Trodat Printy 4911

Trodat Printy 4911 zelfinktende stempel. Max. 4 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 38 x 14mm

21,55 Excl. btw
26,08 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Trodat Printy 4911: De veelzijdige zelfinktende stempel

De Trodat Printy 4911 is een zeer handige adres stempel met max. 4 regels waar zowel tekst als een logo op kunnen. Het maximale afdrukformaat van deze stempel is 38 x 14 mm. Het kussentje wat in deze stempel zit gaat enkele duizenden afdrukken mee en kan worden vervangen indien dit nodig is.

 

Ontdek de ongeëvenaarde Trodat Printy 4911, de perfecte keuze voor al jouw stempelbehoeften. Of je nu een professional bent die dagelijks documenten stempelt of iemand die af en toe een stempel nodig heeft, deze stempel zal je zeker bekoren. In deze informatieve tekst maken we je graag vertrouwd met de Trodat Printy 4911. We bespreken het afdrukformaat, de levendige inktkleuren en het duurzame inktkussen op waterbasis. Bovendien kun je eenvoudig het tekstplaatje vervangen als de tekst niet meer correct is. Met een indrukwekkende levensduur van 4000 tot 7000 afdrukken, zul je langdurig stempelplezier ervaren. 

De Trodat Printy 4911 onderscheidt zich door zijn compacte formaat met een afdrukformaat van 38 x 14 mm. Dit maakt hem ideaal voor het stempelen van essentiële informatie zoals namen, datums of korte berichten. Dankzij de scherpe en duidelijke afdrukken zal je boodschap altijd opvallen op elk document.

 

Trodat 4911 stempelplaatje en nieuw inktkussentje

Met een scala aan kleuropties voor de inktkussens kun je de Trodat Printy 4911 aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Kies uit klassieke kleuren zoals zwart, rood, blauw, groen en paars om je stempelafdrukken een uniek en opvallend karakter te geven. Daarnaast is de inkt op waterbasis, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vlekken op jouw belangrijke documenten.

Het vervangen van het tekstplaatje van de Trodat Printy 4911 is kinderspel. Als jouw tekst niet langer accuraat is of je een nieuwe boodschap wilt stempelen, hoef je enkel het tekstplaatje te wisselen. Dit bespaart tijd en kosten, aangezien je geen volledig nieuwe stempel hoeft aan te schaffen. Met deze handige functie kun je jouw stempel eenvoudig aanpassen aan veranderende behoeften.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de Trodat Printy 4911. Het inktkussen gaat gemiddeld 4000 tot 7000 afdrukken mee, afhankelijk van jouw gebruikspatroon. Je kunt dus langdurig vertrouwen op deze stempel voordat het inktkussen vervangen moet worden. Bovendien is de stempel zelf vervaardigd van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een betrouwbare prestatie gedurende lange tijd.

 

Printy 4911 en andere afdruk formaten

Of je nu de Trodat Printy 4911 of een vergelijkbaar model zoekt, wij bieden een uitgebreid assortiment stempels aan die voldoen aan al jouw behoeften. Met onze hoogwaardige stempels, inclusief de Trodat 4911 en andere Printy-modellen, ben je verzekerd van een optimale stempelervaring.

Kortom, de Trodat Printy 4911 is de veelzijdige zelfinktende stempel die je nodig hebt. Met zijn compacte formaat, scherpe afdrukken, levendige inktkleuren en duurzaamheid zal deze stempel je nooit teleurstellen. Bekijk ons assortiment en ontdek de perfecte stempel voor al jouw stempelwerkzaamheden.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4911

Inktkussentje Trodat Printy 4911

 

Andere populaire formaten van de Trodat Printy:

Trodat Printy 4910 – afdrukformaat 26x10mm

Trodat Printy 4912 – afdrukformaat 47x18mm

Trodat Printy 4913 – afdrukformaat 58x22mm

Trodat Printy 4914 – afdrukformaat 63x25mm

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.