Kleine stempels

Kleine stempels met talloze mogelijkheden. Bij Bureaustempels zijn wij al jaren lang ervaren met stempels. Zowel hele grote, middelmatige afmetingen, als kleine stempels vindt u in onze webshop. U vindt kleine rechthoekige stempels en kleine ronde stempels. En u kunt ze ook nog eens personaliseren. Zo gebruikt u precies die kleine ronde stempel of dat rechthoekige stempeltje dat uw wilt. U mag er vanuit gaan dat onze kleine stempels dezelfde opbouw, kwaliteit en mogelijkheden hebben als onze grote stempels. Vraag ons gerust raad als u er meer wilt over weten!

  • Onze kleine Colop en Trodat stempel hebben inkt op waterbasis
  • Inkt op waterbasis is niet geschikt voor glad papier (wel voor gewoon papier)
  • Kies daarvoor een handstempel
  • In combinatie met een StazOn stempelkussen
  • b.v. op spaarkaarten.

Alle andere stempels bestellen

Kleine stempels

Voor elke toepassing een kleine stempel bestellen

Als u kleine stempels wilt kopen, bepaal dan eerst waarvoor hij zal dienen en in welke situaties u hem zal gebruiken. Bent u bijvoorbeeld vaak op kantoor? Dan kunt voor een kleine houten handstempel en een afzonderlijk inktkussen kiezen. Als u echter veel op de baan bent, dan zijn onze zelfinktende stempeltjes meer geschikt. Wij hebben ze al in zeer kleine afmetingen. Of wat denkt u van een pocketstempel? Dit is een zeer compact stempeltje dat u gewoon in uw zak steekt. Wij hebben ook leuke mouse stempels. En als u zowel wilt kunnen schrijven als kunnen stempelen, kiest u voor onze stempelpen. U merkt het, onze kleine stempels bestaan in alle types en toepassingen. Wij helpen u graag om de juiste stempel uit te kiezen.

 

EEN GREEP UIT ONZE KLEINE LETTERSTEMPELS EM STEMPELS MET AFBEELDING

Misschien wilt u niet alleen een stempeltje plaatsen op papier, maar heeft u nog andere toepassingen. Bekijk dan eens ons volledige gamma. Kleine stempels worden vaak door particulieren gekozen. Wij denken dan aan ronde geocache stempels of stempeltjes die wandelorganisaties gebruiken om kaarten af te stempelen. Maar ook zelfstandige ondernemers kiezen voor kleine stempels om bijvoorbeeld klantenkaarten te stempelen. Of denk aan een kleine letterstempel met uw naam. 

Als u veel documenten moet ondertekenen, is dit wel zeer praktisch. Nog praktischer zijn onze stempelpennen, waarmee u zowel schrijft als stempelt. En wat denkt u van onze pocketstempels die u makkelijk overal meeneemt? U kunt ook een reeks kleine stempels laten maken met één woord. Denk bijvoorbeeld aan 'goedgekeurd', 'betaald', 'geklasseerd', 'verkocht', 'vertrouwelijk'... het zijn woorden die telkens weer op documenten moeten voorkomen. Een kleine stempel bestellen kost niet veel moeite, maar laat u veel efficiënter werken. Vraag ons gerust raad als u voor een bepaalde toepassing een kleine stempel gaat laten maken. Wij helpen u in uw keuze!

 

UW GEPERSONALISEERDE KLEINE STEMPEL LATEN MAKEN

Bij Bureaustempels zijn bijna alle kleine stempels te bestellen en te personaliseren. Als u een kleine stempel gaat laten maken, kunt u zelf de tekst kiezen. Kies hierbij ook het aantal lijnen tekst, lettertype en de grootte van de letters. En eventueel voegt u er een afbeelding aan toe. Bij sommige van onze kleine stempels kunt u gebruik maken van onze templates, of u laadt uw eigen afbeelding op. Zo eenvoudig gaat dat. U bestelt online en u krijgt zeer snel uw kleine stempeltje thuis geleverd. Bureaustempels is de nummer één webshop in Nederland en België als het gaat om stempels. Wij hebben een enorme keuze aan kleine stempeltjes en leveren uitsluitend kwaliteit. Als u bij ons bestelt, bent u zeker van kwaliteit en service! Laat ons gerust weten wat we voor u kunnen doen.