Stempelen voor bedrijven

Wat u ook wilt stempelen, wij hebben er de geschikte stempel voor. 

Bij stempels denkt u waarschijnlijk aan de zo bekende zelf-inktende stempels. Dit zijn ook de meest populaire en de meest verkochte stempels uit ons gamma. Maar wij hebben veel meer in petto om te stempelen. 

Voor welke toepassing u ook een stempel nodig heeft, wij hebben er de juiste stempel voor.

  • Kies online de stempel met het juiste formaat en toepassing
  • Klik op de stempel en start met het ontwerpen van uw stempelafdruk
  • Print de drukproef uit en beoordeel deze op tekst en afdrukformaat
  • Bestel uw stempel. Levertijd 1 à 2 werkdagen

Stempels bestellen met tekst en logo

Stempel met datum en eventueel eigen tekst erbij

Stempelen voor bedrijven

Ontdek onze talloze types van stempels

Naast onze zelf-inktende stempels hebben wij onder meer:


Onze exclusieve stempel zijn een klasse apart. Ze zijn bestemd voor zeer specifieke toepassingen. In ons gamma hebben wij onder meer:

  • Brandstempels. Hiermee brengt u een brandmerk aan in materialen zoals leer, hout, kunststof en kurk.
  • Lakstempels. Hiermee brengt u een lakzegel met uw eigen afdruk op een document aan.
  • Blinddrukstempels. Deze brengen een reliëf aan in het papier, zonder inkt te gebruiken.
  • Slagstempels. Hiermee brengt u een indruk aan in bijvoorbeeld leer.
  • Wiegstempels. Dit zijn zeer grote stempels waarmee u dan ook grote afbeeldingen of teksten in één keer kunt stempelen.
  • Woodies zijn kleine houten stempeltjes waarmee u snel kleine afdrukken plaatst.

Heeft u nog andere toepassingen waarvoor u stempels zoekt of wilt u informatie over bepaalde manieren van stempelen? Stel uw vragen gerust via onze klantenservice. Wij zoeken samen met u de geschikte oplossing.

 

Zelf uw stempel maken

Bij Bureaustempels koopt u niet alleen uw stempel aan. U maakt online uw eigen ontwerp voor hetgeen u wilt stempelen. Kies het type van de stempel, de afmeting en de vorm (rond, vierkant, rechthoekig). U kiest het lettertype en de grootte van de letters. En bij een heel aantal van onze stempels kunt u ook een afbeelding toevoegen. 

Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfslogo. Voor een boekhoudstempel met een blokverdeling kunt u ook een Excel file opmaken en deze uploaden in ons systeem. U krijgt onmiddellijk het ontwerp op uw scherm te zien, zodat u kan controleren of het precies dat is wat u wilt stempelen.

 

Uw stempels kopen bij Bureaustempels

U bestelt gewoon online. Als wij uw bestelling voor 15:00 uur krijgen, maken wij onmiddellijk uw stempel in onze eigen stempelfabriek en versturen uw stempel dezelfde dag nog. Wij garanderen de hoogste kwaliteit. 

Zo worden onze stempelplaatjes van rubber gemaakt. Dit brokkelt niet af. De afbeelding wordt met lasertechnologie uitgesneden, wat een haarscherp resultaat geeft. Wat u ook wilt stempelen, Bureaustempels heeft er de oplossing voor. Vraag ons gerust raad. Onze experten staan voor u klaar.