Metaal stempel

Er zijn meerdere soorten stempels die van metaal zijn gemaakt

Grote robuuste zelf-inktende stempels met een metalen behuizing en een rubber stempelplaat die tegen een stootje kunnen, slagstempels voor leer, metaal e.d., Reiner numeroteurs, lakstempels voor een mooie lakzegel. 

Hieronder nemen wij ze even met u door.
 

Bekijk onze homepage

Metaal stempel

Onze metaalstempels uit de Colop eXpert reeks

Zoekt u een stevige metalen stempel voor een tekst, eventueel gecombineerd met een logo en/of een datum? Dan hebben wij voor u onder meer de Colop eXpert reeks. De behuizing van deze stempels is in metaal. De stempels zijn opgebouwd met een stevig handvat bovenaan. Hiermee kunt u voldoende druk zetten op de stempel zodat u altijd een zeer duidelijke afdruk krijgt.

De behuizing heeft onderaan een stevig kader zodat de stempel altijd vlak op het te stempelen oppervlak staat. Bij deze stempels kunt u zelf uw ontwerp maken dankzij onze creator. Of u laadt een eigen ontwerp op. U levert uw ontwerp aan in de gangbare formaten. Wij maken deze stempels voor u op maat aan.

Als u vaak stempelt en daarbij dan nog in omstandigheden die niet zo heel gunstig lijken voor stempels, dan is een metaalstempel precies wat u zoekt. Denk bijvoorbeeld aan het stempelen van documenten in een werkhuis, ergens waar u niet veel ruimte hebt en uw stempel wel eens op de grond kan vallen. Of u neemt uw stempel bijvoorbeeld mee naar een bouwwerf. In dergelijke omstandigheden kunt u het beste met een exemplaar, gebouwd met een behuizing van metaal, stempelen. Deze types van stempels zijn enorm sterk en kunnen gegarandeerd tegen een stootje.

 

ONZE REINER NUMEROTEURS

Een andere metaalstempel is onze numeroteur van Reiner. Het is een zelfdoordraaiende stempel die gebruikt wordt om automatische nummering te plaatsen op documenten. Met deze stempel werkt u snel en zeer efficiënt. U hoeft niet telkens de stempel door te draaien om een ander nummer te kunnen stempelen. Het gebeurt gewoon vanzelf. In deze reeks hebben wij stempels waarvan het frame, de raderen en het montuur in metaal zijn. Het zijn zeer sterke stempels, die eveneens voor veelvuldig gebruik en voor het 'harde werk' geschikt zijn. Ook deze stempels hebben een stevig handvat waarmee u heel wat druk kunt uitoefenen en de stempel staat eveneens zeer stevig op het oppervlak. Bij deze stempel heeft u de mogelijkheid om het lettertype en de cijferhoogte te kiezen.

 

ONZE SLAGSTEMPELS VAN METAAL

Bij onze stempels in metaal vindt u ook nog andere types stempels. Als u bijvoorbeeld wil stempelen in leer, dan moet uw stempel heel wat aankunnen. Zoals het woord 'slagstempel' het zegt, wordt er heel hard op de stempel geslagen zodat er een mooie afdruk in het leer wordt aangebracht. Deze stempels zijn volledig in metaal gemaakt. U heeft keuze uit verschillende vormen en afmetingen. U kunt zelf uw ontwerp opladen en de stempel wordt volgens dit ontwerp door onze stempelfabriek gemaakt. Het zijn oerdegelijke stempels waar u hele wat jaren mee aan de slag kunt.

 

LAKSTEMPELS, STEVIG EN MET EEN STIJLVOL RESULTAAT

Zoekt u een lakstempel waarmee u uw documenten nog meer allure geeft? Onze lakstempels zijn van metaal een soort messing/koper legering) gemaakt, zodat ze heel lang meegaan. Het metaal zorgt voor een duidelijke afdruk in de lak. 

Bij deze stempels kiest u het afdrukformaat en u laadt uw eigen ontwerp op om de stempel te maken. Deze stempels worden vooral gebruikt om documenten te voorzien van een traditionele, maar zeer stijlvolle lakstempel. 

Denk bijvoorbeeld aan documenten zoals diploma’s of officiële mededelingen. Uw document krijgt alvast een zeer persoonlijke uitstraling als u er een lakzegel op aanbrengt.

 

WIJ HEBBEN ALLE BENODIGDHEDEN VOOR UW METAAL STEMPELS

Heeft u voor uw metaal stempels bijvoorbeeld inktkussentjes nodig? Ga dan niet zoeken, maar koop hier bij ons het juiste kussentje aan. Het gebruik van andere kussentjes dan diegene die voor uw metaal stempel zijn bedoeld, kan uw stempel beschadigen. Wij raden dus altijd aan om uw inktkussentjes door de juiste te vervangen.

Heeft u voor uw tekst of tekst/datum stempel een ander stempelplaatje nodig? Dan zorgen wij hier ook voor. Als u bij metaal stempelen wil blijven, hoeft u geen andere stempel aan te kopen. U vervangt gewoon het stempelplaatje en u heeft terug een nieuwe metaalstempel.

Voor uw lakzegels hebben wij lak van hoge kwaliteit. Dit product is speciaal ontworpen om lakzegels op documenten aan te brengen. Het is in verschillende kleuren te verkrijgen.

 

UW METAALSTEMPEL LATEN MAKEN

Met metaal stempelen is duurzaam en de aankoop van een metaal stempel is dan ook een zeer goede investering. Wanneer u kiest om met metaal te stempelen, dan kunt u uw stempel gewoon online bij ons bestellen. U ontwerpt uw stempel en bestelt voor 15:00u? 

Dan wordt uw stempel onmiddellijk aangemaakt in onze stempelfabriek en nog dezelfde dag verzonden. Kiest u voor metaal stempelen? Dan kiest u voor kwaliteit en service van Bureaustempels. Een stempel in metaal gaat heel erg lang mee, zelfs onder zeer moeilijke omstandigheden.

 

Zoekt u nog andere stempels? Vraag ons advies

Misschien zoekt u een specifieke stempel in metaal. Of u weet precies voor welke taken u een stempel zoekt maar weet niet goed welk type van stempel het best hiervoor in aanmerking komt? 

Wij hebben een enorm uitgebreid gamma aan stempels. Elke stempel heeft zijn eigen voordelen en zijn eigen toepassingen. Bij Bureaustempels geven wij u graag raad over elke stempel en zijn mogelijkheden. Vraag het ons gerust, wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.