Colop stempel

Colop heeft één van de meest uitgebreide serie stempels die in de markt te vinden zijn. Een grote keuze uit formaten maar ook een grote keuze uit stempel toepassingen. U kunt uw stempel volledig laten personaliseren inclusief uw logo of een andere afbeelding. Ook boekhoudstempels (blokstempels) kunt u online van Colop bestellen met of zonder doordraaibare datum. De inkten in de zelfinktende Colop stempels zijn altijd op waterbasis. Dit betekend dat de inkt in de stempel niet uitdroogt zoals bij inktsoorten op basis van vluchtige stoffen gebeurt. Is de inkt op, bestel dan gewoon een nieuw inktkussentje. Ga in geen geval met een flesje inkt van een ander merk of typenummer het stempelkussen beïnkten. Het risico is dan groot dat u de verkeerde inkt gebruikt waardoor u de stempel kunt weggooien. Wilt u stempelen op glas (MC) papier dan heeft u speciale inkt nodig in combinatie met een handstempel. Deze zelfdrogende inkt zit nooit in een zelfinktende stempel.

Is uw Colop stempel nog in goede staat maar klopt de afdruk niet meer door een verhuizing of verandering van de gegevens op het stempelplaatje? Geen nood. Bestel dan gewoon een nieuw stempelplaatje (en een nieuw inktkussentje), monteer dat in uw Colop stempel en u kan weer jaren stempelen. Dat kan met de kwaliteitsstempels van Colop!

 

Milieuvriendelijke stempels

Colop stempel

De juiste Colop stempel voor de juiste toepassing

Elke stempel heeft eigen karakteristieken en elke stempel is voor een specifieke toepassing ontworpen. Als u een Colop stempel gaat bestellen, bekijk dan goed de specificaties van de stempels. Bij Colop onderscheiden wij twee types:

  • Zelf-inktende stempels
  • Handstempels met afzonderlijk inktkussen

 

ONZE ZELF-INKTENDE PRINTER-LINE

Onze Colop Printer Line zijn de meest gangbare stempels. De behuizing is van kuststof en zeer sterk. U kiest voor rond, vierkant of rechthoekig en u kiest de afdrukgrootte en het aantal regels tekst. U kunt deze stempels personaliseren met een eigen tekst en een eigen ontworpen afbeelding.

 

ONZE ZELF-INKTENDE CLASSIC-LINE

De stempels in onze Colop Classic Line zijn anders opgebouwd. Ze zijn vooral bedoeld voor zeer frequent werk. De stempels zijn deels van metaal en deels van kunststof gemaakt. U heeft de keuze tussen rechthoekige en ronde stempels. Ook deze stempels van Colop kunnen gepersonaliseerd worden met tekst en/of logo.

 

ONZE ZELF-INKTENDE EXPERT-LINE

Deze Colop eXpert stempels zijn nog een stuk sterker dan de Classic-line. Ze zijn volledig van metaal gemaakt. Ze zijn uiterst geschikt voor veelvuldig gebruik. Klanten gaan bijvoorbeeld deze Colop stempels bestellen om te gebruiken in werkplaatsen of op verschillende werkplekken mee te nemen. Ze zijn zeer duurzaam, bijna niet stuk te krijgen.

 

ONZE COLOP HANDSTEMPELS

Onze Colop handstempels zijn vooral doordraaibare datumstempels en cijferbandstempels. U heeft een uitgebreide keuze in het aantal cijfers naast elkaar en in de hoogte van de cijfers. Bij onze handstempels vindt u ook een aantal stempels die u kunt personaliseren. Dit zijn de Colop P700 stempels. U voegt dan een tekst en/of een afbeelding bij de datum of bij de reeks cijfers. Ontdek het hele aanbod in onze webshop!

 

MILIEUVRIENDELIJKE STEMPELS

Voor Colop is het zeer belangrijk om ecologisch verantwoord te ondernemen. Wij geven u dan ook de keuze om te kiezen voor milieuvriendelijke stempels van Colop. Ze zijn voor 80% gemaakt uit gerecycled materiaal. Ze zijn even sterk als andere stempels. Met deze stempels maakt u een statement. Ondanks dat het productieproces duurder is hebben wij deze stempels dezelfde prijs als de standaard Colop stempels gegeven.

