Colop Printer 60 datumstempel

Colop Printer 60/D

Zelfinktende datumstempel met max. 6 regels tekst en/of logo en datum (Topkwaliteit).

Afdrukformaat: 76 x 37mm

48,54 Excl. btw
58,73 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Colop Printer 60 D - De Ultieme Zelfinktende Datum/Tekststempel

De Colop Printer 60 D is de ultieme stempel voor al uw zakelijke behoeften, met een ongekend niveau van personalisatie en precisie. Met een indrukwekkend afdrukformaat van 37x76 mm krijgt u de ruimte die u nodig heeft om uw boodschap krachtig over te brengen en belangrijke data met absolute nauwkeurigheid vast te leggen. Of u nu documenten markeert, facturen stempelt of zakelijke correspondentie een persoonlijk tintje geeft, deze stempel staat altijd klaar om uw bedrijfsidentiteit en informatie te benadrukken.

 

De Voordelen op een Rij:

  • Volledig Aanpasbaar Ontwerp: Met de Colop Printer 60 D heeft u volledige controle over het ontwerp boven en onder de datum. Voeg moeiteloos uw eigen tekst toe, integreer uw bedrijfslogo of ontwerp een stempel met aangepaste lijnen - dit alles kan online worden gerealiseerd dankzij onze intuïtieve ontwerptool.
  • Eenvoudig Vervangbaar Inktkussen: Deze stempel is uitgerust met een ingebouwd inktkussen dat u zelf eenvoudig kunt vervangen. Geen geknoei, geen gedoe, alleen moeiteloos stempelplezier.
  • Altijd een Gecentreerde Datum: Voor een consistente en professionele afdruk is de datum altijd perfect gecentreerd in het midden van de stempel. Dit garandeert foutloze resultaten, elke keer weer.
  • Duurzaamheid Gegarandeerd: Met een levensduur van ongeveer 4.000 tot 6.000 afdrukken voordat het inktkussentje vervangen moet worden, kunt u vertrouwen op de duurzaamheid van de Colop Printer 60 D voor al uw dagelijkse zakelijke vereisten.
  • Snelle Verzending: Bestelt u vóór 15:00 uur, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Zo kunt u snel aan de slag met uw op maat gemaakte stempel.

 

De Colop Printer 60 D biedt niet alleen ongekende ontwerpmogelijkheden, maar garandeert ook een superieure afdrukkwaliteit die aan al uw verwachtingen zal voldoen. Maak een blijvende indruk op uw klanten en zakelijke partners met professioneel ogende documenten en bespaar kostbare tijd met deze efficiënte en betrouwbare stempeloplossing. Upgrade uw zakelijke stempelervaring vandaag nog met de veelzijdige Colop Printer 60 D.

 

Reserve inktkussentje Colop printer 60

Nieuw tekstplaatje Colop Printer 60

Stempelmodel verticaal met datum hoog: Colop Printer 60 H

Stempelmodel verticaal met dubbele datum: Colop Printer 60 DD

Stempelmodel met datum rechts: Colop Printer 60 R

Stempelmodel met datum links: Colop Printer 60 L

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.