Trodat Printy 4638

Trodat Printy 4638

Trodat Printy 4638 zelfinktende stempel. Max. 5 regels tekst en/of logo.

Afdrukformaat: Ø38mm

37,51 Excl. btw
45,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Handige ronde stempelafdruk maken met de Trodat Printy 4638

 

Deze mooie ronde Trodat Printy 4638 stempel is de vervanging van de oude Trodat Printy 46040 stempel. Zeer geschikt voor zowel tekst als logo. Het maximale afdrukformaat van deze stempel is Ø 38 mm. Het geïntegreerd stempelkussentje is geschikt voor vele duizenden afdrukken en kan eenvoudig worden vervangen indien dit nodig is.

 

Trodat Printy 4638: Een ronde, op maat gemaakt afdruk

Welkom bij Trodat Printy 4638, waar efficiëntie en personalisatie samenkomen in één compacte stempel. Deze stempel is ontworpen met uw behoeften in gedachten en biedt een maximale afdrukgrootte van Ø38mm, waardoor u de vrijheid heeft om gedetailleerde logo's of uitgebreide tekst in één enkele afdruk vast te leggen. 

 

Laten we samen de op maat gemaakte voordelen van deze veelzijdige stempel ontdekken:

  • Maximale Afdrukformaat Ø38mm: Trodat Printy 4638 maakt indruk met zijn royale maximale afdrukformaat, waardoor het uw creativiteit en tekstuele expressie niet beperkt.
  • Inktkeuze in Zwart, Blauw, Rood of Groen: Personaliseer uw stempelervaring met keuze uit vier levendige inktkleuren - zwart, blauw, rood of groen. De op waterbasis gebaseerde inkt garandeert heldere afdrukken op alle niet-gladde papiersoorten.
  • Perfect voor Spaarkaarten: Veelgebruikt als spaarkaartstempel, biedt de Trodat Printy 4638 de snelheid en nauwkeurigheid die u nodig heeft voor het markeren van spaarvorderingen.
  • Vervangbaar Tekstplaatje: Pas uw stempel aan wanneer nodig. Het tekstplaatje van Trodat Printy 4638 is vervangbaar, waardoor uw stempel altijd actueel blijft.
  • Online Opmaak Module: Creëer een unieke stempel met gemak dankzij onze online opmaakmodule. Ontwerp, bekijk een drukproef en bestel uw aangepaste Trodat Printy 4638 met slechts een paar klikken.

 

Trodat 4638: Handig in gebruik

Trodat 4638 combineert functionaliteit met innovatieve technologie. Geniet niet alleen van scherpe afdrukken, maar ook van een eenvoudige inktkussenvervanging. Door de aanwezigheid van een transparant venster ziet u exact waar de afdruk geplaatst wordt.

 

Printy 4638: Duurzaamheid voor een groenere wereld

U kunt met een gerust hart stempelen, wetende dat Trodat Printy 4638 niet alleen duurzaam is in constructie en materialen, maar ook milieuvriendelijk is. Met een klimaatneutrale status en onuitwisbare stempelinkt op waterbasis die voldoet aan de archiveringsnormen van DIN ISO 11798, draagt deze stempel bij aan heldere afdrukken en een groenere wereld.

 

Trodat Printy 4638: Ontwerp online en kies een inktkleur

Met een stevig ontwerp, keuze uit inktkleuren en de mogelijkheid tot personalisatie met tekst en logo's, is Trodat Printy 4638 de ideale stempel voor diverse toepassingen. Bestel nu en ontdek de efficiëntie en duurzaamheid van Trodat Printy 4638 bij elke afdruk. Uw stempel, uw stijl - geef er vandaag nog vorm aan.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4638

Inktkussentje Trodat Printy E/4638

Kleiner model Trodat Printy 4630

Groter model Trodat Printy 4642

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.