Trodat Printy 4645

Trodat Printy 4645 zelfinktende stempel. Max. 7 regels tekst en/of logo.

Afdrukformaat: Ø45mm

41,59 Excl. btw
50,32 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Trodat Printy 4645

 

Trodat Printy 4645 is een van de grootste zelfinktende Trodat stempels in ons assortiment. Zeer geschikt voor een logo in het midden en rondom tekst. Het kussentje in deze stempel kan enkele duizenden afdrukken mee en is zeer geschikt voor op papier. Indien deze op begint te raken kunt u deze eenvoudig vervangen. Ook het tekstplaatje is te vervangen voor een nieuw plaatje.

Trodat Printy 4645 biedt een veelzijdige stempeloplossing die uitblinkt in gebruiksgemak en duurzaamheid. Hieronder vindt u gedetailleerde informatie over deze hoogwaardige stempel, waarbij we de voordelen, het afdrukformaat, kleuropties en andere kenmerken belichten.

 

Gebruikersgemak Trodat Printy 4645

De Trodat Printy 4645 stempel is ontworpen met het oog op gebruikersgemak en veelzijdigheid. Hier zijn enkele opvallende voordelen:

  1. Eenvoudige Stempelplaatvervanging: Het stempelplaatje kan gemakkelijk worden vervangen, waardoor aanpassingen aan de tekst of het logo snel en probleemloos kunnen worden doorgevoerd.
  2. Flexibel Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van Ø45 mm of 7 regelteksten biedt deze stempel ruimte voor zowel tekst als logo's, waardoor u een gepersonaliseerde afdruk kunt creëren.
  3. Keuze in Inktkussentjes: U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit inktkussentjes in verschillende kleuren, zoals zwart, blauw, rood, en groen. De op waterbasis gebaseerde inkt is geschikt voor diverse papiersoorten.
  4. Gemakkelijk Online Ontwerpen: Maak gebruik van de handige online opmaakmodule om uw stempel zelf vorm te geven. Print een drukproef op ware grootte voor een nauwkeurige beoordeling van de afdruk.

 

Printy 4645 afdrukformaat en logo-opties

Het maximale afdrukformaat van de Trodat Printy 4645 is Ø45 mm of 7 regelteksten, wat ruimte biedt voor verschillende toepassingen. Naast tekst is het ook mogelijk om een logo op het stempelplaatje te laten zetten, waardoor de stempel geschikt is voor diverse zakelijke doeleinden.

 

Trodat 4645 met mooie afdrukken

Het stevige maar compacte montuur van de Trodat Printy 4645, gecombineerd met duurzame materialen, maakt de stempel uiterst robuust en langdurig in gebruik. Het doorzichtige vlak onderaan de stempel zorgt voor nauwkeurige positionering, wat resulteert in afdrukken precies waar u ze wilt hebben. Het verwisselen van het inktkussentje kan eenvoudig worden uitgevoerd zonder inkt aan uw handen te krijgen.

 

Alle Trodat bestsellers, inclusief de Printy 4645, zijn CO2-neutraal

Alle Trodat bestsellers, inclusief de Printy 4645, zijn CO2-neutraal, waardoor u een milieuvriendelijke keuze maakt. De stempelinkt, op waterbasis en in zwart, voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798. Met een snelle levertijd van slechts 1 werkdag kunt u snel profiteren van uw gepersonaliseerde stempel.

In conclusie, de Trodat Printy 4645 biedt niet alleen hoogwaardige afdrukken, maar ook duurzaamheid, gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid. Maak vandaag nog gebruik van deze betrouwbare stempeloplossing voor al uw zakelijke en persoonlijke behoeften.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4645

Inktkussentje E/4645

Model groter Ø42mm Trodat Printy 4642

Model groter Ø50mm Trodat Printy 46050

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.