Eigen stempels maken

Zelf een stempel maken. Zoekt u een stempel voor bepaalde taken, maar wilt u die ook personaliseren? Het kan! Bij Bureaustempels is het heel makkelijk om uw eigen stempels te maken. U kiest eenvoudig een stempel uit ons grote assortiment en u personaliseert hem. 

Om zelf een stempel te maken heeft u niets speciaals nodig. Maak snel en makkelijk uw eigen stempel door gebruik te maken van onze online tool.

  • Kies een stempel uit
  • Let daarbij op toepassing en formaat
  • Ontwerp online uw stempel of upload een ontwerp
  • Beoordeel de geprinte drukproef of fouten en afdrukformaat
  • En bestel uw stempel

Stempels bestellen

Stempelen op hout

Inkt voor op hout, StazOn stempelkussen

Eigen stempels maken

Eigen stempels maken kan perfect!

Als u een gepersonaliseerde stempel wilt maken, bepaalt u helemaal zelf wat u op deze stempel wilt hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf een stempel maken met uw naam, een tekst of bijvoorbeeld het adres en andere gegevens van uw bedrijf. Anderzijds kunt u kiezen om eigen stempels te maken met een afbeelding. Een logo, een merk of een eigen ontworpen figuur kunt u eenvoudig opladen in het systeem en daarmee uw eigen stempels maken. En u kunt ook een tekst en een afbeelding met elkaar combineren. U ziet onmiddellijk het resultaat van uw ontwerp op het scherm. U weet met andere woorden precies hoe uw zelfgemaakt stempel er zal uitzien. U hoeft dan enkel nog te bestellen. Zelf een stempel maken was nog nooit zo makkelijk!

 

Maak uw eigen stempel online

Eigen stempels maken is zeer makkelijk dankzij onze online tool. De grootste uitdaging zit waarschijnlijk in de keuze van stempel. Waarvoor zal de stempel dienen en welk type van stempel kiest u dan het beste? Bijna al onze stempels kunnen gepersonaliseerd worden. 

In onze webshop vindt u onder meer zelfinktende stempels, houten handstempels, milieuvriendelijke stempels, EOS stempels die voor bepaalde taken veel langer meegaan en een heel aantal zeer bijzondere stempels. Denk bij deze laatste maar aan brandstempels voor hout, kurk en kunststof. Of zoekt u een slagstempel, een wiegstempel, een droogstempel of een leerstempel? Het is maar een kleine greep uit ons zeer uitgebreide aanbod. Al deze stempels kunt u personaliseren. Maak uw eigen stempel. Op die manier kunt u letterlijk uw eigen stempel drukken op elke ondergrond.

 

Uw eigen stempel bestellen bij Bureaustempels

Als u niet goed weet welke stempel te kiezen, contacteer ons gerust. Wij geven raad over de verschillende mogelijkheden. Maak uw eigen stempel en bestel online. Ook aan particulieren geven wij de mogelijkheid om eigen stempels te maken: uw eigen naamstempels, leuke decoratieve stempels voor de kinderen of een logo voor uw vereniging bijvoorbeeld. Bestel vandaag nog voor 15:00 uur en uw stempel wordt vandaag nog verstuurd. U hoeft niet lang te wachten, binnenkort kunt u met uw gepersonaliseerde stempel aan de slag!