Colop Printer 20

Colop Printer 20 zelfinktende stempel. Max. 4 regels tekst en/of logo. (topkwaliteit)

€ 18,50 excl. B.T.W.


Upload uw eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vindt u hier.

Kies een template

 

De Colop printer 20 stempel is een handige kunststof stempel met een afdrukformaat van 38x14mm. Met deze stempel kan je 4000 - 7000 afdrukken maken. Wanneer je inktkussentje op begint te raken is deze eenvoudig te vervangen. De inkt op deze stempel is te gebruiken op normaal papier.

Via onze handige creator kunt u zelf uw stempel ontwerpen. Zowel tekst als logo is mogelijk bij de Colop Printer 20 stempel. Max. 4 regels met tekst en/of logo is mogelijk.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Colop Printer 20
Uw waardering

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.

Uitzonderingen Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is. Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 5 - 10 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 5 werkdagen