ook een bedrijfsstempel eisen. Het aantal klanten die bij ons een bedrijfsstempel bestellen is dan ook vrij hoog. Daarom bieden wij de mogelijkheid om diverse types van bedrijfsstempel te laten maken.

 

Bedrijfsstempel laten maken, kies het juiste type

Of u nu bedrijfsstempels met logo of met tekst of met beide zoekt, u werkt pas efficiënt als u de perfecte stempel kiest. Wij helpen u hier graag bij. U kent waarschijnlijk wel de zelfinktende stempels. Dit zijn zeer handige stempels omdat u nooit naar inkt moet zoeken. Anderzijds zijn er veel klanten die graag met houten stempels en een afzonderlijk stempelkussen werken omdat deze stempels zo goed in de hand liggen. Maar wij hebben veel meer in ons gamma dan deze twee veelgebruikte stempels. Denk bijvoorbeeld aan een pocket bedrijfsstempel. Deze is klein, u neemt hem overal mee. En wilt u met stijl uw stempel zetten? Haal dan uw stempelpen boven. Hiermee kunt u schrijven én stempelen. 

U vindt op onze webshop ook een aantal speciale stempels. Bekijk bijvoorbeeld onze EOS stempels die zeer lang meegaan (goed voor ca 20.000 afdrukken) en onze milieuvriendelijke stempels die voor 80% uit gerecycleerd materiaal bestaan. Bekijk bij onze categorie ‘exclusieve stempels’ eens onze wiegstempels. Het geeft u de mogelijkheid om zeer grote teksten te drukken. 

Misschien wilt u een dergelijke bedrijfsstempel kopen voor zeer specifieke toepassingen? Vraag ons gerust raad over welke bedrijfsstempel u kan bestellen voor welke administratieve taken. Wij geven u graag advies.

 

HOE UW BEDRIJFSSTEMPEL LATEN MAKEN?

Een bedrijfsstempel bestaat meestal uit een tekst, het adres en een afbeelding. U kunt online zelf uw bedrijfsstempel maken. U laadt uw afbeelding op en daarnaast bepaalt u welke tekst u op de stempel wilt. De online creator helpt u verder. Voor bedrijfsstempels met logo gebruikt u de gekende formaten tif, jpg... Voor de tekst bepaalt u het lettergrootte en het lettertype. Voor boekhoudstempels kunt u met Excel de afbeelding maken en opladen. U ziet onmiddellijk een bedrijfsstempel voorbeeld op uw scherm. Met dit bedrijfsstempel voorbeeld weet u precies hoe uw stempel er zal uitzien.

 

Uw bedrijfsstempel bestellen bij Bureaustempels

Zoals u hierboven al las is een bedrijfsstempel maken zeer eenvoudig. Uw bedrijfsstempel bestellen is al even makkelijk. U stuurt uw bestelling door via internet. Als u uw order vandaag nog voor 15:00 uur doorstuurt, dan wordt uw stempel vandaag nog naar u toegestuurd. Een bedrijfsstempel maken en bestellen duurt slechts een paar minuten. Maar door een bedrijfsstempel te kopen, bespaart u zich heel wat tijd. Als u graag nog meer informatie over onze stempels krijgt, laat het ons weten. Contacteer ons en wij vertellen u alles over onze stempels voor bedrijven.