Drukstempels voor zakelijk gebruik op kantoor

Onze drukstempels, ook wel bedrijfsstempels of kantoorstempels genoemd, zijn bedoeld voor veelvuldig gebruik. 

En tegelijk geven deze stempels een perfect resultaat. In ons aanbod hebben we meerdere zelfinktende drukstempels die in aanmerking komen voor kantoorwerk. Ontdek hier ons aanbod van Colop en Trodat stempels. Ze hebben ieder hun eigen kenmerken en specificaties. Heeft u graag nog meer informatie over onze druk stempels? Het team van medewerkers van onze klantenservice staat voor u klaar!

  • Kies een drukstempel uit en let daarbij op het formaat en de toepassing
  • Klik op de bewuste stempel en start met het online vormgeven van uw stempelafdruk
  • Beoordeel de drukproef en zet de bestelling door
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

Kantoorstempels met een datum

Drukstempels

Diverse types druk stempels

Een zeer geliefd type van onze drukstempels is onze Trodat Printy stempel. Het is een compacte stempel die zeer goed in de hand ligt. U heeft bij deze stempels een zeer grote keuze. U kiest voor rond of rechthoekig en u kiest het aantal regels voor de afdruk. Het is een zelfinktende stempel met een logo of teksten en u kunt zelf uw eigen stempel ontwerpen.

Een ander type dat wij veel verkopen, is de Trodat Professional drukstempel. Deze heeft een andere bouw dan de Trodat Printy. Het sterke handvat zorgt ervoor dat u voldoende druk kan geven om snel en eenvoudig te stempelen. Deze stempels zijn eveneens zelfinktend en u kunt een eigen ontwerp maken.

Een derde type uit onze reeks druk stempels is de Colop Printer stempel. Hier heeft u enorm veel mogelijkheden. Meerdere stempels met hun eigen afmeting zorgen ervoor dat u altijd uw eigen tekst en/of eigen logo erop kunt plaatsen. U kiest voor rond of vierkant en u kiest voor het aantal lijnen. Bekijk bij deze stempels zeker onze Green Line stempels die vervaardigd zijn uit recyclagemateriaal. Met deze stempel doet u aan ecologisch verantwoord kantoorwerk. Of wat denkt u van Onze Colop Microban, die een antibacteriële werking heeft? Hij is onder meer geschikt voor de voedings- en de zorgsector. Bij deze stempels kunt u ook uw eigen stempel met uw eigen ontwerp laten maken.

Onze Colop Classic stempels zijn qua opbouw te vergelijken met de Trodat Professional stempels. Ook in deze reeks vindt u een Green Line stempel. Het zijn zeer duurzame stempels die eveneens zelfinktend zijn. U kiest uit diverse afmetingen en u kunt in deze reeks stempels eveneens uw eigen ontworpen stempel laten maken.

 

INKTKUSSENTJES VERVANGEN, SNEL EN HEEL EENVOUIG

Bij al onze stempels zijn de inktkussentjes van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn goed voor een hoog aantal afdrukken. Wanneer het kussentje leeg is, is het zeer makkelijk te vervangen. In enkele seconden tijd steekt u een nieuw kussentje of een kussentje van een andere inktkleur in de stempel. U hoeft echt geen expert te zijn om dit te doen. Hou altijd enkele inktkussentjes in reserve, zo zal u nooit zonder komen te zitten. Valt het toch voor dat u plots zonder inktkussentje zit? Dan hoeft u niet lang te wachten, het wordt zeer snel door ons geleverd.

 

GEBRUIK STEEDS HET JUISTE INKTKUSSENTJE

Als uw inktkussentje leeg is, ga er dan niet zelf zomaar wat inkt in gieten of steek er geen kussentje in van een ander model of van een ander merk. Elk merk en elk model heeft zijn eigen inktkussentje. Een stempel werkt pas perfect als u het juiste inktkussentje gebruikt. De juiste inkt voor de juiste stempel is zeer belangrijk. Zo brengt u geen schade toe aan uw stempel en heeft u altijd het perfecte resultaat. Wil u toch andere inkt gebruiken of wil u andere toepassingen voor uw drukstempel? Dat is perfect mogelijk. Contacteer ons en wij geven u raad.

UW EIGEN STEMPEL LATEN MAKEN, SNEL& GEMAKKELIJK

U las het hierboven al: u kunt zelf uw eigen drukstempels laten maken. Hoe gaat u hiervoor te werk? Bij de stempels die u zelf kunt ontwerpen, vindt u telkens de mogelijkheid 'zelf ontwerpen'. Als u hierop klikt, komt u op de pagina van onze online creator. U heeft dan de keuze om met onze template te werken, of u kiest ervoor om zelf uw eigen ontwerp te gebruiken.

Onze template geeft u verschillende mogelijkheden om bijvoorbeeld teksten, logo, afbeelding, uw bedrijfsgegevens,... in te vullen. U krijgt onmiddellijk op het scherm te zien hoe uw stempel er zal uitzien. Als u uw eigen ontwerp wil gebruiken, dan kan dit ook. U gebruikt het formaat tif, jpg, pdf, bmp, eps of ai en u laadt het bestand gewoon op. U ziet hier ook onmiddellijk het resultaat op het scherm.

 

BEKIJK ONS GROTE AANBOD STEMPELS

Misschien zoekt u toch nog een andere stempel dan diegene die u op deze pagina vindt? Wij hebben de keuze uit verschillende soorten. Denk bijvoorbeeld aan datumstempels, houten stempels die niet-zelfinktend zijn of zeer exclusieve stempels zoals ex-libris stempels om een blinddruk te maken, leer-of lakstempels? Of zoekt u slagstempels, wiegstempels of brandstempels? Wij hebben een uitgebreid assortiment. De mogelijkheden zijn talloos. Wij helpen u graag de perfecte stempel te zoeken.

 

Uw druk stempel bestellen bij Bureaustempels.be

Eens u akkoord gaat met hoe uw stempel er uitziet, stuurt u ons uw order door. Wij gaan meteen aan de slag. We hebben een eigen stempelfabriek. Daardoor kunnen wij het productieproces en de verzending volledig controleren en garanderen wij perfecte service en kwaliteit. Er komen geen tussenpersonen bij kijken, wat alweer de prijzen aanzienlijk drukt.

Doordat we zelf de stempels maken, kunnen wij ook zeer snel op de bal spelen en zeer snel leveren. Als u voor 15:00 uur bestelt, dan gaat de stempel dezelfde dag nog de deur uit en krijgt u hem zeer snel geleverd op het adres dat u aangeeft.

U kunt met al uw vragen bij onze klantenservice terecht. Wij zijn te bereiken per telefoon of per e mail. U kunt met een van onze medewerkers chatten. Of u laat een berichtje achter via het invulformulier. Wij geven u dan zo spoedig mogelijk een antwoord.