Stempel ontwerpen incl. een drukproef

Uw stempel ontwerpen? Kies voor Bureaustempels.

Uw stempel ontwerpen? Kies voor Bureaustempels. Wenst u een eigen stempel te ontwerpen? Dan kan dit zeer eenvoudig via onze website. U kiest zelf het type van stempel en het ontwerp. Een stempel met eigen ontwerp is zeer persoonlijk en u kunt hem voor talloze doeleinden gebruiken. Denk maar aan de ondertekening van documenten, het brandmerken van houten kratten of een eigen stempel ontwerpen voor textiel. Bij Bureaustempels kan dit allemaal. De mogelijkheden zijn oneindig en u heeft altijd een perfect resultaat!

 

Homepage

Stempel ontwerpen

Uw stempel ontwerpen? Kies voor Bureaustempels

Bij Bureaustempels.be bieden wij alle merken stempels aan, goedkoop en snel. U vindt bij ons de allerbeste merken zoals Colop en Trodat. Colop heeft naast de standaard te ontwerpen stempels een milieuvriendelijke versie en ook stempels speciaal voor de gezondheidszorg. Die laatste zijn de zgn. Microbanstempels. Deze stempel hebben een anti bacteriële werking in de monturen en zijn daardoor erg geschikt voor werkplekken waar meerdere mensen met dezelfde stempels werken. Deze Microban legering voorkomt bacteriële besmettingen zoals griep of verkoudheid. Werkt u in de gezondheidszorg dan is deze stempel de ideale keuze. Zoek op Microban en start met het stempel ontwerp. 
Ook bieden wij op onze website een grotere keuze in stempelinkten voor vele toepassingen. Let op dat iedere inkt een speciaal stempelkussen vereist. Dat kan een standaard of industriële inktkussen zijn. Dit heeft te maken met de ingrediënten van de inkt. Een inkt op waterbasis vereist een ander stempelkussen dan een inkt op basis van vluchtige stoffen. Een inkt op basis van vluchtige stoffen vereist een ander kussen en een zeer goed sluitende stempeldoos.


Gaat u op glad papier, kunststof, metaal of hout stempelen? Met de juiste inkt is dat geen probleem. Bepaal eerst goed de toepassing van uw zelf ontworpen stempel en kies dan de inkt uit die daarvoor geschikt is. Alle Colop en Trodat zelf-inktende stempels hebben een inkt op waterbasis en zijn dus geschikt voor op normaal (niet glad) papier. Voor alle andere ondergronden, incl. glad papier, heeft u een handstempel nodig.
Al onze stempels zijn van de hoogste kwaliteit. Wij werken enkel met gerenommeerde merken. Sommige producenten van stempels gebruiken polymeer voor het stempelplaatje. Wij gebruiken enkel rubber. Rubber brokkelt, ook na verkoop va tijd, niet af en geeft een haarscherp resultaat. Ook onze inkt en inktkussens zijn van degelijke kwaliteit. Wilt u uw stempel zelf ontwerpen? Kies dan voor één van de stempels van Bureaustempels. Wij gaan voor kwaliteit en duurzaamheid.

 

Welk stempel ontwerp kiest u?

Als u onze stempels bekijkt, merkt u dat wij talloze modellen hebben: u maakt een keuze uit zelfinktende stempels of houten stempels met stempelkussen. In ons aanbod vindt u allerlei formaten van zeer kleine tot zeer grote stempels. Wij hebben stempels speciaal ontworpen voor de ondergrond waarop moet gedrukt worden. Denk bijvoorbeeld aan stempels voor hout, leer, kurk of kunststof. Of denk aan sneldrogende inktstempels, wiegstempels, lakstempels of slagstempels. En wat denkt u van onze stempels voor onderweg of een stempelpen? U kunt zelf stempels ontwerpen en precies bepalen wat er op de stempel moet komen. Loop rustig door onze webshop en kies uit welke stempel u zelf gaat ontwerpen.

 

OOK PARTICULIEREN KUNNEN ZELF STEMPELS ONTWERPEN

Wij maken niet alleen stempels voor bedrijven. Ook particulieren kunnen hun eigen stempel bestellen bij onze stempelfabriek. Dat kan met uw familiewapen, een eigen logo of een andere afbeelding. U kunt kiezen tussen onze Colop en Trodat stempels ( montuur zwart wit) en handstempels met een houten montuur. Al deze modellen zijn allemaal geschikt om thuis en op kantoor mee te stempelen. 

Uw kinderen vinden het misschien leuk om elk hun persoonlijke stempel te ontwerpen en hiermee hun schriften of kinderkamer te decoreren. Of wat dacht je van een oude spijkerbroek pimpen met stempelafdrukken. Daarvoor hebben wij speciale textielinkten. Deze zitten zowel in zelf-inktende stempels als in een los stempelkussen dat u in combinatie met een handstempel kan gebruiken.

Ontdek alle merken, type stempels en formaten voor iedere toepassing op onze website! Uiteraard hebben wij ook standaard stempels maar voor de meeste van onze stempels kunt u een eigen stempel ontwerpen. Ook kunt u zelf een zwart wit bestand uploaden maar let er dan wel op dat dit bestand minimaal 600 dpi is. Zelf stempels ontwerpen en door ons laten maken is heel eenvoudig. Print de online drukproef uit en beoordeel deze goed op tekst fouten en het afdrukformaat.
TIP: Met een Colop Printer stempel van het Green Line milieuvriendelijke type kan u uw eigen visitekaartjes stempelen.

 

Zelf stempels ontwerpen, snel en eenvoudig

Wanneer u een stempel met logo of met eigen ontwerp wenst, dan maken wij het u makkelijk. Bij elke stempel die u zelf kan vormgeven met uw eigen gegevens, vindt u op onze website onze stempel creator. Dit is een handige tool om zelf uw stempel zelf te ontwerpen. Voor de tekst van uw stempel ontwerp kiest u uit diverse lettertypes en de grootte van de letters. U bepaalt of u een naam, uw bedrijfsgegevens of een andere tekst voor uw stempel ontwerp wilt.


U kunt ook een afbeelding, bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een merklogo, uploaden om uw stempel te ontwerpen. Of u combineert een tekst met een afbeelding, dit kan ook. Een stempel ontwerpen duurt slechts een paar minuten. U krijgt uw stempelafdruk onmiddellijk op het scherm te zien. Op dat moment kunt u nog altijd wijzigingen in het stempel ontwerp aanbrengen. Bent u tevreden, dan kan u ook nog een drukproef printen. Op die manier zult u een stempel ontwerpen die perfect is zoals u het had bedacht.

 

UW STEMPEL ONTWERPEN EN BESTELLEN BIJ BUREAUSTEMPELS

Heeft u een passende stempel gevonden en heeft u vervolgens voor uw stempel een eigen ontwerp gemaakt? Bestel hem dan eenvoudig online. Als u voor 15:00 uur bestelt, sturen wij hem dezelfde dag nog naar u toe. Geeft u uw bestelling na 15.00 uur door dan versturen wij deze de volgende dag. Een stempel zelf ontwerpen maakt het u makkelijker en laat u efficiënt en snel werken.


Wilt u bij ons stempels laten maken en wilt u toch nog iets weten daarover, over het gebruik van de stempels, over de mogelijkheden om een stempel te ontwerpen of een prijsopgave m.b.t. een groter aantal, laat het ons weten. Contacteer ons en onze medewerkers geven uw professioneel advies.