Colop Printer 20 zelfinktende stempel voor max 4 regels met tekst en/of logo.

Colop Printer 20

Colop Printer 20 zelfinktende stempel. Max. 4 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 38 x 14mm

20,40 Excl. btw
24,68 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Colop printer 20 stempel is een handige kunststof stempel met een afdrukformaat van 38x14mm. Met deze stempel kan je 4000 - 7000 afdrukken maken. Wanneer je inktkussentje op begint te raken is deze eenvoudig te vervangen. De inkt op deze stempel is te gebruiken op normaal papier.

Via onze handige creator kunt u zelf uw stempel ontwerpen. Zowel tekst als logo is mogelijk bij de Colop Printer 20 stempel. Max. 4 regels met tekst en/of logo is mogelijk.

 

Uw veelzijdige tekststempel voor kantoor

Maak kennis met de Colop Printer 20, de perfecte tekststempel voor uw kantoorbehoeften. Met een schoon en nauwkeurig stempelbeeld biedt deze stempel flexibiliteit en gebruiksgemak. Het stempelkussen en de tekstplaat kunnen moeiteloos worden vervangen, zodat u de stempel kunt aanpassen aan uw specifieke wensen.

Bij onze online shop kunt u de stempel zelf ontwerpen en uw eigen logo of tekst toevoegen. Met een gebruiksvriendelijke editor kunt u uw individuele tekst creëren en kiezen uit verschillende lettergroottes en -stijlen. Bovendien kunt u kiezen uit stempelkussens in zwart, blauw, groen en rood, zodat u uw stempel kunt personaliseren met de gewenste kleur.

De Colop Printer 20 is compact en handig van vorm, verkrijgbaar in diverse formaten, zoals rechthoekig, vierkant en rond. Het stelt u in staat om nauwkeurige en schone stempelafdrukken te maken.

Of u nu regelmatig moet stempelen of snel wilt kunnen handelen, de Colop Printer 20 is de ideale keuze. Met zijn hoogwaardige materialen en productie biedt deze moderne tekststempel betrouwbaarheid en duurzaamheid. Profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering en ontdek zelf de veelzijdigheid van de Colop Printer 20, dé tekststempel van een gerenommeerde merkfabrikant.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.