Trodat Printy 4642

Trodat Printy 4642 zelfinktende stempel. Max. 5 regels tekst en/of logo.

Afdrukformaat: Ø42mm

39,86 Excl. btw
48,23 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Trodat Printy 4642: De Ultieme Zelf-Inktende Stempel

 

Trodat, als toonaangevend merk in de stempelindustrie, introduceert met trots de Trodat Printy 4642, een zelf-inktende stempel ontworpen voor precisie en veelzijdigheid. Met een maximaal afdrukformaat van Ø42mm en ruimte voor maximaal 5 regels tekst en/of een logo, is deze stempel een waardevol instrument voor diverse toepassingen. Hieronder verkennen we de kenmerken, voordelen en technische specificaties van de Trodat Printy 4642.

 

Trodat Printy 4642: Overzicht en kenmerken

Met een indrukwekkend maximaal afdrukformaat van Ø42mm biedt de Trodat Printy 4642 ruimte voor creativiteit en informatie. Het is de ideale keuze voor professionals zoals tolken en vertalers, die vaak de Wbtv-stempel nodig hebben. Deze stempel maakt het mogelijk om een gepersonaliseerde boodschap over te brengen met maximaal 5 regels tekst en/of een logo.

 

Eigenschappen van de Trodat Printy 4642

Zelf-Inktend Gemak: Dankzij het ingebouwde inktkussen is de Trodat Printy 4642 direct klaar voor gebruik, zonder gedoe met aparte inktpads.

Het zelf-inktende ontwerp elimineert de noodzaak voor externe inktbronnen, waardoor het stempelproces efficiënt en handig wordt.

Inkt op Waterbasis voor Niet-Glad Papier: Het inktkussentje bevat inkt op waterbasis, perfect voor papiersoorten die niet glad zijn.

Voor ruwere papiersoorten biedt de waterbasisinkt duurzame en heldere afdrukken, waardoor de stempel veelzijdig is voor verschillende documenten.

Archiveringsconformiteit volgens DIN ISO 11798: De gebruikte inkt voldoet aan de strengste archiveringsvereisten, waardoor documenten langdurig leesbaar blijven.

De stempelinkt is ontworpen om te voldoen aan internationale normen, wat essentieel is voor officiële documenten die langdurige archivering vereisen.

 

Trodat 4642: Een handige keuze

Voor gladde papiersoorten raden we aan een hand-stempel met StazOn kussen te overwegen. StazOn-inkt droogt vrijwel overal op en zorgt voor scherpe, duidelijke afdrukken.

 

Printy 4642: Kleurrijke opties en vervangbare onderdelen

Met keuze uit zwarte, blauwe, rode en groene inkt, biedt de Trodat Printy 4642 mogelijkheden voor kleurrijke afdrukken. Bovendien zijn zowel extra inktkussentjes als reserve inktkussentjes gemakkelijk te bestellen, waardoor de stempel langdurig bruikbaar blijft. Ook het stempel tekstplaatje is eenvoudig vervangbaar, waardoor aanpassingen aan de tekst moeiteloos kunnen worden doorgevoerd.

 

Trodat Printy 4642 technische gegevens

Hieronder volgen enkele technische specificaties die belangrijk zijn om rekening mee te houden bij het gebruik van de Trodat Printy 4642:

  • Afdrukformaat: Ø42mm
  • Maximaal aantal tekstregels: 5
  • Inktkleuren: Zwart, Blauw, Rood, Groen
  • Levertijd: 1 werkdag

In deze uitgebreide tekst hebben we de Trodat Printy 4642 grondig verkend, van zijn zelf-inktende gemak tot de diverse kleuropties en technische specificaties. Kies voor de Trodat Printy 4642 en ervaar de perfecte combinatie van efficiëntie, personalisatie en duurzaamheid. Voor het bestellen van extra inktkussentjes of het vervangen van het tekstplaatje, bekijk de link onderaan deze tekst.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4642

Extra inktkussentje E/4642

Kleiner model stempel Ø38mm Trodat Printy 4638

Groter model stempel Ø45mm Trodat Printy 46045

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.