 

Een greep uit onze bijzondere Colop stempels

Wij hebben ook een reeks zeer unieke Colop-stempels. Denk bijvoorbeeld aan:

  • EOS stempels. Dit zijn flash stempels waarbij de inkt in de inktplaat zit. Ze zijn goed voor maar liefst 20.000 afdrukken. De inkt is zeer makkelijk bij te vullen.
  • Stempels voor onderweg. De Mouse stempels en Pocket stempels zijn zeer compact en makkelijk mee te nemen. Ze lekken niet en zijn zeer sterk. U steekt ze gewoon in uw zak en u kunt ze overal gebruiken waar u dit wilt.
  • Microban stempels. De Microban technologie biedt ingebouwde antibacteriele bescherming aan harde producten, coatings en vezels. De Colop stempels die vervaardigd zijn uit dit materiaal bieden extra bescherming tegen schadelijke elementen zoals schimmel, meeldauw en bacteriën die stank, productafbraak of vlekken veroorzaken. Het is dé ideale stempel voor omgevingen waarbij hygiëne belangrijk is: de verzorgingssector en de voedselproductie bijvoorbeeld.

Pesonaliseer uw Colop stempel online

Elk type van Colop heeft stempels die u zelf kunt personalieren. Uw Colop stempel maken doet u eenvoudig online. U kiest het type stempel en gaat naar via 'personaliseer' naar onze online creator. U kiest het lettertype, de grootte van de letters en het aantal tekstregels. Daarbij kunt u ook nog een afbeelding toevoegen. U maakt zelf een afbeelding, bijvoorbeeld in formaten zoals pdf, jpg, tif, bmp, eps of ai, en u laadt deze afbeelding op. U merkt dat u heel wat mogelijkheden heeft om uw eigen Colop stempel te maken. Laat uw fantasie de vrije loop en maak uw stempel van Colop precies zoals u dat wilt.

 

OOK PARTICULIEREN KUNNEN BIJ ONS COLOP STEMPELS BESTELLEN

Wij merken dat ook privé personen vaak stempels gebruiken. Vaak hebben ze via hun job de voordelen van stempels van Colop ontdekt, en willen ze ook thuis mee aan de slag. Daarom geven wij u de mogelijkheid om Colop stempels te bestellen aan zeer voordelige prijzen. Zoekt u een naamstempel, een stempel met een mooie afbeelding of een symbolische voorstelling? Het kan allemaal!

 

KIES VOOR EEN HAARFIJNE AFDRUK, KIES VOOR BUREAUSTEMPELS

Als wij voor u een Colop stempel maken, dan gebruiken wij hiervoor het speciale Colop tekstrubber. Onze conculega’s gebruiken soms polymeer, maar dit materiaal geeft helaas een veel minder goed resultaat. Colop tekstrubber is zeer sterk en brokkelt niet af. In onze stempelfabriek gebruiken wij hoogstaande lasertechnologie om het stempelplaatje uit te snijden. Dit geeft een super scherpe afdruk.

 

SNELLE SERVICE, LAGE PRIJZEN

Doordat wij zelf uw Colop stempel maken en geen tussenpersonen gebruiken, kunnen wij de prijzen zeer laag houden. Bovendien houden wij ook volledige controle over de kwaliteit. En daarbij kunnen wij zeer snel leveren. Als u voor 15:00 uur bestelt, dan kunnen wij uw stempel nog dezelfde dag versturen.

 

DE COLOP STEMPEL, INTERNATIONAAL GERENOMMEERD, TOPKWALITEIT.

Het was Karl Skopek die het bedrijf Colop in 1980 oprichtte in de omgeving van Wels, in Opper-Oostenrijk. Het succes was enorm. Slechts een paar jaar later, namelijk in 1984, moest de onderneming al verhuizen naar een grotere locatie. De uitbreiding was niet meer te stuiten. Eerst werden verschillende landen in Europa veroverd. Momenteel zit dit label met dochterondernemingen in China en India. Van bij de opstart van het bedrijf zijn kwaliteit en service de grootste pijlers voor hun succes. Colop is een internationaal gerenommeerd merk dat zijn kwaliteiten al volop heeft bewezen. U ziet stempels van dit label dan ook overal, zowel in ondernemingen als bij privé personen. Waar er ook een stempel moet gebruikt worden, ziet met dit merk.

 

DE FILOSOFIE VAN COLOP

Dit merk gaat voor constante verbetering van hun producten en breidt zijn gamma regelmatig uit. 'Vernieuwing is de basis van succes' is hun motto. U vindt dan ook voor elke toepassing een stempel van Colop. Bij Bureaustempels zijn Colop stempels één van onze meest populaire producten. Wij kiezen dan ook voor een zeer uitgebreid gamma van Colop stempels. Loop rustig door onze webshop en kies de perfecte Colop-stempel! Als u een Colop stempel gaat bestellen en u weet niet goed welk type te kiezen, laat het ons gerust weten. Ook bij Bureaustempels gaan wij voor perfecte service!