Zelfinktende stempel maken

Bureaustempels.be heeft een grote keuze in stempels. De twee topmerken zijn Colop en Trodat. Beiden stempels zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt als adresstempel of bedrijfsstempel. Hieronder vindt u diverse modellen.

Kijk ook eens naar onze EOS stempels voor frequent kantoorgebruik.

Incl. logo en tekst Dezelfde dag nog op de post Helpdesk 7 dagen per week

Zelfinktende stempel maken

Bureaustempels.be heeft een grote keuze in stempels. De twee topmerken zijn Colop en Trodat. Beiden stempels zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt als adresstempel of bedrijfsstempel. Hieronder vindt u diverse modellen.

Kijk ook eens naar onze EOS stempels voor frequent kantoorgebruik.

Incl. logo en tekst Dezelfde dag nog op de post Helpdesk 7 dagen per week

Stempel maken online

Incl drukproef en snelle levering!
Wilt u een eigen stempel maken of zelf ontwerpen? Dat kan middels onze ontwerpmodule. Kies een stempel uit en ontwerp deze online. Stempels die op werkdagen voor 15.00 uur bij ons worden besteld gaan dezelfde werkdag nog op de post. Dat geld voor alle stempels die wij maken.

STEMPELS MAKEN - TOPMERK COLOP

De Printer Line heeft een compleet assortiment van zelf-inktende stempels van klein formaat naar groot. Rechthoekig, vierkant en rond. De “Heavy Duty” stempels bestaan uit de Classic Line en de eXpert Line. Deze twee types kennen ieder meerdere rechthoekige en ronde modellen en zijn voor veelvuldig gebruik geschikt. Colop heeft tevens een uitgebreid assortiment van "stempels voor onderweg". Zo kunnen wij voor u een Colop Pocketstempel maken met logo en tekst of u kunt zelf de Colop Mouse stempel maken online met behulp van onze ontwerp module. De hoogwaardige materialen die door Colop in de productie worden gebruikt staan garant voor een betrouwbaar, regelmatig en comfortabel gebruik.

GREEN LINE: De Colop Printer Line en de Classic Line hebben, behalve de standaard uitvoeringen, ook een assortiment dat bestaat uit duurzaam en gerecycled materiaal, de zgn. Green Line, volgens de normen van de ISO 14001 norm. Deze Green Line stempels zijn CO2-neutraal. De niet te vermijden CO2 uitstoot wordt volledig gecompenseerd d.m.v. investeringen in klimaatbescherming projecten. Met deze stempels kunnen wij verantwoorde wijze uw eigen stempel maken

MICRBAN: De Colop Printer Line heeft tevens de Microban modellen. De Colop Classic Line en de eXpert Line hebben allemaal Microban. Microban wil zeggen een antibacteriële bescherming. Vaak worden stempels door meerdere mensen gebruikt. Dit betekent dat meerdere handen het montuur aanraken en dat kan zorgen voor de overdracht van bacteriën. De belangrijkste aanrakingsgebieden zijn door de fabrikant Colop behandeld met Microban en hierdoor wordt voorkomen dat bacteriën zich kunnen uitbreiden. Op alle werkplekken is dit prettig maar vooral waar veel mensen dezelfde stempels gebruiken en vooral bij medische beroepen.

EIGEN STEMPEL MAKEN - TOPMERK TRODAT

De Trodat Printy heeft, net als Colop, een volledig assortiment van tuimelstempels (met een ingebouwd inktkussentje) van klein formaat naar groot. Rechthoekig, vierkant en rond. De monturen van de Printy serie zijn gemaakt van kunststof. De Professional 4.0 serie is ook een stempelautomaat en geschikt voor veelvuldig gebruik. De Trodat Professional heeft een stempelmontuur van roestvrij staal, een ingebouwd stempelkussen en een modern design.

DUURZAAM: Alle Trodat stempels zijn standaard CO2-neutraal. Trodat heeft daarom geen extra groene lijn.

Trodat heeft als visie Ïn drie stappen naar CO2 neutraliteit.
Stap 1. CO2 VERMIJDEN. Door voortschrijdense technologische ontwikkelingen.
Stap 2. CO2 REDUCTIE. Door maximaal Gebruik te maken van het hoogst mogelijke percentage gerecycled kunststof.
Stap 3. CO2 COMPENSATIE. Door te investeren in de door WWF aanbevolen gouden standaard klimaatbeschermende projecten.


Zelf stempel maken met logo en/of tekst