Betaald stempel

Een overzichtelijke administratie met een betaald stempel van Bureaustempels.

Iedereen‌ ‌die‌ ‌in‌ ‌de‌ ‌boekhouding‌ ‌werkt,‌ ‌weet‌ ‌hoe‌ ‌belangrijk‌ ‌een‌ ‌betaald‌ ‌stempel‌ ‌is.‌ ‌Het‌ ‌is‌ ‌namelijk‌ ‌de‌ ‌enige‌ ‌manier‌ ‌om‌ ‌een‌ ‌duidelijk‌ ‌onderscheid‌ ‌te‌ ‌maken‌ ‌tussen‌ ‌betaalde‌ ‌en‌ openstaande‌ ‌facturen.‌ ‌Bij‌ ‌Bureaustempels‌ ‌vindt‌ ‌u‌ ‌verschillende‌ ‌betaald‌ ‌stempels‌ ‌in‌ ‌diverse‌ ‌formaten‌ ‌en‌ ‌uitvoeringen‌ ‌terug.‌ ‌Bovendien‌ ‌kan‌ ‌u‌ ‌aan‌ ‌elk‌ ‌model‌ ‌de‌ ‌datum‌ ‌toevoegen,‌ ‌zodat‌ ‌de stempel ‌volledige‌ ‌informatie‌ ‌weergeeft‌ ‌en‌ ‌uw‌ ‌administratie‌ ‌dan‌ ‌ook‌ ‌steeds‌ ‌in‌ ‌helemaal orde‌ ‌is.‌

  • Kies een bestaande BETAALD stempel of maak er 1 zelf
  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerp module
  • Levertijd stempel 1 à 2 werkdagen

Kijk hier naar alle andere stempels

Betaald stempel

Waarvoor dient een betaald stempel?

Elke administratieve afdeling hoort over een stempel met betaald erop te beschikken. Dankzij deze stempel ziet u namelijk in één oogopslag welke facturen nog betaald moeten worden en vermijdt u dan ook de extra kosten die bij een laattijdige betaling ontstaan. Bovendien behoudt u op deze manier het overzicht in uw administratie en kan u alle dossiers eenvoudig klasseren.

Elk bedrijf is uniek en het is dan ook belangrijk dat u een gepersonaliseerde stempel laat maken. U kan bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of het bedrijfslogo op de stempel plaatsen. Op deze manier geeft u een professionele uitstraling aan uw papierwerk en vergroot u de naamsbekendheid van uw onderneming.

 

VERSCHILLENDE SOORTEN MODELEN MET "BETAALD" EROP

Welke betaald stempel u juist nodig heeft, hangt af van de regelmaat waarmee u de stempel gebruikt. Zo kiest u best voor een handstempel als u de stempel slechts sporadisch nodig hebt. Deze stempel komt met een afzonderlijk inktkussen en kan dan ook met verschillende soorten inkt gecombineerd worden.

Werkt u regelmatig met facturen en wilt u de dossiers snel afwerken? Dan is een zelfinktende stempel exact wat u nodig hebt. Een zelfinktende stempel heeft namelijk een ingebouwd en verwisselbaar inktkussen en is dan ook erg eenvoudig te gebruiken.

 

BIJ BUREAUSTEMPELS.BE KAN U DIVERSE SOORTEN STEMPELS MET BETAALD EROP LATEN MAKEN

Bureaustempels beschikken we over diverse zelfinktende en over verschillende handmatige stempels. Onze zelfinktende stempels zijn van een uitstekende kwaliteit en kunnen tot wel 7.000 keer gebruikt worden. De stempels gaan dan ook ontzettend lang mee, waardoor ze ideaal zijn voor drukke boekhoudkundige afdelingen.

Onze handstempels bestaan dan weer uit een beukenhouten montuur en rubber stempelplaatjes. Ze zijn beschikbaar in diverse formaten en zorgen voor erg duidelijke en gedetailleerde stempelafdrukken. Voor het ontwerp van de handstempels kan u voor erg grote lettertypes kiezen. Dit hebt u vaak nodig om het woordje 'Betaald' goed tot uiting te laten komen op de verschillende facturen of dossiers.

 

BETAALD STEMPELS MET EEN DATUM

Betaald stempels worden erg vaak met een datumstempel gecombineerd. Op deze manier weet u niet alleen welke facturen reeds verwerkt zijn, u ziet ook meteen wanneer de betaling juist is uitgevoerd. Zowel onze zelfinktende als onze handstempel zijn daarom ook verkrijgbaar met een datum.

Bij de meeste modellen wordt de datum handmatig ingesteld en staat deze in het midden van de afdruk. De meest gevraagde woord-datumstempel is de Trodat Printy 4817. Deze stempel beschikt namelijk over verschillende doordraaibare standaard teksten en een datum van 3,8 mm hoog en kan dan ook voor diverse toepassingen gebruikt worden.

 

UNIEKE BETAALD STEMPELS LATEN MAKEN

Een betaald stempel laten maken bij Bureaustempels is erg eenvoudig. U kan het gewenste model namelijk eenvoudig personaliseren in onze online tool. Het enige wat u hoeft te doen, is de gewenste tekst en eventueel het bedrijfslogo uploaden. We sturen u vervolgens meteen een proefdruk toe, zodat u de nodige correcties kan aanbrengen. Eens u het ontwerp goedgekeurd hebt, moet u enkel de bestelling nog bevestigen.

Snelle levertijd. Alle stempels die voor 15:00 besteld worden, sturen we dezelfde dag nog op. Bij Bureaustempels zorgen we voor een snelle levering, zonder aan kwaliteit in te leveren. We werken namelijk met een eigen stempelfabriek en we hebben dan ook volledige controle over de kwaliteit van al onze producten. Heeft u toch nog een vraag? Stuur ons dan een e mail.