Cijferstempels

Cijferstempels die het u makkelijker maken. Bij Bureaustempels hebben wij een uitgebreid assortiment aan stempels met cijfers. Al onze cijferstempels zijn zelfinktend. Wij hebben twee grote categorieën van stempels met cijfers. U kunt kiezen voor een bandstempel. Hierbij draait u de cijfers handmatig door. Daarnaast hebben wij numeroteurs. Deze stempels draaien automatisch door. En u heeft ook nog eens keuze uit verschillende kleuren inkt. 

Kies die stempel die u het beste past en maak het u makkelijk.

 

Maak een keuze uit onze:

  • zelfinktende cijferbandstempels
  • hand-cijferbandstempels
  • reiner numeroteurs

 

Alle andere stempels bestellen

Cijferstempels

Welke stempel met cijfers kiest u?

Als u kiest voor een handmatige door te draaien stempel met cijfers. Wij hebben ook diverse types van stempels met letters en cijfers. Ontdek ze in onze webshop! Met onze online creator ontwerpt u deze in een paar minuten tijd. U gebruikt onze template of u ontwerpt zelf de tekst. Een derde mogelijkheid voor een stempel met cijfers is een numeroteur. Deze draait automatisch door. Een numeroteur kan 6 tot 12 raderen bevatten. En u kunt hem ook instellen zodat hij bijvoorbeeld 2x of 4x na elkaar hetzelfde nummer stempelt en pas dan doordraait naar een volgend nummer. U kiest dus zelf precies wat deze nummerstempel voor u moet doen. U kunt ook het frame van de stempel kiezen: metaal of kunststof. In functie van de taken die u wilt uitvoeren en uw eigen voorkeur, kiest u het type van stempel op onze website.

 

Cijferbandstempels. Ontdek de mogelijkheden.

Cijferbandstempels zijn een van de meest gebruikte nummerstempels uit ons gamma. U kent misschien de stempelplaatjes die u zelf kunt aanpassen? Dankzij een stempelset met cijfers kunt u de cijfers drukken die u zelf wilt. En u kunt met deze stempelset met cijfers ook telkens weer andere cijfers drukken. Maar veel makkelijker dan een stempelset met cijfers is onze cijferbandstempel. U draait eenvoudig aan de raderen van de stempel en u krijgt de afdruk die u wilt. Onze stempels met cijfers en letters zijn van zeer hoge kwaliteit. De printplaatjes van onze cijferstempels en onze stempels met cijfers en letters zijn van hoogwaardig rubber. 

Dit brokkelt niet af. Met onze cijferstempels heeft u altijd een zeer scherpe afdruk. Onze stempelsets met cijfers biedt een oplossing als u niet zo vaak met cijferstempels moet werken. Een cijferbandstempels daarentegen biedt meer mogelijkheden. Wij adviseren u graag als u voor de keuze staat en er niet goed uitkomt.

 

Stempels met cijfers aan zeer scherpe prijzen bij Bureaustempels

Bij bureaustempels bieden wij diverse stempels met letters en cijfers aan goedkope prijzen aan. Dit komt omdat wij voor al onze cijferstempels onze eigen stempelfabriek inschakelen. Of u nu een stempelset met cijfers wilt, of stempels met letters en cijfers, wij gaan uitsluitend voor kwaliteit. Doordat wij onze cijferstempels zelf maken en niet met tussenpersonen werken, kunnen wij goedkope prijzen hanteren. Cijferbandstempels of handmatige stempels met letters en cijfers hoeven inderdaad niet duur te zijn. Dat is nu eenmaal onze grote sterkte. En u kunt rekenen op een optimale kwaliteit. Al onze stempels zijn van gerenommeerde merken. Als u meer wilt weten over de diverse soorten stempels met enkel cijfers of u bent op zoek naar een geschikte stempel met letters en cijfers, contacteer ons en wij zijn er voor u! Bij Bureaustempels beseffen wij dat efficiëntie begint bij het juiste materiaal. Dit geldt ook voor onze stempels. Vraag ons gerust wat u wilt weten over cijferstempels en ander producten van onze website. Wij helpen u verder!