Colop Printer 20 Green Line. Milieuvriendelijke stempel.

Colop Printer 20 GL

Colop Printer 20 Green Line. Max. 4 regels tekst en/of logo. Milieuvriendelijke stempel (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 38 x 14mm

21,23 Excl. btw
25,69 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Colop Printer 20 Green Line: De ideale keuze voor duurzame stempelafdrukken

De Colop printer 20 Green Line stempel is een handige kunststof stempel met een afdrukformaat van 38x14 mm. Deze Milieuvriendelijke stempel is zeer geschikt als tekststempel maar ook als adresstempel. Met deze stempel kan je 4000 - 7000 afdrukken maken. Wanneer je inktkussentje op begint te raken is deze eenvoudig te vervangen. De inkt op deze stempel is te gebruiken op normaal papier.

Via onze handige creator kunt u zelf uw stempel ontwerpen. Zowel tekst als logo is mogelijk bij de Colop Printer 20 stempel. Max. 4 regels met tekst en/of logo is mogelijk.

 

De Colop 20 Green Line is een hoogwaardige stempeloplossing

De Colop Printer 20 Green Line is een hoogwaardige stempeloplossing die niet alleen efficiënt is, maar ook milieuvriendelijk. Met zijn indrukwekkende kenmerken biedt deze zelfinktende stempel de perfecte oplossing voor professioneel gebruik en persoonlijke toepassingen. Ontdek waarom de Colop Printer 20 Green Line bovenaan staat als het gaat om duurzame stempelafdrukken.

Een belangrijk kenmerk van de Colop Printer 20 Green Line is het drukformaat. Of je nu bedrijfsinformatie, contactgegevens of persoonlijke boodschappen wilt afdrukken, deze stempel levert altijd scherpe en duidelijke resultaten. Dankzij het compacte ontwerp en de precisietechnologie krijg je professionele afdrukken die een blijvende indruk maken.

De Colop Printer 20 Green Line maakt gebruik van inkt op waterbasis, waardoor niet alleen hoogwaardige afdrukken worden geproduceerd, maar ook het milieu wordt gespaard. Door te kiezen voor deze stempel draag je bij aan een groenere wereld en verminder je het gebruik van schadelijke chemicaliën. Het is een bewuste stap richting duurzaamheid en verantwoordelijkheid.

Een ander voordeel van de Colop Printer 20 Green Line is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Of je nu nieuwe contactgegevens hebt, een adreswijziging wilt doorvoeren of gewoon de tekst wilt aanpassen, het vervangen van het tekstplaatje is eenvoudig en efficiënt. Hierdoor bespaar je tijd, kosten en vermijd je onnodig afval. Met de Colop Printer 20 Green Line ben je altijd flexibel en up-to-date.

Efficiëntie speelt ook een belangrijke rol bij de Colop Printer 20 Green Line. Het inktkussentje in de stempel gaat lang mee en kan 4000 tot 7000 afdrukken maken, afhankelijk van het gebruik. Dit betekent minder vaak inktkussens vervangen en een verminderde inktafval. Dit resulteert niet alleen in kostenbesparing, maar ook in een verminderde ecologische impact. Met de Colop Printer 20 Green Line werk je efficiënt en duurzaam.

 

De Colop Printer 20 Green Line is trots lid van de groene beweging

De Colop Printer 20 Green Line is trots lid van de groene beweging dankzij zijn CO2-neutrale productie. Deze stempel is gemaakt van ongeveer 80% gerecycleerd materiaal, waardoor nieuwe grondstoffen worden bespaard. Bovendien wordt de resterende CO2-uitstoot gecompenseerd, waardoor de stempel volledig CO2-neutraal is. Met de Colop Printer 20 Green Line maak je een bewuste keuze voor het milieu.

Kies voor de Colop Printer 20 Green Line en ervaar de voordelen van duurzame stempelafdrukken. Met zijn scherpe afdrukken, milieuvriendelijke inkt, vervangbaar tekstplaatje en CO2-neutrale productie is deze stempel de ideale keuze voor iedereen die kwaliteit en duurzaamheid belangrijk vindt. Stap vandaag nog over op de Colop Printer 20 Green Line en maak indruk terwijl je een positieve impact hebt op onze planeet.

 

Tekstplaatje Colop Printer 20

Inktkussentje Colop Printer 20

 

Andere populaire formaten van de Colop Printer:

Colop Printer 30 Green Line – afdrukformaat 26x10mm

Colop Printer 40 Green Line – afdrukformaat 38x14mm

Colop Printer 50 Green Line – afdrukformaat 47x18mm

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.